• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusursuzum Diyebilen Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyin ispatını yapmaya çalışıyorsunuz ben onu anlayamadım, dünkü konunuzu okudum herkes hatalı olduğunuzu söylemiş engelli evladı olan birisini evin kötü olduğunu bile bile kiracı olarak alıyorsunuz sonrada baca sıkıntılı soba yakma, yukarı kata çık yahut başka yere taşın diyerek mağdur ediyorsunuz. Bu durumun nesini savundugunuzu ben anlayamadım açıkçası derdiniz ne şu an tam olarak?

İyi de hanimefendi ben hatamdan dönme konusundaki samimiyetimi dile getiriyorum o da cikmis diyor ki sen hatandan dönmedin çark ettin peki neye göre yaziyor bunu kalbimin icini yarip bakti mi diyorum neyini anlamiyosunuz? Yargilama konusunda HADDINI AŞIYOR

Samimiyetsiz buluyorum dememişim, samimiyetinize inanmak zorunda değilim demişim. Terbiyesizlik etmenin lüzumu yok, gözümde haksızsınız. İster hak helal etmeyin, ister hakaret edin. Burada her konu açana hak vermek zorunda değilim. Kendi içinizde pişman olduysanız ne ala ama burada herkesi buna inanma zorunluluğunda tutamazsınız, baskılayamazsınız tamam mı? Size gelince herkes empatik olsun, başkasına gelince yok haddini aşıyor yok hakkımı helal etmem buna sessiz kalınsın öyle mi? Karşınızdakilere çemkirmeden, düzgünce konuşursanız düzgünce cevap alırsınız. Ben sizli cevaplarımı bile bozmadım bu üslup bozukluğunuza rağmen.

Bakın hala dogru kelimelerle yazmadiginiz icin tepki aliyorsunuz ... sitede benim konumdada insanlar yorum yapiyor ,bazen ban yiyorum kibleniyorum ... ama sizin uslubunuz cok itici maalesef ...hakliysaniz onaya gerek yok bence ... onaylanma ihtiyacinizi kimse karsilamak zorunda degil ... konunuzda da yazdim siz kendinizi dusunuyorsunuz daha cok ... banyomuzun yerleri sikintiliydi aşagiya su akiyordu ..ev sahibi biz oldugumuz için yaptirdik ... ev kusurluysa siz yaptirirsiniz ...ayrica kontrat yapmadan nasil kiraci oturtuyorsunuz ? Gecen yil kaldigim evdeki ev sahibi elden alirdi parayi vergi vermemek icin ...

Samimiyetsiz buluyorum dememişim, samimiyetinize inanmak zorunda değilim demişim. Terbiyesizlik etmenin lüzumu yok, gözümde haksızsınız. İster hak helal etmeyin, ister hakaret edin. Burada her konu açana hak vermek zorunda değilim. Kendi içinizde pişman olduysanız ne ala ama burada herkesi buna inanma zorunluluğunda tutamazsınız, baskılayamazsınız tamam mı? Size gelince herkes empatik olsun, başkasına gelince yok haddini aşıyor yok hakkımı helal etmem buna sessiz kalınsın öyle mi? Karşınızdakilere çemkirmeden, düzgünce konuşursanız düzgünce cevap alırsınız. Ben sizli cevaplarımı bile bozmadım bu üslup bozukluğunuza rağmen.
Uzamayacaksa tamam? Herkes kendine göre haklı.Ama gerçekten konu kapansın artık kavga etmek istemedigim ve hatami anladigim halde üzerime gelinmesi anlamsiz. Selametle.

Yapacaginiz tek sey kiraciniza bir ev bulup tasimak, butun masraflari da ustlenmek hatta bir miktar da maddi yardim yapmak.. durumunuz iyiymis, o kadinin engelli bir evladi var.. parayi da oteki tarafa goturemeyeceginize gore yapin bunu, hem siz rahatlatin hem de kadin adam gibi bir ev gorsun.. bu arada uyelerle ilgili konu actiginiz icin sutlanacaksiniz :işsiz:

Öyle deme balkondan indirir, nasılsa bahçeye çok yakın o balkon. Ne güzel insani çözüm işte.
ya ben bu yazdiginizi şaka sanmistim ama konuya girdim buldum gerçekmiş soktayim!
arkadaşımızın yaşı küçük herhalde bazı şeyleri mantıklı düşünemiyor , cidden zor tutuyorum kendimi birşey dememek icin, pes...

Yapacaginiz tek sey kiraciniza bir ev bulup tasimak, butun masraflari da ustlenmek hatta bir miktar da maddi yardim yapmak.. durumunuz iyiymis, o kadinin engelli bir evladi var.. parayi da oteki tarafa goturemeyeceginize gore yapin bunu, hem siz rahatlatin hem de kadin adam gibi bir ev gorsun.. bu arada uyelerle ilgili konu actiginiz icin sutlanacaksiniz :işsiz:
Tamam?

ya ben bu yazdiginizi şaka sanmistim ama konuya girdim buldum gerçekmiş soktayim!
arkadaşımızın yaşı küçük herhalde bazı şeyleri mantıklı düşünemiyor , cidden zor tutuyorum kendimi birşey dememek icin, pes...
O balkon kapisi direkt bahceye cikiyor parkur filan yok.Yani zemin katta nasil dış kapiya ulasirsaniz ayni o sekilde. Kadin merdivenden inmek cikmak konusuna takildigi icin istemedi ki hak da verdim orada bir yangın v.s olsa sadece bahce kapisinda cok zor durumda kalabilir mantikli dusunemedik evet.

Kötü niyetim yoktu ama kendimi belkide doğru ifade edemediğimden çok üzerime geldiniz haksizliklari kabullendim onaylanma ihtiyacina da gerek duymamaliydim evet bu konuyu açmak gereksizdi neden önyargi ve suizan bu denli artti diyerek üzülerek actim konuyu bunada inanmak zorunda degilsiniz. Ve yine kimse benim pismanligimdaki samimiyetime inanmak zorunda değil bu da doğruymuş pekiii, ama bu suizan olduğunu gercegini de degistirmez bu da benim doğrum. Bundan sonrasi icin hakkimda düsünülenleri cevaplamayacağım çünkü annemle konuştum içim rahat. babama açip komşumuza destek olup tasinmasina yardim edicez ve kimse buna da inanmak zorunda degil ve "bana göre" suizan edebilir tamam. Daha yorum yapan olmaz umarim.

Selametle.

Ben diğer konuyu şimdi okudum yorumları okumadım ama sizi haklı buldum aslında, ama annenizin uslubunu ve sizin uslubunuzu beğenmedim.. Bence yanlışı uslupta yapıyosunuz.. Yoksa tabiki bi evde soba yakılacak diye tüm apartmanda yaşayanların hayatı riske edilemez. Tadilat da sözkonusu olamıyosa taşınmalarından başka çözümü yok bunun.. ama daha güzel bi dille söylenilebilirdi oturup güzel güzel konuşulabilirdi.. Engelli bi evlat varmış ortada onlara da kolay olmaz taşınmak falan tabi ama başka çözümü yoksa yoktur yani.. Gerekli yardımlar insani olarak yapılarak bu iş güzel bi çözüme kavuşturulabilir diye düşünüyorum.

Ben diğer konuyu şimdi okudum yorumları okumadım ama sizi haklı buldum aslında, ama annenizin uslubunu ve sizin uslubunuzu beğenmedim.. Bence yanlışı uslupta yapıyosunuz.. Yoksa tabiki bi evde soba yakılacak diye tüm apartmanda yaşayanların hayatı riske edilemez. Tadilat da sözkonusu olamıyosa taşınmalarından başka çözümü yok bunun.. ama daha güzel bi dille söylenilebilirdi oturup güzel güzel konuşulabilirdi.. Engelli bi evlat varmış ortada onlara da kolay olmaz taşınmak falan tabi ama başka çözümü yoksa yoktur yani.. Gerekli yardımlar insani olarak yapılarak bu iş güzel bi çözüme kavuşturulabilir diye düşünüyorum.
Elbette yapılacak Allahın izniyle.. Kadın anneme bagirdi çözüme kavusturulmasi hakkinda konuşurlarken çıkmam yine soba yakicam tarzinda tek annemin sorumlulugunda olmadigi halde.. bende kadına öfkelenip ona karşı ofkemi kustum. haklı olarak herkes engelli evladı olan bir anneye bu kadar öfke kusmama anlam veremedi öfkelendi beni suçlu buldu suçlu oldugum yanlarida kabul ettim. sorun kalmadi ortada aslinda ama bana karşı öfkelerini anliyorum ve tamam diyorum sadece uzamasın artık..

ya bu suizan ne bu arada ciddiyim anlamadım ben bunu. cümleden çıkarınca anlam da bozulmuyor hiç.
Uzatılmasını istemiyorum bu hakkım değil mi? Size göre suizanda değil ve ben baştan aşaği haksızım tamam susacaksaniz razıyım vicdanım rahat artık nasıl olsa. Başta biraz üzgündüm ama niye üzülüyorum ki insanlarin hakkimda dusundukleri icin kendimi bildikten sonra

Uzatılmasını istemiyorum bu hakkım değil mi? Size göre suizanda değil ve ben baştan aşaği haksızım tamam susacaksaniz razıyım vicdanım rahat artık nasıl olsa. Başta biraz üzgündüm ama niye üzülüyorum ki insanlarin hakkimda dusundukleri icin kendimi bildikten sonra
ben sadece suizan ne diye sormuştum.:110:

Elbette yapılacak Allahın izniyle.. Kadın anneme bagirdi çözüme kavusturulmasi hakkinda konuşurlarken çıkmam yine soba yakicam tarzinda tek annemin sorumlulugunda olmadigi halde.. bende kadına öfkelenip ona karşı ofkemi kustum. haklı olarak herkes engelli evladı olan bir anneye bu kadar öfke kusmama anlam veremedi öfkelendi beni suçlu buldu suçlu oldugum yanlarida kabul ettim. sorun kalmadi ortada aslinda ama bana karşı öfkelerini anliyorum ve tamam diyorum sadece uzamasın artık..
İyi de konu uzamasın istediyseniz o konuyu kapattırıp niye burda üyeleri yeren bi konu açıyosunuz tekrar?? Yine bir uslup sorunu bence :işsiz: Biraz kendinizi gözden geçirmenizde fayda var, genel olarak öfkeyle kalkıp zararla oturan bi tarzınız var gibi :KK14:

Sen kendinden emin olsan o yorumların üzerinde bile durmazdın.Seni yargıyalan yok, sen de biliyorsun haksızsın.Sonradan hatanı farketmen haksızlığınızı değiştirmiyor insanları kırdıktan sonra.Kendinize yapılmasını istemediğini şeyi başkasına yapmayın.Sinirlendirdiğiniz bir insana “çirkef” demeyin mesela.Belki kontrolden çıkmıştır mesela..
İlk mesajda ne yazıyorsa insanlar ona göre cevap yazarlar ,kimsenin bütün yorumları okuma mecburiyeti yok.Sinirden yanlış ifade etmek diye bişey yok atlı mı kovalıyor,sakinleşip öyle anlat madem..
Yine hoşuna gitmeyecek ama kusura bakma herkes istediğini yazar kimse hakaret etmedi.
Ha bu arada demişsin ya sanalda kolaymış yazmak..Sen benim kanlı canlı karşımda olsan ben sana emin ol daha ağır konuşurdum,ban yememek için çoğu da yumuşatarak yazdı belki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X