• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusursuzum Diyebilen Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar eleştiri geldi ki artık hepsini igneleme olarak algılıyorum suizan bir insanın pismanligi ya da hatasi hakkinda ileri geri içini bilmeden konusmak,benim durumum icin bu yani, ya da yaptigi herhangi bir davranisi iç yüzünü bilmeden yargilamak
suizan ne artık söyleyin :(

Sen kendinden emin olsan o yorumların üzerinde bile durmazdın.Seni yargıyalan yok, sen de biliyorsun haksızsın.Sonradan hatanı farketmen haksızlığınızı değiştirmiyor insanları kırdıktan sonra.Kendinize yapılmasını istemediğini şeyi başkasına yapmayın.Sinirlendirdiğiniz bir insana “çirkef” demeyin mesela.Belki kontrolden çıkmıştır mesela..
İlk mesajda ne yazıyorsa insanlar ona göre cevap yazarlar ,kimsenin bütün yorumları okuma mecburiyeti yok.Sinirden yanlış ifade etmek diye bişey yok atlı mı kovalıyor,sakinleşip öyle anlat madem..
Yine hoşuna gitmeyecek ama kusura bakma herkes istediğini yazar kimse hakaret etmedi.
Ha bu arada demişsin ya sanalda kolaymış yazmak..Sen benim kanlı canlı karşımda olsan ben sana emin ol daha ağır konuşurdum,ban yememek için çoğu da yumuşatarak yazdı belki..
Size de tamam :) Artık takmıyorum gercekten bu konu gereksiz acilmis evet su an farkediyorum

Eleştirirken çizgiyi aştınız deyip duruyorsunuz. İnsanlara "Hadi terk et konumu, yorum yazma, anlayış kıtlığınız var, okuduğunuzu anlamıyorsunuz" gibi şeyler yazan sizdiniz. Büyük büyük harflerle bağıra bağıra yazan da sizdiniz. Kimsenin size hakaret ettiğini de görmedim. Ettilerse de banlanmışlardır zaten.
Bu konuda bile "eski konumu açmayın burada" diye direktif veriyorsunuz. Siz neden açtınız o zaman bu konuyu? Konuşacaklarınız bitmemişti madem, kapattırmasaydınız diğer konuyu.

İyi de konu uzamasın istediyseniz o konuyu kapattırıp niye burda üyeleri yeren bi konu açıyosunuz tekrar?? Yine bir uslup sorunu bence :işsiz: Biraz kendinizi gözden geçirmenizde fayda var, genel olarak öfkeyle kalkıp zararla oturan bi tarzınız var gibi :KK14:
Fevri ve duygusalım onaylanma ihtiyacı da belki duygusalligimdan ileri geliyordur hatami anladigim konusunda samimiyetime inanilmamasi ağırıma gitti ama gereksizdi kabul ediyorum

size bişey dicem önceki konun kapanmiş içime sindiremedim ' SAKAT ÇOCUĞU' diye okuduğumda zoruma gitti bakin bende engelliyim. şu ŞAKAT kelime bana itici buldu. lütfen sakat kelimesini kullanmayin.. ENGELLİ deyin burda okuyan kaç engelli insan var. umarim onlarin da zoruna gitmiştir
dip not:
hiç kimse mükemmel degildir. kusursuz degildir herkes bir tarafinda engelli vardi.. herkes engelli aday adayidir. bunu unutma.

islamiyet inancıyla alakalı bir şey. bir kişi hakkında herhangi bir konuda içinden kötü düşünmek. arkadaşın dediği şey suizan değil o ayrı mesele.
Sen haksız olduğunu kabullenmedin samimi degilsin o aileye de yardim edilecektir ailenle kesin konusmussundur(!) tarzinda dusunmek de kötü zanna giriyor

suizan ne artık söyleyin :KK43:
Kelime manası olarak mı sormuştunuz:) su-i zan; bir kimse hakkinda kötü zannetmek,kotu düşünmek..bir kimse hakkında hareketlerini kötüye yormak,şüphe duymak,kötüye ihtimal vermek manalarını taşır.su-i zan in tersi ise hüsn-ü zan dir. Güzel düşünmek manası taşır.

size bişey dicem önceki konun kapanmiş içime sindiremedim ' SAKAT ÇOCUĞU' diye okuduğumda zoruma gitti bakin bende engelliyim. şu ŞAKAT kelime bana itici buldu. lütfen sakat kelimesini kullanmayin.. ENGELLİ deyin burda okuyan kaç engelli insan var. umarim onlarin da zoruna gitmiş.
dip not:
hiç kimse mükemmel degildir. kusursuz degildir herkes bir tarafinda engelli vardi.. herkes engelli aday adayidir. bunu unutma.
evet talihsiz bir hitap olmuş bu konudaki üzüntümü burdan dillendirmek istemiyorum baksanıza zaten kimse samimiyetime inanmak zorunda degilmis, sizi de yazimdaki sakat ifadesi ile incittiysem özür dilerim gercekten

Arkadaşım diyelim ki bazı sağlık sorunlarından dolayı saçını boyayamayan,iki parmak dibi gelmiş bir kadın gördün ve şöyle düşündün”ne bakımsız kadın” suizan bu.
Pişman olan biri falan yok :))
Suizan bu kadar dar bir kalıpta değerlendirilemez verdiginiz ornegin disinda yasantimizda da duygularimizda da cokca yeri var suizannin.

Evet duygusal olduğum için tekrar böyle bir konu açıp sadece benim konum icin degil her konu icin biraz daha ılımlı yaklasmaya davet etmek istedim ama gereksizdi cok dogru :/ benim içim rahat olsa da insanım üzülmem dogal ani parlıyorum sönüyorum sonra bende yıpraniyorum her insan gibi

Dediğim gibi onaylanma ihtiyacınızı azaltın bence. Hayatta herzaman ille de uzlaşmaya varılacak diye bir şey yok, ısrarcı ve pasif-agresif davranıyorsunuz. Bu sizi gerçekten yorar ve yıpratır. Üstelik sanal bir ortamda bile bu kadar takmışsınız, bu tamamen size zarar verir. Biraz rahatlayın ve bu yönlerinizi törpüleyin bence.

Burada dilediğim kadar konu açma hakkım var içimi dökmeye de hakkım var. Sizlerinde eleştirmeye hakkınız var ama eleştirirken çizgiyi aşıp karşıdakini aşağılamaya iğnelemeye hakkınız yok.Ne benim konumda ne de başka konularda bunu görmek istememek de hakkım. Site admini müdahale ediyor diyosunuz ama benim konum kapanmasaydi hâlâ üzerime geliniyordu. bu konu hakkında uyarı da yapıldı ama yine devam edildi. anlamak istemiyosunuz. kin değil kırgınlık bu. ve evet benim de hakkıma girildiğini düsündüğüm için helal etmek istememem çok doğal.

Ama siz de kendiniz itiraf ettiğiniz gibi öfkelenip komşunuza hakaretler yağdırdınız. Saygısız, çirkef, pis insan bunlar hep hakaret kelimeleri ve siz yazdınız bunları komşunuz için. Sonra gelip üyeler bana şöyle davrandı, böyle davranmamalı aslında diye didaktik bir üslupla konu açmanız çok manasız olmuş.

Kimse mükemmel değildir, benim de dilim sivridir. Ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim kimseye hakaret ya da küfür etmem. Burada da gerçek hayatta da. Bunu yapmamak benim kendime olan saygımla alakalı. Siz sinirlenip birine hakaretler ettiğiniz bir yazı yazarsanız, insanların da size aynı üslupla karşılık vermesi oldukça olası bir durum olur. Ki gördüğünüz gibi aynen de o şekilde olmuş.

Suizan bu kadar dar bir kalıpta değerlendirilemez verdiginiz ornegin disinda yasantimizda da duygularimizda da cokca yeri var suizannin.

Hiç bilmeyen birine en basit haliyle böyle anlatılır.İlgilenmek isterse kendisi araştırır daha geniş kapsamda öğrenir.Burda bunu tartışamayız ki.

Ya bizim türk kültürunu biliyosun. O konuya ben de yazdım. Hayata yenik basladiklarindan dolayı ekstra anlayıştan söz ettim. Yorumların çoğunluğu sizi haksız gördü ama finalinde elbette kendi dogrulariniza göre hareket ediceksiniz. Burdaki usluplar evet saçma sapan zaten ona yapılabilecek bisiy yok. Benim gelirim yeterli olsaydı o kombisi bile olmayan sağa sola duman kaçıran ev için zaten kira bile almazdim ama kombili daha pahalı olucagi için kirayı biraz düşürüp kombi yaptırın dedim. Gerçekten o merdiven onlar için çok büyük bir mesele

Ama siz de kendiniz itiraf ettiğiniz gibi öfkelenip komşunuza hakaretler yağdırdınız. Saygısız, çirkef, pis insan bunlar hep hakaret kelimeleri ve siz yazdınız bunları komşunuz için. Sonra gelip üyeler bana şöyle davrandı, böyle davranmamalı aslında diye didaktik bir üslupla konu açmanız çok manasız olmuş.

Kimse mükemmel değildir, benim de dilim sivridir. Ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim kimseye hakaret ya da küfür etmem. Burada da gerçek hayatta da. Bunu yapmamak benim kendime olan saygımla alakalı. Siz sinirlenip birine hakaretler ettiğiniz bir yazı yazarsanız, insanların da size aynı üslupla karşılık vermesi oldukça olası bir durum olur. Ki gördüğünüz gibi aynen de o şekilde olmuş.
Gidip komşumun yüzüne söylememek için annemin acısını burdan cikardim ki zaten yüzune asla söylemeye hakkim yok öfkemi ara sira kontrol edemiyorum konu annem veya sevdigim biri olursa. Burda içimi döktüm ama gidip o durumda olan bi kadına hakaret edicek veya evladini aşağılayacak bir şey yapamam zaten yani sakat yazmam da yanlis anlasildi yanlis üslup mesela) :KK43: yaparsam burda beni istediginiz kadar taşlayın.. zaten ben öfkeyle kalktim yanlis seyler yazdim ama öfkemi anlayan cok az kisi oldu onlar da beni sakinlestirmeye yetti zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X