- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 987
- 363
bnde çok sewiyorm herşydn çok hemde Ama imkansz iştebni sewp sevmediğinden bile emn değilm..
imkansız derken biraz açıklar mısın neden imkansız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde çok sewiyorm herşydn çok hemde Ama imkansz iştebni sewp sevmediğinden bile emn değilm..
kimsenin mantıklı gördüğü bi ilişki değilldi benim bile o başka şehirde ve aileler istemio okadarda zor değilken ben çevreme uydum dahada zora soktum ve bitti =(
imkansız derken biraz açıklar mısın neden imkansız
bi kere bnden 9 yaş büyk.. bni ilk gördüğünden bnden hoşlandığını söledi ama şimdi yaş sebebyle aramzda bşi olamaz dio. Blki sewio bni blki de sewmio emin dğilm. ama sevmesini çok isterdm. 9 yaş ewt fzla ama olmıck die bi kural yoktu ki blki de bnm ona hssettklerimi hssetmioaskere gdck 10 gün snra snrası ne olr bilemiyorm.. böyle yani cnm
bn 17 o 26
peki kabul etmezmi yaş farkının çok büyük bi engel olamayacağını
yni bilmiyorm. bnden hoşlandığını beğendiğini söledi ama. yaş farkı engel oluo bazı şeylere. zaten bi hfta sonra askere gidicek. polis kendisi 5 ay yapıp gelicek. o yüzden üstüne gitmek istemiyorm. askerden dönmesini beklemeyi düşünüyorm..![]()
![]()
benim aşık olduğum ilk kişi imkansızdı, ondan vazgeçtim-çok zor oldu bu: yeniden aşık oldum ve sürpriz bu daha da imkansız :teytey:
ama açıkçası artık çabalamaktam yorulduğum için işleri oluruna bırakmaya karar verdim..olursa olur olmazsa napayım yani.
valla bendede aynı derttt neden herkes gibi olur şeyleri değilde imkansızı isterimki :)
ben (de) imkansız aşklar için yaratılmışım ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı. kayboldum kuytusunda yalnızıkların yaşadım en karasını sevdalarınppffss
aynen,,,,,,,,,inkansizzzzzzzzzzzzzzzzzzz