• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

Seviyorsan nişanlından ayrılacaksın, başka oluru yok bu işin. Dövseler de sövseler de ayrılacaksın. Bu kadar net. Sonra ortalık durulunca diğeriyle bir şeyler düşünürsün. Ama belli ki ona da çok güvenmiyorsun. Onunla da evlenmezsen kimse istemez beni dediğine göre kafanda o adamla ilgili soru işaretleri var.
kafamdakı soru işartetı dogru ama benımle evlenmez dıye degılde cok uzaktayız ya biterse ya sogursa veya bana ınsanlar yalan yanlıs şeyler cıkarırsalar ve bırınden bırıne ınanırsa :(

çünkü oda durumun ne oldugunu bılıyor ailemın buna ızın vermeyecegını verseler de benı ona vermeyecegıını bılıyor. sevdıgım adam polıs ve benım ablam bir polısle evlıydı eniştem ablamı dövüyordu ablam ayrıldı. ve ailem ablamın buraya gelkmesını kabul etmedı çalıstıgı için ablamın avantajı vardı ve gelmedı. ama babam yemın ettı bır daha polıs asla dıye :KK43: yanı bızımkısı ıkansızın da ötesın de. ya herseye ragmen gıdecegım yada vazgececegım başka secenek yok

Kaçmak çözüm değil. o adamla sen de sorun yaşarsan ailene de dönemezsin. sanırım çalışmıyorsun da. Bir de birinin ahını alarak yeni mutluğu yakalayamazsın derler. onun ahını alırsın. öncekiyle adam gibi ayrılman gerekiyor. ailen de iyi biri olduğunu anlarsa seni verir. o çabalasın biraz şans verin bana desin.

ortalama 2 yıldır tanıdıgım bir ınsandı ve mantıklı olarak onunla olmak istedim oda ıstıyordu ve sürekli nişanlanalım artık ailene söyle dıye zorluyordu. ailemle konustum evdekıler biraz oglanı tanıdıktan sonra gelsın dedıler bende kararlıydım bu yüzden de fazla olmaz demedıler. tek karsı cıkan babamdı. onu sevmedıgımı sadece şartlarının iyi oldugu için öyle düşündüğümü söylüyor karsı cıkıyordu ama tanısınca nısanlımla ısteme zamanı ve nişan günü sevdıler onu coık
Ben ailen zorla bununla nişanlandirdi diye düşündüm halbuki sen getirmişsin nişanlıni ailenin karşısına. İnan burda diyecek bir söz bulamıyorum sana ailen ne der şimdi sen istedin bunu ve şimdi de bir başkası? Sen burda çok suçlusun ailen değil kusura bakma ama ama sevip sevmeden düşünmeden getirmişsin çocuğu ailenin karşına babanı ikna etmişsiniz ve şimdi onca zamandan sonra. İnan sözün bittiği yer yani ben olsam yapamazdim ailemin yüzüne bakamazdim galiba. Allah hakkında hayırlısıni versin başka bişey elden gelmez.

beni ikna etmeyi basardı çünkü ve bende inanmak istemiştim
Ya 3 kere gördüğün biri nasıl başardı ikna etmeyi? Nasıl aldattı, sen bunu nasıl öğrendin?
Üzgünüm konu benim adıma inandırıcılığını yitiriyor. Zamanında sevmişsin, başkasına aşık olmuşsun ve bunu mübah göstermek için bahaneler sıralıyorsun gibi görünüyorr.

Evlenin Aileniz rezil olmasin... Sevgilinizde Istanbula tahin olmus zaten, eee nisanlinizda aldatiyormus... Mutlu mesut yasayip gidersiniz, aldatmali dolu hayatta mutluluklar size...:ssz:

ben nişanlamak için ailemle konustugumda onlara ıkı secenekle gittim. 1.si benı dershane gönderın kpss ye girip meslegımı elıme alayım dıye diğeri de eger dershaneye göndermeyeceksenız nişanlayın diye. babam olmaz dershane felan git gel mıllet geceye kalınca laf eder dedı ben cok ısrar etsemde benı göndermek ıstemedı. ablamın yanına gıdeyım orda ders haneye yazılayım dedım babam ıkı kız yanlız kım bılır ne olur dedı. samsunda evımız var gıdelım oraya heop beraber dedım onun içinde sana sebep düzenimizi bozamayız nişanlan gıt dei. bende burdan ve bu insanlardan kurtulmak için daha iyi olacagını düşünerek tamam ozaman gelsın ıstesınler dedım babam da sen o oglanı sevmıyorsun bızden burdan kacmak ıstıyorsun dedı ama yınede kabul ettı

1.5 sene suren Bir nisanlilik bana gore iki tararafinda bu evliligi istemedigi sonucu ortaya koyuyor. Aileler bu evliligi o kadar cok istedigine gore karsilikli cikarlar var herhalde... Bence bu evlilik iki tarafi da mutsuz edecek. bu zamanda sevmeden sevilmedigini bile bile ailelerin zoruyla yapilan Bir evlilik.asla...asla...

ee bahanen hazır 2 kere aldatılmışsın. bunu hazmedemiyorum. güven olamıyor dersin. bunu babanada dersin.

ben nişanlamak için ailemle konustugumda onlara ıkı secenekle gittim. 1.si benı dershane gönderın kpss ye girip meslegımı elıme alayım dıye diğeri de eger dershaneye göndermeyeceksenız nişanlayın diye. babam olmaz dershane felan git gel mıllet geceye kalınca laf eder dedı ben cok ısrar etsemde benı göndermek ıstemedı. ablamın yanına gıdeyım orda ders haneye yazılayım dedım babam ıkı kız yanlız kım bılır ne olur dedı. samsunda evımız var gıdelım oraya heop beraber dedım onun içinde sana sebep düzenimizi bozamayız nişanlan gıt dei. bende burdan ve bu insanlardan kurtulmak için daha iyi olacagını düşünerek tamam ozaman gelsın ıstesınler dedım babam da sen o oglanı sevmıyorsun bızden burdan kacmak ıstıyorsun dedı ama yınede kabul ettı
senin ablan yalnız yaşıyor o baba buna izin veriyor sen gidincemi 2 kız yalnız olmaz diyor.
garip:KK14:

Ya 3 kere gördüğün biri nasıl başardı ikna etmeyi? Nasıl aldattı, sen bunu nasıl öğrendin?
Üzgünüm konu benim adıma inandırıcılığını yitiriyor. Zamanında sevmişsin, başkasına aşık olmuşsun ve bunu mübah göstermek için bahaneler sıralıyorsun gibi görünüyorr.
tamam analatalım. biz nişanlımla istanbula gıttıgımde geri dönmeme 2 gun kala tanıstık akrabamız oldugunu bılıyordum ama uzak şehirlerden dolayı tanımıyorduk bırbırımızı . sonra ben buraya döndüm ve benı aradı biz bıraz tanıstıktan sonra sevgılı olduk. 1 yıl 7 ay sevgılılık dönemı yasadık ve ilk aylarda benı aldattıgını ama sebeplerini anlatarak acıkladı. benden önce olan ama ben varkende bir süre süren bır sevgılısı olmus. bunu bır süre kabul etmesemde . sonucda ha dıyınce bıtıremedıgı bır ılışkısı oldugunu ve sonlandırdıgı için kabul ederek barıstım. aradan cok zaman gectı ve bır akşam bana yalan söylediğini hissederek httının onlıne şifresını ıstedım ve zor da olsa verdı. hattının ıncelemesınde bır numara bu numarayı sordum kım dıye oda arkadasım felan dedı ama ben gece2 lerde msjlastıgı arkadaş olamazdı. facesınde yakaladım. sonra kalkıp yanıma geldı özürler felan derken kıyamadım ve tamam dedım barıstık sonrada ciddiyetini kanıtlamak ıcın nışanlanalım dıye ısrar ettı sonrası da geldı işte

tamam analatalım. biz nişanlımla istanbula gıttıgımde geri dönmeme 2 gun kala tanıstık akrabamız oldugunu bılıyordum ama uzak şehirlerden dolayı tanımıyorduk bırbırımızı . sonra ben buraya döndüm ve benı aradı biz bıraz tanıstıktan sonra sevgılı olduk. 1 yıl 7 ay sevgılılık dönemı yasadık ve ilk aylarda benı aldattıgını ama sebeplerini anlatarak acıkladı. benden önce olan ama ben varkende bir süre süren bır sevgılısı olmus. bunu bır süre kabul etmesemde . sonucda ha dıyınce bıtıremedıgı bır ılışkısı oldugunu ve sonlandırdıgı için kabul ederek barıstım. aradan cok zaman gectı ve bır akşam bana yalan söylediğini hissederek httının onlıne şifresını ıstedım ve zor da olsa verdı. hattının ıncelemesınde bır numara bu numarayı sordum kım dıye oda arkadasım felan dedı ama ben gece2 lerde msjlastıgı arkadaş olamazdı. facesınde yakaladım. sonra kalkıp yanıma geldı özürler felan derken kıyamadım ve tamam dedım barıstık sonrada ciddiyetini kanıtlamak ıcın nışanlanalım dıye ısrar ettı sonrası da geldı işte
bütün bunlar o 2 görüşmedemi oldu

senin ablan yalnız yaşıyor o baba buna izin veriyor sen gidincemi 2 kız yalnız olmaz diyor.
garip:KK14:
ablam çalısan bır bayan buraya geldıgınde ınsanların ona dul bır kadın gözüyle bakmasından dolayı buraya gelmesını ıstemedıler. benım oraya gıtmemı de ablam işten güçten benle ılgılenemz yanlıs yaparımdı

Ayrıl sonra onunla nişanlan. Ahlak dışı bir durumun mantıklı açıklaması olamaz ki?

ablam çalısan bır bayan buraya geldıgınde ınsanların ona dul bır kadın gözüyle bakmasından dolayı buraya gelmesını ıstemedıler. benım oraya gıtmemı de ablam işten güçten benle ılgılenemz yanlıs yaparımdı
yani kısaca ablan yalnız yaşıyor ve baban buna izin vermiş. kısacası o baba buna nasıl göz yumduysa ayrılmasına, sende ayrılabilirsin.
o evliliği bitirmiş sen nişanı atacaksın.
kusura bakmada çelişkiler var konunda

yani kısaca ablan yalnız yaşıyor ve baban buna izin vermiş. kısacası o baba buna nasıl göz yumduysa ayrılmasına, sende ayrılabilirsin.
o evliliği bitirmiş sen nişanı atacaksın.
kusura bakmada çelişkiler var konunda
ben ablam kadar kendıne güvenen bırı babama karsı gelen bırı degılım. anlatamıyorum heralde ablam ekonomik olarak özgür bir kadın ve bunun için rest cekebılıyor herkeze . ama ben ailesıne muhtac bı ınsanım ve daha 24 yasındayım . yanlışlarımla dogruyu bulmaya calısıyorum. burda

[QUOTE="Koalina, post: 39187606, member: 234221"]Ya 3 kere gördüğün biri nasıl başardı ikna etmeyi? Nasıl aldattı, sen bunu nasıl öğrendin?
Üzgünüm konu benim adıma inandırıcılığını yitiriyor. Zam
anında sevmişsin, başkasına aşık olmuşsun ve bunu mübah göstermek için bahaneler sıralıyorsun gibi görünüyorr.[/QUOTE]

katılıyorum

Back
X