Ben memnunniyetsiz kadinmişsim...

sizde roller değişmiş.....peki bu saatten sonra düzeltebilecek misiniz bu durumu?türkiye ye dönerek belki!

memnuniyetsiz kadın yoktur memnun edemeyen erkek vardır.

azcık bi tarafını sıksın da bi iş girsin ya ohhhh ne ballı hayat, eşi çalışsın o evde yatsın. pskilojik problem vs değil tembellik resmen. ben bekarım, ailemle kalıyorum, maddi olarak onlara yardım etmesem bile işte ne kadar mutsuz olursam olayım aman çıkayım, biraz da evde yatayım diyemiyorum. insanda utanma olur azcık. alışmış resmen.

ne kadar pişkinlik bu memnun etmek için ne yapıyorsun demediniz mi ? evde otur iş güç bakma valla ne kadar temiz kalpli de olsa ben sabredemezdim kalbi tabi temiz olur kadın hem eve he maddiyata bakıyor ..tabi çevresi olmaz beş kuruş yokki bi çıkıp çay içsin ben net söyleyeyim öyle bir erkekten soğurum ! iyi sabırmış sizinki

Yapiyorum canim ellinden geldiği kadar yapiyor ama ben artik evimin kadini olmak istiyorum kendimi bir kadin gibi hisetmek.
o zor canım ya. bunca yıldır iş bulmayan bundan sonra da bulmaz. burada kapı dışına çıkılmasına izin verilmeyen kadınlar var. yerinde olsam para kazanma olayından zevk alırım. ki ben de çalışıyorum parayı kazanmak harcamak gibisi yok. evin kadını olmak çok da hoş bişey değil bence. paradan zevk almaya bak. ki eşin hediye falan dışında seni başka konularda kadın gibi hissettiriyodur dimi

Ağir depresyon yaşiyor fakat yardimda almak istemiyor kendi biliyormuş...
Dok. sadece bildiği şeyler söylermiş..
Doğrudur Allah var çok zeki biri fakat bizi sevdiği halde niye böyle davraniyor anlamiyorum..
Biz almanyadayiz, ben burada büyüm o sonradan geldi.bir türlü alişamadi.
Türkiyeye gittikmi tam tersi oluyor herseye koşturan her ihtiyaci soran yapan...
Öyle gördüğumde çok üzülüyorum,niye burda değildiye..
Anlamaya çalişiyorum....
Özlem,çaresizlik, yalnizlik duygusu,yetersizlik duygusu...
Çok doluyum..buraya roman yaza bilirim
ya bişey diyeyim mi benim bir eniştem var aynen şimdi benim oram buram ağrıyo dedi işten sürekli rapor aldı saçma sapan bir sürü hastanelere gitti sonuç hiç bir sağlık sorunu yok sonra ben deprsyondayım dedi ilaç kullanıyor vur kafayı yat halinde ! teyzem zavallım ev hanımı iş güç yok bir sürü borca battılar adama kalk işe git denilince benim psikolojim bozuk diyor ve bi bardak su alıp içmiyor.. ona da diyorum sana da adam sorumsuzluğuna bir kılıf bulmuş sizde inanıyorsunuz ya iş yerimde adam tam 9 yıldır kanserle savaşıyor ve de bir yandan çalışıyor !!!!! o da baba teyzem ve seninkide bence kendini kullandırma artık

Iş aramak gerekkir bulmak için ,
Ben parasinda değilim ,göreyim oda benimle mucadele ettiğini,
Cocuklarimiz babam işte diye bilsinler..

Eşimin değişeceğini ben sanmiyorum,
Cocuklar artiık burda eğitim görüyor onlarin hayatlarini karartmak istemem
Ama hatalısınız, çok taviz vemişsiniz..bu durumdan memnun olsanız tamam! bir de üstüne memnuniyetsiz olduğunuzu söyleyen bir eş var!bana yaptığı çok bencilce geldi!Şu Almanya türk erkeklerine kapıyı kapatsın yaaa..çevremde ne kadar Almanya da yaşayan erkek var, hepsinde bir anormallik!sanırım adapte olamıyorlar,egoları fazla okşanmıyor!tabi hepsini kastetmiyorum, çevremdekilerden bahsediyorum!

Eşiniz işsiz değil ev adamı olmuş. Bu durumda yemek temizlik de onun görevi olsun bari neden yapınca size yardım etmiş oluyor ki?

Ne değişik adamlar var ya.

Ayyhh kenarıııı,suç bastırıyor.Benimki de işsiz.Beni hoş tutmak için elinden geleni yapıyor.İşsiz olduğu için kafayı da yiyor.Mücadelesi de var şükür.
Bak nelere şükrettiriyor Allah,beterin beteri varmış diyorum ve susuyorum.
Allah yardımcın olsun.

Eşiniz yıllardır niye çalışmıyor?(Cvp verdiyseniz kaçırmış olabilirim o kısmı)
Bir kaç ay çalışmaz anlarım da yıllarca çalışmak ne demek? Koltukta k..ç büyütmeye alışmış, rahatı yerinde iyi benimsemiş ev hanımlığını..

Ayyhh kenarıııı,suç bastırıyor.Benimki de işsiz.Beni hoş tutmak için elinden geleni yapıyor.İşsiz olduğu için kafayı da yiyor.Mücadelesi de var şükür.
Allah yardımcın olsun.
Hah..eşimde diyor şükret diyor beterin beteri var fakat ben kac sene daha sirf sükretmekle yetincem..
Ben hayati herşeyi ile tatmak istiyorum..
Bakin eşim olsa derdiki :istiyorumda istiyorum ellinden istemekten başka sey yok ,yap ozaman derdi,ellini kolunu bağlayanmi var,ayağina zincirmi taktilar yada kafana silahmi dayadilar,
yap ozaman..

Biz almanyadayiz, ben burada büyüm o sonradan geldi

Valla tahmin ettim. Dedim kesin yurtdisina damat gitmistir bu tembel, rahatligi ondandir dedim.

Allah yardımcın olsun.

Insanlik hali yani herkes bir donem issiz kalabiliyor. Sizinki ne guzel en azindan calismasi gerektiginin farkinda ve ugrasiyor da. Biz nisanliyken kuresel kriz oldu ve esimi cikardilar isten. Kriz nedeniyle kimse isyerine eleman almiyordu ve iki sene nisanli kaldik bu yuzden. Ugrasmasa ciddi ciddi ayrilirdim yani.

Eşiniz yıllardır niye çalışmıyor?(Cvp verdiyseniz kaçırmış olabilirim o kısmı)
Bir kaç ay çalışmaz anlarım da yıllarca çalışmak ne demek? Koltukta k..ç büyütmeye alışmış, rahatı yerinde iyi benimsemiş ev hanımlığını..
Mesleği yok almanya için gecerli olan.
Ondan anca askari ücretle iş bulunur diyor oda sadece bir harclik kalir
Hiç calişmadi diyemem evimizi insaat etti ve sorunlar oldu cok maddi ve manevi
Hayata küstü,kuyunun dibinde ve cikmak istemiyor..
Biraz bu durumdan bende hataliyim ..
Yeterlice kendine manevi destek veremedim, onu hep sucladim ,çünkü artik evimizi satmak zorundayisiz..
Düşün iki katli 150mk bir evi ağir taşlarla hepsini yapa yalniz yapti..
Sabah saat 8 başlardi akşam 10 kadar
Aç susuz, yemezdi içmezdi,bayramimiz yok
Pazarimiz yok ,tatil hiç yok..
Biz anca her 4 sene bir izin yapiyoruz...
Hatasi kimse inanmazdi güvenmezdi..
Mimar mesela cok masrafli olcagini söyledi yalniz yapilmaz dedi yanliş gururlada hiç kimseden yardim istemez..

Sorumsuz tembel herif kendine baksın memnun olunacak ne geliyormuş elinden. Yolla gitsin ne besliyorsun?

Yeterlice kendine manevi destek veremedim, onu hep sucladim ,çünkü artik evimizi satmak zorundayisiz..
Mimar mesela cok masrafli olcagini söyledi yalniz yapilmaz dedi yanliş gururlada hiç kimseden yardim istemez..
Ama adam erken bıkmış hayattan, ama kendisi o kör kuyudan çıkmak istemediği sürece kimse çıkaramaz,İnsanın kendine yaptığı kötülüğü de kimse yapmaz.
Zaten temelinde de Piskolojik problem varsa uzmandan destek alıp birlikte bir şeyleri düzeltmeye çalışmak iyi olur evliliğiniz için.

allahaşkına adam da çalışsa eve para getirse o ev satılır mıydı?hala kendinizi suçluyorsunuz.evi neden kendi yapmış.yok çok gururluymuş da ne.........para yok mimara verecek ondan....yazık size gerçekten.ne desek siz de kılıf buluyorsunuz eşinize.ortada şükretmeniz gereken bir durum yok.

allahaşkına adam da çalışsa eve para getirse o ev satılır mıydı?hala kendinizi suçluyorsunuz.evi neden kendi yapmış.yok çok gururluymuş da ne.........para yok mimara verecek ondan....yazık size gerçekten.ne desek siz de kılıf buluyorsunuz eşinize.ortada şükretmeniz gereken bir durum yok.

Ha yani kırk yılın başı birşey yapmış onu da o lafı soyleyen mimara inat yapmıştır garanti. Sorun sizde degil kadınların geneli tatmin olmaz yaratıklardır. Ama sizin zaten memnun olmanızı gerektirecek bir durumunuz yok.

Back
X