Ben memnunniyetsiz kadinmişsim...

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Uzun zamandir eşim işsiz, kendine göre problemleri ve depressionu var.
Eşim temiz ve merhametli insandir.Evde yardimci olur,evine bağlidir.Hep positif düşünmeye çalişir .Anneme babamada saygili vs yardim severdir.Dişari hayati yoktur,daha doğrusu sosyal hayat yoktur.
Hep evdedir.Istediği tek şey evinde huzurlu yaşamak.
Madalyanin ters tarafina gelelim...

Evet ,yillardir işsizdir ve bu durumdan kendide bunaldiği halde hiç birşey yapmiyor.Psikolojik rahatsizliğin varsa terapi yap diyorum yok istemez.
Aşiri güvensizlik takintisi var.Hiç kimseye güvenmez,ne doktura ne avukata ne memura ...herşeyi kendi bildiği gibi yapar ve bocalar tabii,
tek tabanca gezen insanlardan,kimseden yardim istemez ,kimseden bilgi almaz.
Benimde öyle olmami sağlar aksi takdirde kavga ederiz.

Şimdi bu durumlar benim canimi çok sikiyor.Ben yillardir ailemi gecindirmeye iki delikanliya yetişmeye calişiyorum.
Kadin olduğum icin tabii alişveriş ve yemekde düşünüyorum ,o ise evde saksi gibi bekliyor, aile hayatini sadece seyirci olarak tamamliyor.
Son zamalar başina kalkiyorum, dedim artik yeter babalik ve kocalik görevlerini
yap.Sen yatarken ben kalkip işe gidiyorum,çocuklarina verecek bir lira paran yok dedim.
Biraz fazla dirdir yapiyorum biliyorum kendimi tutamiyorum.Eve hep suratsiz ve sinirli giriyorum,onu tersliyorum vs.
Çok bunaldim,bende kocamdan biraz şimartilmak ve güvenmek istiyorum.
Iş hayatimda sorunlar yaşiyorum ve birakmak istiyorum fakat mecbur olduğum icin calisoyom,eşime karşi öfkeleniyorum.
Bana ;sen çok memnuniyetsiz bir kadinsin dedi sen hiç bir sey mutlu olmasin dedi.
Biraz oluruna birak biraz kabullen herkesin hayati alikfistanlik gecmiyor dedi.
Ben memnuniyetsizmiyim yani,neye karşi?Ne var ortada?

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır, diye bir laf vardır bilir misiniz? Yıllardır çalışmayan, eve bir katkısı olmayan bir adam, kalkıp sizi memnuniyetsizlikle suçlamış, siz de kendinizi sorgular hale gelmişsiniz. İş bulamıyorsa, bir yandan iş ararken diğer yandan ev işlerini yüklenseydi madem. Yardımcı olmasından bahsetmiyorum, tüm evin yükünü üstüne alsaydı. Ne işe yarıyor bu adam? Sizinle hayatı nasıl paylaşıyor? Böyle biriyle kim mutlu olabilir ki, acaba ben memnuniyetsiz miyim diye soruyorsunuz? Bu durumdan memnun olmamanız kadar doğal bir şey yok. Hani sanki çok çaba göstermiş, elinden geleni yapmış da beyefendi, buna rağmen siz memnun olmamışsınız gibi triplere girmiş. Ama öyle değil diyorsunuz; karşımızda bütün gün evde yan gelip yatan bir adam var. Neden katlanıyorsunuz ki bu adama, insan cidden merak ediyor. Yerinizde olsam çoktan kapının önüne koymuştum. Saksı gibi biraz da orada beklesin madem.

Yanlış anlamayın ama, evin tüm yükünü siz üstlendikten sonra hele ki beklediğiniz davranışları ondan göremiyorsanız bir erkeğe neden ihtiyacınız olsun ki?

Tedavi görmek için ikna etmeniz gerek. Çalışmak için herhangi bir adım atmaması ve hiç sosyal hayatının olmaması normal değil çünkü. Zaten farkındasınız, söylememe gerek yok.

Oyyyyyy calismayan erkek :110:
Ne yapiyor butun gun evde hic bunalmiyor mu yahu :110:

Yahu calismayan es mi olur? Hepimizin calismak gibi bir gorevi var ister evde ister isyerinde. Adam hem issiz hem de evde oyle mal gibi oturuyorsa fena,ne ise yariyor bu adam? Bizim bilmedigimiz bir mutluluk formulunu kesfetmis de seni de memnuniyetsizlikle mi sucluyor anlamadim ki?yerden goge kadar haklisin

Şanslı adammış. Başkası olsa 2 gün çekmez. Evde oturuyo. Cinsellik dahi her türlü hizmetini yerine getiren üstüne parasını veren bir hizmetçisi var. Tabi ki memnuniyetsiz olacaksınız. Memnun olacağınız bir durum yok. Hadi adamın ailesi zengindir onlar en azından maddi destek olur. Seni de yormazlar çekersin. Ama yok eşek gibi çalış. Bi de çocuk bakar gibi adama bak. Hayatta ileri gideceğinize hep geri gitmişsiniz bu adam yüzünden.

Bende kendime cok soruyorum,neden cekiyorum daha neden?
Bağimlilik var,sanki bir sigara alköl bağimlisi gibiyim.Öncrleri onun gözünun icine bakardim,ona nasil mutlu oluyarsa olmaya calişirdim..
Evet ,benimde psikolojik sorunlarim var.
Kendi ailemde sevgi görmedim,eşimde bana seni seviyorum ,seni seviyorum demesi bana mucize olmuş gibi geliyordu.
Çok merhametli bir insanim yüzüne bağririm cağririm kötü laflar ederim fakat bir gözyaşi döktüğünde icim erir..
O kadar pişman olurumki kendimi lanetlerim.
Bende çok tutarsiz biriyim,kardeşim bile diyor ,şükür et eşin seni idare ediyor.
Hayat şartlari beni bu halime soktu,
memnuniyetsiz,asabi ,sevgisiz,suratsiz,fesat
ve kiskanc.
Bende daha ağir durumlar yaşayan insanlar var,benden daha kötü şartlarda
fakat ben ne zaman nefes alabilecegim nezaman mutlu olabilcem.
Yaş geldi artik 40,benimde artik hakkim yokmu kendimi bir kadin gibi hisetmeye.
Ben ne olduğumu unuttum...
kadinim,belki cok güzel değil bakilmiyacakta değil çalişkanimim,zekiyim
evime bağliyim,fazlasindan sadik ve güvenile bilen insanim ve aslinda beni birazda bu dururuma sokan aşiri sorumluyum.
Sorun memnuniyetsizim ,tatli dilim yok negatif düşünenim,OKByim,
depressivim,umutsuzum,tembelim......

ben de ortada memnun olacak durum göremedim. madem sen çalışıyosun o da yemek çamaşır temizlik yapmaz zo-run-da

Ağir depresyon yaşiyor fakat yardimda almak istemiyor kendi biliyormuş...
Dok. sadece bildiği şeyler söylermiş..
Doğrudur Allah var çok zeki biri fakat bizi sevdiği halde niye böyle davraniyor anlamiyorum..
Biz almanyadayiz, ben burada büyüm o sonradan geldi.bir türlü alişamadi.
Türkiyeye gittikmi tam tersi oluyor herseye koşturan her ihtiyaci soran yapan...
Öyle gördüğumde çok üzülüyorum,niye burda değildiye..
Anlamaya çalişiyorum....
Özlem,çaresizlik, yalnizlik duygusu,yetersizlik duygusu...
Çok doluyum..buraya roman yaza bilirim

Back
X