Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

imkansız derken biraz açıklar mısın neden imkansız

bi kere bnden 9 yaş büyk.. bni ilk gördüğünden bnden hoşlandığını söledi ama şimdi yaş sebebyle aramzda bşi olamaz dio. Blki sewio bni blki de sewmio emin dğilm. ama sevmesini çok isterdm. 9 yaş ewt fzla ama olmıck die bi kural yoktu ki blki de bnm ona hssettklerimi hssetmio :( askere gdck 10 gün snra snrası ne olr bilemiyorm.. böyle yani cnm

bi kere bnden 9 yaş büyk.. bni ilk gördüğünden bnden hoşlandığını söledi ama şimdi yaş sebebyle aramzda bşi olamaz dio. Blki sewio bni blki de sewmio emin dğilm. ama sevmesini çok isterdm. 9 yaş ewt fzla ama olmıck die bi kural yoktu ki blki de bnm ona hssettklerimi hssetmio :( askere gdck 10 gün snra snrası ne olr bilemiyorm.. böyle yani cnm

sen kç yaşındasın o kaç yaşında ?

peki kabul etmezmi yaş farkının çok büyük bi engel olamayacağını

yni bilmiyorm. bnden hoşlandığını beğendiğini söledi ama. yaş farkı engel oluo bazı şeylere. zaten bi hfta sonra askere gidicek. polis kendisi 5 ay yapıp gelicek. o yüzden üstüne gitmek istemiyorm. askerden dönmesini beklemeyi düşünüyorm.. :( :(

yni bilmiyorm. bnden hoşlandığını beğendiğini söledi ama. yaş farkı engel oluo bazı şeylere. zaten bi hfta sonra askere gidicek. polis kendisi 5 ay yapıp gelicek. o yüzden üstüne gitmek istemiyorm. askerden dönmesini beklemeyi düşünüyorm.. :( :(

bence kendini çok üzmemeye çalış olmadı yaşına uygun birisini bulabailirsin eğer olmuyosa unutmayı dene

benim aşık olduğum ilk kişi imkansızdı, ondan vazgeçtim-çok zor oldu bu: yeniden aşık oldum ve sürpriz bu daha da imkansız :teytey:

ama açıkçası artık çabalamaktam yorulduğum için işleri oluruna bırakmaya karar verdim..olursa olur olmazsa napayım yani.

benim aşık olduğum ilk kişi imkansızdı, ondan vazgeçtim-çok zor oldu bu: yeniden aşık oldum ve sürpriz bu daha da imkansız :teytey:

ama açıkçası artık çabalamaktam yorulduğum için işleri oluruna bırakmaya karar verdim..olursa olur olmazsa napayım yani.

seninki neden imkansız peki?

valla bendede aynı derttt neden herkes gibi olur şeyleri değilde imkansızı isterimki :)

bi şarkı vardır gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni her ona kucak açan olmaz fayda bekler hep onu sileni
en iyi özetleyen şey bu şarkı sanırım
bizde gönlümüzün gün ettiğini değilde bizi üzeni seviyoruz
seninki neden imkansız anlatmak ister misin?

ben (de) imkansız aşklar için yaratılmışım ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı. kayboldum kuytusunda yalnızıkların yaşadım en karasını sevdaların :( ppffss

Back