- 5 Ekim 2020
- 13.195
- 35.152
- 36
Evli olsan yanında istememeni anlayacağım da bekarsın daha ve sırf sevgilin evine gelemez diye babanı istemiyorsun, ya benimkiler iyi diye konu bana tuhaf geldi ya da ben normal değilim bilmiyorum ben kabul ederdim adam bir hata yapmış sen hiç hata yapmadın mı bence depresyonda bile olabilir kendine zarar bile verebilir, babasının evine de gidebilir ama demek ki istemiyor, tv lerde görüyoruz ya sokak köşelerinde kalan yaşlılar onlar sizin gibilerin babası anası demek ki, ben zorla kolundan tutar evime getirirdim, okutmuş büyütmüş iyi bir babaydı diyorsun birde
Hepimiz hata yapabiliriz de bekar iki çocuğum varken gidip kumarda eldeki üç kuruşu da yemezsin yahu.
Belli ki evlenirken destek olmayacaksın. Onu anlamışlar bari yük olma.
Evet o sokakta gördüğünüz ana babalar genelde evladının hayatının içine etmiş ana babalar oluyor.
Eşimin iş yerinde yatıp kalkan bekçi bir amca vardı nasıl iyi bir insan nasıl tatlı herkes çok severdi çocukları aramıyor sormuyor diye üzülürdük. İki çocuğu akademisyenmiş falan. Öldü cenazesine gelmediler. Neyse pavyonlarda bütün paraları yemiş gençliğinde meğer. Hala da maaşı alır almaz ilk günden içer bitirirmiş sonra aç gezermiş.
Bazı insan bu hayatı kendi seçiyor.
Son düzenleme: