• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum bilemiyorum..

3 yıl önce konu açmışsınız. O zamanda beri çalışamayacak ne sağlık sorunu yaşıyorsunuz? İnsan sürekli aldatıldıgi evlilikte hiçbir şey yapmadan nasıl öyle evde durabilir? Kötü de olsa alıştığınız düzenden çıkıp, hareket etmek zor geliyor demek size. Kimse gelip hayatınızı düzeltemez malesef.
Sürekli farklı hastalıklar çıktı çalıştım bir ara sonra bıraktım çekilmez bir baş ağrım var atak yapınca ayakta bile duramıyorum tansiyonum çıkıyor kimse gelip düzeltemez zaten biliyorum ama insan destek bekliyor çevresinden destek görememek çok zor

Sürekli farklı hastalıklar çıktı çalıştım bir ara sonra bıraktım çekilmez bir baş ağrım var atak yapınca ayakta bile duramıyorum tansiyonum çıkıyor kimse gelip düzeltemez zaten biliyorum ama insan destek bekliyor çevresinden destek görememek çok zor
Destek görmeyi herkes ister haklısınız ama bunun olmaması sizin bir şey yapmayacağınız anlamına da gelmez. Hastalıklariniz psikolojik olabilir mi? Çalışmaktan başka bir çareniz yok. Geçen zaman sizden gidiyor. Eşiniz keyfinde muhtemelen. O yüzden niye destekcim yok diye üzülmeyi bir kenara bırakıp kendi ayaklarıniz üzerinde durmanız lazım.

Hangisini anlatayım ki aslında hiç uyumlu değiliz herşeyimiz zıt zaten hep telefonda başkalarıyla konuşurken yakaladım şimdi uzakta olduğu için rahat yani beni rahatsız eden çok şey var ama kanıt olmayınca sen huzur kaçırıyorsun kavga etmek için yapıyorsun diyor
Hmm keisn aldatıyor o zaman ya ne zamandır evlisiniz

Merhaba hanımlar
Eşimin işi sebebiyle ayrı yaşıyoruz kendisi asker ama gün içinde 1 yada 2 defa konuşuruz oda 2 dakika falan beni hiç merak etmiyor sürekli müsait değilim film izliyorum maç izliyorum vs diyor zaten daha öncede sorunlarımız olduğu için bu konu çok canımı sıkıyor bişey dediğim zamanda beni bunaltma kavga etmeye bahane arıyorsun senle mi uğraşcam falan diyor ne yapacağım bilmiyorum
Sadece kağıt üzeri evlisiniz üzgünüm. Senden soğumuş..

Merhaba hanımlar
Eşimin işi sebebiyle ayrı yaşıyoruz kendisi asker ama gün içinde 1 yada 2 defa konuşuruz oda 2 dakika falan beni hiç merak etmiyor sürekli müsait değilim film izliyorum maç izliyorum vs diyor zaten daha öncede sorunlarımız olduğu için bu konu çok canımı sıkıyor bişey dediğim zamanda beni bunaltma kavga etmeye bahane arıyorsun senle mi uğraşcam falan diyor ne yapacağım bilmiyorum
Seni aldatan adama hala böyle yapışıp bir de değer görmeyi mi bekliyorsunuz sallıyo adam vakti de var isterse arar da yazar da sizi istemiyor yatakta basmayı mı bekliyorsunuz

Back