• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusursuzum Diyebilen Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne diyorum siz ne diyosunuz hala. O durumda bir kadına şu an yaptigimiz tek bir saygisizlik bagiris cagiris yok sadece cozum yolumuz sacmaydi duzelttik sizin ofkenizi ve hatalarindan ders cikaran bi insani bu kadar hala suclusun şsun busun diye yargilamanizi hoş görmüyoeum eski konumla ilgili polemige girmeyin burada rica edicem.
Sizin bu tavriniz devam ettiği sürece çok tepki alirsiniz

Bu tür konular açmak yasak. Konunuzu şimdi okudum. Konunun sonunda ılımlı bir hale gelmişsiniz ama baştaki üslubunuzla o yorumları almanız anormal değil. İnsanlar hassas. Seçtiğiniz kelimeler ve anlatımınız korkunç. Bir de gelip üstüne konu açıyorsunuz.

Ayrıca üç-dört ay kira verme ama ev bul demişsiniz de taşınmak kolay mı, hele engelli bir birey varken o evde. İnsanların maddi gücü yok demek ki öyle bir evde oturuyorlar. Taşınma masraflarını karşılayın, bir de ev bulun çıkarlar o zaman emin olun. Ben öğrenciyken ev sahibimizin oğlu evleneceği için çıkmak zorunda kalmıştık. Dört yıl oturmuştuk orada, bize ev bulmuş ve masrafları ödemişti sağ olsun. İnsanlık böyle olur.
Zaten son olarak böyle bir karara varildi. Önceden alinan tum kararlari mantiksiz buldugumu da belirttigim halde hala üzerime gelmeyin o zaman bende bunu anlatmaya calisiyorum

Bana cevap verir misin diğer konuya da yazdım görmedin.
Doğalgaz bağlanamıyor demişsin. Soba da istemiyosun. Bu insanlarım ne ile ısınmasını bekliyorsun? Kettle buharıyla falan mı?
Hayır bu yaz evden cikmalarini rica ettik ve yardimda bulunacagiz konu uzamasın. Bu aileye sanki cok merhametsiz davranmisiz gibi lanse ediliyor benim öfkeli bir sekilde yazmamdan ötürü

Bak hala mantiksiz ve hatali buldugumuz cozum yolunu kınamak durumundasiniz? ben buna öfkeleniyorum işte. bu kin öfke yargilama yaftalama niye??? evinden cikmayan kadina 3-4 ay kira ödeme baska ev bul dedigimiz halde cikmadigi icin mantiksiz cozum yolu sunmak zorunda kalmisiz duzeltmeye calisiyoruz. hadi uzatma konumu git burdan.

Galiba anlama yetinizde biraz problem var. Çünkü ısıtıp ısıtıp konu açan sizsiniz. Kin, nefret filan diyorsunuz da hiç tanımadığınız insanlara kinlenip kinlenip gelmişsiniz resmen. Biz sizi tanımıyoruz ama iyi ki tanımıyoruz. Senelerdir bu forumdayım. Bir kere banlanmışlığım yok. Kimseyi yargılamam, hakaret etmem ama sinirimi bu kadar zıplatan ilk üye sizsiniz. Uzatma git konumdan ne ya nasıl bir mahalle ağzı bu? Bir de edebiyat parçalamış. İstediğim yere yazarım. Konu açmasaydınız o zaman.

Galiba anlama yetinizde biraz problem var. Çünkü ısıtıp ısıtıp konu açan sizsiniz. Kin, nefret filan diyorsunuz da hiç tanımadığınız insanlara kinlenip kinlenip gelmişsiniz resmen. Biz sizi tanımıyoruz ama iyi ki tanımıyoruz. Senelerdir bu forumdayım. Bir kere banlanmışlığım yok. Kimseyi yargılamam, hakaret etmem ama sinirimi bu kadar zıplatan ilk üye sizsiniz. Uzatma git konumdan ne ya nasıl bir mahalle ağzı bu? Bir de edebiyat parçalamış. İstediğim yere yazarım. Konu açmasaydınız o zaman.
Tamam.

Açtığınız konuya genel olarak baktım ama sorun konunuz değil. Kendinizi anlatma ihtiyacınızı anlıyorum ama şu açtığınız konu tartışmadan başka bir şey getirmez. Bazen haksız olabiliriz, yanlış davranabiliriz ve insanlar bunu eleştirebilir. Bu çok normal. Eleştirme tarzları da herkesin kendi sorumluluğunda olan bir şey. Bence onay alma ihtiyacınızı biraz indirgeyin ve herkesin kendinden sorumlu olduğunu unutmayın. Kendinize güveniyorsanız ve içiniz rahatsa sorun olmamalı bence. Bu şekilde günlük yaşamınızda da yıpranırsınız benden tavsiye nacizane..

Bi de ev taşımayı çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz acana ben de o kısma takıldım!
Kadının engelli çocuğu var, ev toplamak kaldırmak, taşımak yerleştirmek ne kadar kolay geliyor insanlara.
Siz 20 yıldır yerinizden kıpırdamamışsınız, taşınmak ve düzen kurmak nedir bilmiyorsunuz.
Taşındıktan sonra bu konuyu tekrar tartışalım.

Yani burası olmadı bi üst kata taşının demek bi alternatif değil, mantıksız bi yaptırımdır.
Hakkınız yok.

Bi de ev taşımayı çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz acana ben de o kısma takıldım!
Kadının engelli çocuğu var, ev toplamak kaldırmak, taşımak yerleştirmek ne kadar kolay geliyor insanlara.
Siz 20 yıldır yerinizden kıpırdamamışsınız, taşınmak ve düzen kurmak nedir bilmiyorsunuz.
Taşındıktan sonra bu konuyu tekrar tartışalım.

Yani burası olmadı bi üst kata taşının demek bi alternatif değil, mantıksız bi yaptırımdır.
Hakkınız yok.
Mantıksız olduğunu kabullendik kendi adımıza. Tek ricam lütfen çok daha fazla uzamasın ve bu konuda en az benimde sizler kadar üzgün olduğum bilinsin. Ben öfkeme yenik düşmüştüm konuyu açarken. Düzeltilen bir hata konusunda bir insanın bu kadar üzerine gelinmez. Sitede bazen bazı konularda da rastlıyorum genel bir iç hesaplaşma yaptim ben kendi adıma zaten ama karsimdakilerde yapsin istiyorum olay sadece bu ve sadece bu konuda degil her konuda belki benim konum belki bir baska konu olsun ,insanlari anlik sinirleriyle yargilamamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Açtığınız konuya genel olarak baktım ama sorun konunuz değil. Kendinizi anlatma ihtiyacınızı anlıyorum ama şu açtığınız konu tartışmadan başka bir şey getirmez. Bazen haksız olabiliriz, yanlış davranabiliriz ve insanlar bunu eleştirebilir. Bu çok normal. Eleştirme tarzları da herkesin kendi sorumluluğunda olan bir şey. Bence onay alma ihtiyacınızı biraz indirgeyin ve herkesin kendinden sorumlu olduğunu unutmayın. Kendinize güveniyorsanız ve içiniz rahatsa sorun olmamalı bence. Bu şekilde günlük yaşamınızda da yıpranırsınız benden tavsiye nacizane..
Evet duygusal olduğum için tekrar böyle bir konu açıp sadece benim konum icin degil her konu icin biraz daha ılımlı yaklasmaya davet etmek istedim ama gereksizdi cok dogru :/ benim içim rahat olsa da insanım üzülmem dogal ani parlıyorum sönüyorum sonra bende yıpraniyorum her insan gibi

Mantıksız olduğunu kabullendik kendi adımıza. Tek ricam lütfen çok daha fazla uzamasın ve bu konuda en az benimde sizler kadar üzgün olduğum bilinsin. Ben öfkeme yenik düşmüştüm konuyu açarken. Düzeltilen bir hata konusunda bir insanın bu kadar üzerine gelinmez. Sitede bazen bazı konularda da rastlıyorum genel bir iç hesaplaşma yaptim ben kendi adıma zaten ama karsimdakilerde yapsin istiyorum olay sadece bu ve sadece bu konuda degil her konuda belki benim konum belki bir baska konu olsun insanlari anlik sinirleriyle yargilamamak gerekiyor.
Rica ederim, ben sizi yargılamıyorum fikrinizi doğru bulmadığım için eleştirdim.
Buraya konu açınca da zaten amaç bu; eleştirilmek, yönlendirilmek, fikirleşmek vs.
Eminim doğru bir yöntem bulursunuz ve hatta belki bulmuşsunuzdur da.
Uslübunuzdan dolayı tepki almışsınız, bu çok doğal ama buranın sanal bi ortam olduğunu da unutmayın ve takılmayın lütfen.
Sonuca bakarsak; bunca eleştirinin arasından siz doğru bişey çıkarabilmişsiniz, önemli olan bu.
Kolaylıklar.

Rica ederim, ben sizi yargılamıyorum fikrinizi doğru bulmadığım için eleştirdim.
Buraya konu açınca da zaten amaç bu; eleştirilmek, yönlendirilmek, fikirleşmek vs.
Eminim doğru bir yöntem bulursunuz ve hatta belki bulmuşsunuzdur da.
Uslübunuzdan dolayı tepki almışsınız, bu çok doğal ama buranın sanal bi ortam olduğunu da unutmayın ve takılmayın lütfen.
Sonuca bakarsak; bunca eleştirinin arasından siz doğru bişey çıkarabilmişsiniz, önemli olan bu.
Kolaylıklar.
Tek isteğim eleştirirken kırmamak, yorumlarda bazen çok fazla üzerime gelindi. Sanal dünya olsa da insan etkileniyor hele ki ben daha çok etkilenen ve duyguları çok uçlarda yaşayan bir insanım. buraya konu açarak yazarak rahatlıyorum öfkemi kustum belki ama hatamı da anladım. Bu hata düzeltildigi halde üzerine üzerine gidiliyor hâlâ.Sadece kendim adina değil baska konulari okuyunca yorumları sitede ara sıra denk geliyorum site admini de konumda elestirilerin dozaji icin uyari yaptigi halde yine kırıcı olundu bence bana karşı. Ne bana ne başkalarının bu kadar uzerine gidilmemesi hakkında bir şeyler karaladim gerek bile yoktu belki ama içimde tutamiyorum kin değil kırgınlık var.
Teşekkürler.

Genel olarak uyeler soyle yapti boyle yapti diye de konu acamazsiniz. Kimseye bir sey izah etmek zorunda elbette degilsiniz,ama bunun icin de konu acmamaniz lazim. Bir konu acilinca haksizsaniz soylenir,hakliysaniz da soylenir cunku,ille yorum alirsiniz. Onemli olan actigimiz konulara gelecek yorumlara karsi hazimli olabilmek. Ha olamiyorsak da konu acmamak. Bunun baska yolu yok maalesef. Arti profilde bile uyeleri etiketleyip kavga etmissiniz,bariz kavga icine cekmeye calisiyorsunuz insanlari. Yanlis.
Abla benide etiketlemis sabah sirf o konuda birinin mesajini begendim diye:)) yaw kazen bu kadar karismiyo naptigimiza:)

Birde hakkimi helal etmem filan demiski oyoyoy:))

sanıyorum 18-19 yaşındasınız yoksa ne komşunuz hakkında konuşmalarınız ne de forumdaki herkesi kötülemeniz doğru ve normal değil. Aslında yazılacak çok şey var da ban yersem 2 günden aşağı olmayacak diye susuyorum.

sanıyorum 18-19 yaşındasınız yoksa ne komşunuz hakkında konuşmalarınız ne de forumdaki herkesi kötülemeniz doğru ve normal değil. Aslında yazılacak çok şey var da ban yersem 2 günden aşağı olmayacak diye susuyorum.
Herkesi kötülemek ne haddime. Site admini uyarı yaptığı hâlde eleştiri yaparken insanın üzerine cok gidiliyor. Kusura bakmayın eleştirinin de bir dozajı var ben bunu söyledim. Çekmeyin başka yerlere.

Burada dilediğim kadar konu açma hakkım var içimi dökmeye de hakkım var. Sizlerinde eleştirmeye hakkınız var ama eleştirirken çizgiyi aşıp karşıdakini aşağılamaya iğnelemeye hakkınız yok.Ne benim konumda ne de başka konularda bunu görmek istememek de hakkım. Site admini müdahale ediyor diyosunuz ama benim konum kapanmasaydi hâlâ üzerime geliniyordu. bu konu hakkında uyarı da yapıldı ama yine devam edildi. anlamak istemiyosunuz. kin değil kırgınlık bu. ve evet benim de hakkıma girildiğini düsündüğüm için helal etmek istememem çok doğal.

Burada dilediğim kadar konu açma hakkım var içimi dökmeye de hakkım var. Sizlerinde eleştirmeye hakkınız var ama eleştirirken çizgiyi aşıp karşıdakini aşağılamaya iğnelemeye hakkınız yok.Ne benim konumda ne de başka konularda bunu görmek istememek de hakkım. Site admini müdahale ediyor diyosunuz ama benim konum kapanmasaydi hâlâ üzerime geliniyordu. bu konu hakkında uyarı da yapıldı ama yine devam edildi. anlamak istemiyosunuz. kin değil kırgınlık bu. ve evet benim de hakkıma girildiğini düsündüğüm için helal etmek istememem çok doğal.
Yalnız üyeler hakkında konu açmak yasak. Buna suna hakkım var sanıyorsunuz lütfen bdv kurallarını site kurallarını okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back