• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusursuzum Diyebilen Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya yorum yapmadım, dışarıdan okudum. Üyeler hakkında böyle konular açamazsınız, yasaktır. Ayrıca insanlar gayet de empatik yaklaşmışlar; sizin oradaki saçmasapan önerilerinize birilerinin hak vermesini beklemeniz daha da saçma. Hatanızı anladığınızı falan da düşünmüyorum, çok üzgünüm ama ilk yazınız o kadar bencilce bir yazıydı ki birkaç yorumdan sonra 180 derece dönebilmeniz imkansız. Muhtemelen insancıl bir şekilde düşünmediğinizi buradaki üyelerin yüzünüze vurması canınızı yaktı. Burada konu açmanız demek insanların fikirlerini önemsediğinizi gösterir, kendi bildiğiniz varsa onu uygulayacak ve konu da açmayacaksınız. Burası milletin gazını alma yeri değil, istediğiniz yorumları siparişle alabileceğiniz bir yer de değil. Hakkını helal etmemek falan ne gereksiz laflar bunlar ya, beğenmiyorsanız üyelik iptali yaptırırsınız. Ne hakkınız geçti de insanlara sizin burada ne idüğü belirsiz anonim bir insan olarak yahu?

amacınız insanları banlatmak mı? yeni konu niye? hatalısınız işte kabul edin artık. kimseye bir şey izah etmek zorunda değilseniz konu da açmayacaktınız, ayrıca evet madem müthiş haklısınız neden ikinci konu?

sizin oradaki saçmasapan önerilerinize birilerinin hak vermesini beklemeniz daha da saçma. Hatanızı anladığınızı falan da düşünmüyorum, çok üzgünüm ama ilk yazınız o kadar bencilce bir yazıydı ki birkaç yorumdan sonra 180 derece dönebilmeniz imkansız. Muhtemelen insancıl bir şekilde düşünmediğinizi buradaki üyelerin yüzünüze vurması canınızı yaktı.

Hak verilsin mi dedim? Hatami anlamadigimi nerden biliyorsun kalbimi mi yarıp baktın? Dönmen imkansiz yazmissin sen hicbir insana ofkelenip özür diledin mi?

Mükemmel kusursuz ve asla öfkelenmeyen bir insansın sanırim.

İşte tam olarak burda hakkima geciliyor.

Hatami anladim dedigim halde üzerime gidiliyor.

amacınız insanları banlatmak mı? yeni konu niye? hatalısınız işte kabul edin artık. kimseye bir şey izah etmek zorunda değilseniz konu da açmayacaktınız, ayrıca evet madem müthiş haklısınız neden ikinci konu?
Hatami kabul ettigim halde hâla vicdansiz ve hatandan dönmedin deniyor bakar misiniz cirkinlige? kalbimi mi yarip baktı bu insanlar ????????

Hak verilsin mi dedim? Hatami anlamadigimi nerden biliyorsun kalbimi mi yarıp baktın? Dönmen imkansiz yazmissin sen hicbir insana ofkelenip özür diledin mi?

Mükemmel kusursuz ve asla öfkelenmeyen bir insansın sanırim.

İşte tam olarak burda hakkima geciliyor.

Hatami anladim dedigim halde üzerime gidiliyor.

Yazmışsınız konunuzda da da evet anladım diye tamam eee daha ne bu inatla kendini kabullendirme çabası? Ben inanmak zorunda değilim size, hakkınıza falan geçmiş de olmam. Tepkilerden dolayı çark etmek hatayı anlamak olmuyor. Benim kusursuz bir insan olmamla alakası yok, hoş olsam da konu ben değilim. Sizin samimiyetinize inanmak zorunda da değilim, buradaki kimse değil. Tutturmuşsunuz bir hakkımı helal etmem de etmem, etme sanki ne hakkın geçti de iki satır yazıyla şaka gibi duygu sömürüsü dolu mesajlar. Polemiğe de girmeyin benimle, bu son mesajım. Teşekkürler.

Kusura bakmayin ama kimsenin vicdani hakkinda hatasindan ne kadar ders cikardigi hakkindaki o çizgiye girmeye hakkiniz yok.

Pisman olmadigim ve hatami gormedigim hakkinda yorumlar icin hakkimi helal etmiyorum kesinlikle. Elestirilere veya şu konuda haksizsin denmesine lafim yoktu benim .

Hatami kabul ettigim halde hâla vicdansiz ve hatandan dönmedin deniyor bakar misiniz cirkinlige? kalbimi mi yarip baktı bu insanlar ????????
insanlar hala kızgınken ikinci konuyu açmışsınız, kırılıyorsunuz. tamam hatanızı kabul ettiyseniz daha fazla uzatmayın. bu konuyu açarken düşünmeliydiniz kavga çıkacak yani bu bariz belli.

insanlar hala kızgınken ikinci konuyu açmışsınız, kırılıyorsunuz. tamam hatanızı kabul ettiyseniz daha fazla uzatmayın. bu konuyu açarken düşünmeliydiniz kavga çıkacak yani bu bariz belli.
Niçin kavga çıkıyor ki? Kavga cikarmak degil amacım. Kalbini yarıp da bakamadigi insan hakkında atıp tutanlara saygı duyamam kusura bakmayın.

çıkıyor işte bakın. siz haklı olduğunuzu savundukça insanlar da düşündüklerini yazıyor.
insanlar haksiz oldugumu dusunebilir ve ben de hatalarimi kabullenebilirim ama ne münasebet ben seni samimi bulmuyorum tepkilere çark ettin ya? insan hatasini anlayamaz mi öfkelenemez mi ? samimi bulmuyosan icinde kalsin yazma ihtiyaci niye? suizan cok byuk bi halt mi?

Yazmışsınız konunuzda da da evet anladım diye tamam eee daha ne bu inatla kendini kabullendirme çabası? Ben inanmak zorunda değilim size, hakkınıza falan geçmiş de olmam. Tepkilerden dolayı çark etmek hatayı anlamak olmuyor. Benim kusursuz bir insan olmamla alakası yok, hoş olsam da konu ben değilim. Sizin samimiyetinize inanmak zorunda da değilim, buradaki kimse değil. Tutturmuşsunuz bir hakkımı helal etmem de etmem, etme sanki ne hakkın geçti de iki satır yazıyla şaka gibi duygu sömürüsü dolu mesajlar. Polemiğe de girmeyin benimle, bu son mesajım. Teşekkürler.
Baştan aşağı suizan dolu. Sizin gibi empati yoksunu birinin samimi bulmuyorum gibi kirıci laflar yazmaya hakki yok. bir de psikoloji egitimi almissiniz yazık.

Baştan aşağı suizan dolu. Sizin gibi empati yoksunu birinin samimi bulmuyorum gibi laflar yazmaya hakki yok buraya. bir de psikoloji egitimi almissiniz yazık.

Psikoloji eğitimim herkesi haklı bulmamı mı gerektiriyor? İnatla kendinizi haklı göstermeye çalıştıkça itici oluyorsunuz. Eğitimimi de sorgulayacak son insanlardan birisiniz, üzgünüm. Polemiğe girmeyim dedikçe kışkırtıyorsunuz.

Psikoloji eğitimim herkesi haklı bulmamı mı gerektiriyor? İnatla kendinizi haklı göstermeye çalıştıkça itici oluyorsunuz. Eğitimimi de sorgulayacak son insanlardan birisiniz, üzgünüm. Polemiğe girmeyim dedikçe kışkırtıyorsunuz.
Benim samimiyetimi yargilamaya hakkin yok asıl sen iticisin .

Ortada bir HADSİZLIK var. Ben bu konuda hataliyim diyen birinin yüzüne ben seni samimi bulmuyorum der miydiniz gercek hayatta soruyorum?

Benim samimiyetimi yargilamaya hakkin yok asıl sen iticisin .
al işte şimdi siz böyle yazarak insanların sizi haklı bulmasını bekliyorsunuz. yazan herkese böyle bir üslupla cevap verip haklı olamazsınız, siz bu şekilde yazdıkça insanlar da haliyle daha da yükseliyor.

al işte şimdi siz böyle yazarak insanların sizi haklı bulmasını bekliyorsunuz. yazan herkese böyle bir üslupla cevap verip haklı olamazsınız, siz bu şekilde yazdıkça insanlar da haliyle daha da yükseliyor.
İyi de hanimefendi ben hatamdan dönme konusundaki samimiyetimi dile getiriyorum o da cikmis diyor ki sen hatandan dönmedin çark ettin peki neye göre yaziyor bunu kalbimin icini yarip bakti mi diyorum neyini anlamiyosunuz? Yargilama konusunda HADDINI AŞIYOR

İyi de hanimefendi ben hatamdan dönme konusundaki samimiyetimi dile getiriyorum o da cikmis diyor ki sen hatandan dönmedin çark ettin peki neye göre yaziyor bunu kalbimin icini yarip bakti mi diyorum neyini anlamiyosunuz?
bakın ben üyelerle yaşadığınız polemiği bilmiyorum. sadece bu şekilde sert bir üslupla haklı olamazsınız, onu anlatmaya çalışıyorum.

bu da kk nin modası mesela sevgilisiyle kavgasını anlatan birisine kötü yorum gelince hemen sevgilisi özür diler,atıyorum bu tarz bir konuda aylardır bulunamayan çözüm derrrhhalll bulunur ve konu sahibi üste çıkar her şey ışık hızında gerçekleşir. dün geceden bu yana mesela hemen fikir üretilmiş gidip kiracıyla konuşulmuştur filan. ne diyim doğrudur.

bu da kk nin modası mesela sevgilisiyle kavgasını anlatan birisine kötü yorum gelince hemen sevgilisi özür diler,atıyorum bu tarz bir konuda aylardır bulunamayan çözüm derrrhhalll bulunur ve konu sahibi üste çıkar her şey ışık hızında gerçekleşir. dün geceden bu yana mesela hemen fikir üretilmiş gidip kiracıyla konuşulmuştur filan. ne diyim doğrudur.
Buraya insanlar fikir almak icin yazıyor dogrulugu hakkinda yargilamak kimsenin haddine değil. Onyargilarinizi suizanninizi kendi icinize saklayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back