Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

evet imkansızı sectim cok sevdim hatta aileme bile karsı koymaya hazırdım ama karsımdaki insanın benim için gercekten neleri göze alabilecegini görene kadar sonrası ise hüsran cok agladım cok canım yandı onunmu sanmıyorum benim kadar canının yandıgını cunku ona göre onun bir ailesi ve bir yasantısı vardı. O insan benim hayatım olmustu ama ben onun hayatı olamamamıstım bile doru durust bunun farkına varmam cok gec oldu ve ayrıldım üzülüyormuyum hala evet cunku 3 yılımı vermiştim ona

benım ıcın actınız sanırım sankı ben actım gıbı..imkansız olanı sevdım kılometrelerce uzakta bırını sımdı ne o bana gelıyor ne ben ona gıdıyorum 2 senedır hala sevıyorum off off

evet imkansızı sectim cok sevdim hatta aileme bile karsı koymaya hazırdım ama karsımdaki insanın benim için gercekten neleri göze alabilecegini görene kadar sonrası ise hüsran cok agladım cok canım yandı onunmu sanmıyorum benim kadar canının yandıgını cunku ona göre onun bir ailesi ve bir yasantısı vardı. O insan benim hayatım olmustu ama ben onun hayatı olamamamıstım bile doru durust bunun farkına varmam cok gec oldu ve ayrıldım üzülüyormuyum hala evet cunku 3 yılımı vermiştim ona

canım benim erkekler ayrılıktan sonra kızlar kadar üzülmezler
anlıktır onların ki
sen kendini harap etmekle kalırsın
bu yüzden değmez
3 yılını vermişsin yaşanması gereken bişey olarak değerlendir onu
kendini harap etme
ailesi yüzünden mi ayrıldınız?

bende ne yazıkki cazip gelioo ama sonu olmuyo ne yazıkki artk zaten ben seçmicem ben sevmiicem görücü usulü evlencemm napiim:'(

ayneen aynı durumdayım.. sonu olmicagını bildiim adamlarlayım hep:S ama onları sewbiliorm.. yane sonnda cok acı cekiorm ama durum bu yane.. en sonnda bnde görücü usulüü ewlencem o olcak :bbo:mafoldumben

boşverin kızlar inanın kimse için üzülmeye değmiyo ben bu hayattan bunu anladım

kimse için gözyaşı dökmeye üzülmeye değmiyo inanın buna

BURCıNN
anladığım kadarıyla sen birilerine ciddi olduğunuzu ispatlamaya çalışıyorsun ama ondan bi karşılık göremiyorsun yani seninki bakasana seninki kaçmış resmen o kaçıyosa sende kaç boşver düşme üstüne

ayneen aynı durumdayım.. sonu olmicagını bildiim adamlarlayım hep:S ama onları sewbiliorm.. yane sonnda cok acı cekiorm ama durum bu yane.. en sonnda bnde görücü usulüü ewlencem o olcak :bbo:mafoldumben

neden istemediğin biriyle eclenbesin ki neyin nerde karşına çıkacağı belli olmaz
imkansız olmayan birileride çıkabilir karşına

ewt canm öyle gibi oldu ama biz daha çok yeniyiz 2,5 ay fln oldu oda haklı bi yandan bu akşam görüştük onun benim için ciddi düşündüğünü hala söyluo ama zamanı var dio bazı şeyler yerıne oturmalı dio bende dedim illakiolması yönunde dememıstım zaten bi fikirdi en azından cozum bulmaya calıstıgım için dedim herşeyi zamana bırakalım bende bu konuları artık düşünmek istemıyorum dedim benim utanıcagım bişey oyuzden herşey olucagına varır dedım haklısın dedi bende bunu demek istmeıstım ozaman fln dedı konu kapandı yani şuan bi sorun yok neyse herkes için herşey hayırlısı olsun ne diim...

canım haklı biraz zaten daha 2,5 ay olmuş ama ciddiyete adım almak adına sözdü falan yapılabilir
ama kendini kimseye ispatlamaya çalışmak zorunda değilsin ailen dışında kimseyi neden ikna edesin ki ciddi olduğuna
ama dediğim gibi söz yapılabilir nişan için daha erken ama
hayırlısı hakkında ama seni seviyosa tadını çıkar ilişkinin derim ben..

ah kıslar ah bende ole bır ımkansız gıbı gozuken ask yasıyorumkı hıc sormayın soylekı sevgılım afganıstanlı 8 sene olcak beraberız ama 2 yıldır ayrıyız cunku turkıyede kacak kalıyodu ve sınır dısı edıldı ve bır turlu vıze alıp gelemıyor cunku vıze vermıyolar neyse belkı bırgun kacak gelır gelsede kacak nereye kadar yasıcaz oda bır tarafa aılem benı vermez oda bır tarafa onun hıc bır durumu yok bıunları bıle bılee sevıyorum belkı bır mucıze olur kavusuruz sonrada belkı evlenırız.............ama askımızda dıllere destandır bu arada bılenler tarafından ole bır ask yanıı ama neye yarar ımkansız olduktan sonraaa...

şöyle bi durum var babasının işyeri var bende orda calısmaya baslamıştım orda tanıştık açıkcası ve çıktım ben sonra işten ...şimdi babası beni bi şekilde tanıo başkasından duydugunda ve ilişki ilerleyip ilerleyip sonra babası tarafından bi sorun cıkrmı diye korktum en iyisi bizden duysun ne olcaksa en başından olsun diye düşündm ondan canım...ama şimdi sonunu veya hiçbişeyi düşünmücem sadece anımı yaşıcam hayırlısı ...teşekkürler canım yorumların için.

rica ederim
bencede anını yaşa zaten
bidaha sevdiğin kişiyle bunları yaşayabileceğin ne malum ki
ama bencede herşeyi sizden duysun sevginizin arkasında durun derim bena.s.

ah kıslar ah bende ole bır ımkansız gıbı gozuken ask yasıyorumkı hıc sormayın soylekı sevgılım afganıstanlı 8 sene olcak beraberız ama 2 yıldır ayrıyız cunku turkıyede kacak kalıyodu ve sınır dısı edıldı ve bır turlu vıze alıp gelemıyor cunku vıze vermıyolar neyse belkı bırgun kacak gelır gelsede kacak nereye kadar yasıcaz oda bır tarafa aılem benı vermez oda bır tarafa onun hıc bır durumu yok bıunları bıle bılee sevıyorum belkı bır mucıze olur kavusuruz sonrada belkı evlenırız.............ama askımızda dıllere destandır bu arada bılenler tarafından ole bır ask yanıı ama neye yarar ımkansız olduktan sonraaa...

sen gitmeyi düşünmez misin peki afganistana neden onu bekliyosun ki
hem kaçak gelse bile nasılsa bi daha sınır dışı edilir korkusuyla yaşayamazsın
ama tabi afganistana gitmek istesende ailen izin vermez umarım kavuşursunuz diyim o zaman...a.s.

imkansız ask dıe bise yoktur aslında biz ıstemedıgımız ıcın ole olur ben kendı elımle ıttım sevdıgımı ve 8 yıldır gormuyorum ama olsun anladımkı ben onunum ve unutmadım onu. diceksınız sewıorsan nıe yanında diil tahmın edersınız bazen sızın mutlulugunuz baskalarının mutllulugu yanında degersız kalır

ya bak yıne yaramı kendım deştim unutmaya calıssamda o ruyama gırıo yıne hatırlıyorum ve o gunum acayıp kotu gecıo ama su an onsuz daha ıyı hayatım.sanırım gerceklerı gorebılıyorum kör asık diilim. ben secım yaptım ya onunla olup herkesı karsıma alıp sorunlarla ugrasacaktım ve bırkacyıl benım olacaktı yada ona sırtımı cevırıp birömürboyu dingin bi hayat. ben ılkını sectım ve onu suan daha ıyı yasadıgım azıcık hatıralarla yasıyorum bence bu daha iyi dimimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

zaten hep en zorunu en imkansızını ve aynı zamanda en mükemmelini seçtiğimiz için bunca acıyı çekiyoruz...

Back