• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Kusursuzum Diyebilen Var Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bilmeyen birine en basit haliyle böyle anlatılır.İlgilenmek isterse kendisi araştırır daha geniş kapsamda öğrenir.Burda bunu tartışamayız ki.
Aslında demek istediğim bu olayda da bahsettiğim gibi geniş kapsamli dusunmek suizanni. "Pismanlik yok"derken beni kastettiniz sandim. öfkelerini anlayabiliyorum bana karşı o yüzden samimi bulmuyorlardir belki kendilerince şu an üzüntümü.. ama bana göre bu da suizanna giriyor yani hatamdan sonra sen samimi degilsin üzülmedin hala bize sinirlisin demek halbuki son derece üzgünüm ama bunu kanitlamaya calismamaliydim komsumuzun annesi icin kullandigim kelimeler nedeniyle vicdanim rahatsiz oldu sonrasinda ve öfkeliyken aslinda agzimizdan cikanlar(yani bu konuya yazdiklarim)bizi-beni tam anlamiyla yansitmiyor,insanlik hali hatalar bize mahsus ben sakat yazarak incittigim insanlar oldugu icin bile hâlâ üzülüyorum ama yine de vicdanim rahat cnku komsuma haksizlik etmedim kırmadım.

Siz daha buradaki yorumlara sakin kalamiyorsunuz
Kiraciniza karsi nasil sakinliginizi koruyacaksinuz merak ediyorum
Durup durup konuyu hortlatan sensin arkadasim bilmem farkinda misin?
Istiyorsunuz ki her konuda hakli olalim
Boyle bir dunya yok
Kisisel olarak kimseyi hedef almasanda bu konu kapanir cokta yerinde olur
Hadi selametle

Siz daha buradaki yorumlara sakin kalamiyorsunuz
Kiraciniza karsi nasil sakinliginizi koruyacaksinuz merak ediyorum
Durup durup konuyu hortlatan sensin arkadasim bilmem farkinda misin?
Istiyorsunuz ki her konuda hakli olalim
Boyle bir dunya yok
Kisisel olarak kimseyi hedef almasanda bu konu kapanir cokta yerinde olur
Hadi selametle
:) Güle güle

Mantıksız olduğunu kabullendik kendi adımıza. Tek ricam lütfen çok daha fazla uzamasın ve bu konuda en az benimde sizler kadar üzgün olduğum bilinsin. Ben öfkeme yenik düşmüştüm konuyu açarken. Düzeltilen bir hata konusunda bir insanın bu kadar üzerine gelinmez. Sitede bazen bazı konularda da rastlıyorum genel bir iç hesaplaşma yaptim ben kendi adıma zaten ama karsimdakilerde yapsin istiyorum olay sadece bu ve sadece bu konuda degil her konuda belki benim konum belki bir baska konu olsun ,insanlari anlik sinirleriyle yargilamamak gerekiyor.

“Tek ricam lütfen çok daha fazla uzamasın” demişsiniz. Tek ricanız olan konunun daha fazla uzamaması. Ve uzamamasını istediğiniz konu hakkında yeni konu açıyorsunuz. Bu sizce de çok saçma değil mi?

Kadının evden çıkması için de kadına saçma şeyler sunup sonra daha ne yapalım demiştiniz. O da çok saçmaydı.

Ben sizi tanımıyorum ama sizin anlattığınız kadarıyla saçma şeyler yaptığınızı görüyorum. Hakaret olarak söylemiyorum, tespit yapıyorum. Belki de sadece stres altındayken yapıyorsunuzdur.

Bazen aileler birbirine çok bağlı olur, ortak kültürleri de çok güçlü olur. İçlerinden biri dışarıdan birine bir hata yaptığında korumaya geçip, hatayı göremezler.

Bu yüzden, size tavsiyem çevrenizde size değer veren, aklı başında ama sizinle hep hemfikir olmayan ve hata yaptığınızda bunu size söyleyen arkadaşlarınız olması için çaba sarfedin. Burada yaptığınız gibi sizinle aynı fikirde değiller diye kalkanlarınızı çıkarmayın, anlamaya çalışın.

Belki de sadece stres altındayken yapıyorsunuzdur.

Bazen aileler birbirine çok bağlı olur, ortak kültürleri de çok güçlü olur. İçlerinden biri dışarıdan birine bir hata yaptığında korumaya geçip, hatayı göremezler.

Bu yüzden, size tavsiyem çevrenizde size değer veren, aklı başında ama sizinle hep hemfikir olmayan ve hata yaptığınızda bunu size söyleyen arkadaşlarınız olması için çaba sarfedin. Burada yaptığınız gibi sizinle aynı fikirde değiller diye kalkanlarınızı çıkarmayın, anlamaya çalışın.
Alintıladigim sebepler nedeniyle olduğu aşikâr aslında. Eleştiriniz için teşekkür ederim stres altindayken ağır eleştiri kaldiramadigim doğrudur o yüzden anlamadim onlari ama onlarda beni bazi noktalarda anlamadı. Tekrar teşekkürler.

O balkon kapisi direkt bahceye cikiyor parkur filan yok.Yani zemin katta nasil dış kapiya ulasirsaniz ayni o sekilde. Kadin merdivenden inmek cikmak konusuna takildigi icin istemedi ki hak da verdim orada bir yangın v.s olsa sadece bahce kapisinda cok zor durumda kalabilir mantikli dusunemedik evet.
kötü niyetli olduğunu sanmıyorum yaşın küçük hos görmeye calisiyorum deli dolusun bu yaşlarda herkese laf yetiştirmeye haklı çıkmaya çalışıyorsun ancak bunlara hic gerek yok. hatani anladıysan susup oturmani beklerdim senden yani en azından ben öyle yapardım. burasi özgür bir platform herkes düşüncesini söylemekte serbest. yargılanmak istemiyorsan başkalarını da yargılama. gerçekten kötü niyetli insanlar da çıkabilir karşına ancak onlara verebileceğin en iyi karşılık onlar gibi olmamaktır. bundan bir 5 10 yıl sonra actigin konuyu bir daha açıp okursan belki tepkileri anlayabilirsin, soylediklerin ve üslubun dışarıdan hiç hoş görünmüyor

kötü niyetli olduğunu sanmıyorum yaşın küçük hos görmeye calisiyorum deli dolusun bu yaşlarda herkese laf yetiştirmeye haklı çıkmaya çalışıyorsun ancak bunlara hic gerek yok. hatani anladıysan susup oturmani beklerdim senden yani en azından ben öyle yapardım. burasi özgür bir platform herkes düşüncesini söylemekte serbest. yargılanmak istemiyorsan başkalarını da yargılama. gerçekten kötü niyetli insanlar da çıkabilir karşına ancak onlara verebileceğin en iyi karşılık onlar gibi olmamaktır. bundan bir 5 10 yıl sonra actigin konuyu bir daha açıp okursan belki tepkileri anlayabilirsin, soylediklerin ve üslubun dışarıdan hiç hoş görünmüyor
Doğrudur şimdi daha sakinim ve kötü niyetli değildim evet bunu dile getirdiginiz icin ve elestiriniz icin tesekkurler.

Ama hakkaten bu nedir böyle. Bizim de 2 kiracımız var. Babam her şey bu dğnyadan ibaret değil dedi ve yarı fiyatına verdi evleri. Badana boyasına kadar da babam karşılar yapılan masrafları. Her yıl sözleşme yenilenmesine rağmen söz verdiği için kiracısına o çıkıcam demeden çık demiyor adam. Bi de size bakıyorum... Ne desem boş...

Ama hakkaten bu nedir böyle. Bizim de 2 kiracımız var. Babam her şey bu dğnyadan ibaret değil dedi ve yarı fiyatına verdi evleri. Badana boyasına kadar da babam karşılar yapılan masrafları. Her yıl sözleşme yenilenmesine rağmen söz verdiği için kiracısına o çıkıcam demeden çık demiyor adam. Bi de size bakıyorum... Ne desem boş...
Güle Güle. Sorun halledildi.

Yazmak için yazılmış :110:sorun çözüme kavusturuldugu halde neyse sizde içinizdeki öfkeyi kusun bisey demiyorum kaale almayacagim zaten

Bu devirde iyilikten maraz doguyor .Binayı yıkıma verdik deyip çıkarın .Zaten çıkmak zorundalar ,o ailenin sorumlulugu size ait degil .Belediyeye basvurup oturulamaz raporu alın.Zira o evde onların başına birsey gelse neden çıkarmadınız diye dava açılır .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X