Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

evt bende böyleym malesef 5 sene platonik sevdm sevgilileri oldu hiç karşısına çıkamadm.. şimdi üniversitedeym yine birinden hoşlandm açıldm ama sevgilisi varmş :S kolay kolay kimseden hoşalanamıyorm beni sevenleride ben istemiyorm biraz kovalamk istiyorm açıkçası

Bi an dedim bu konuyu ben mi açtım:) aynı ben yaaa hep nerde var ulaşılmaz uzakta onu severim şuanda öyleyim zoru istiyorum yine birine aşığım ve zor ama kızlar çoooook istiyosanız bence asla umudunuzu inancınızı kaybetmeyin ben öyle yapıyorum inancım hiç bitmeyecek hala umudum var her şeye rağmen:)))) belki 2 gün sonra belki 2 sene sonra karşıma çıkıcak inanıyorum yeter ki çıksın zamanı hiç fark etmez ben beklicem.

Aslında yanlış çoğu zaman bizlerde. İmkansızı seçmek bile bizim tercihimiz sonuçta tabi gönül ferman dinlemiyor bu konuda haklıyız :) Doğru seçimler hayat kurtarıyor her zaman sonra kavuşmak için yol gözlemeye gerek bile kalmayacak.

İşte aynen zamanında olması muhtemel biri de benim ellerimden kayıp gitti. Olmayacaksa uzak yakın imkanlı imkansız farketmiyor demek ki..

kendi adıma artık olur mu bilmiyorum.o kadar taze ki ayrılık bende.asla demiyorum ama bunun dallarım kırıldı.

Kırgınlığı benden daha iyi anlayan yoktur sanırım. 2 yıl geçti üstünden. Unuttum ama kırgınlığı hiç geçmedi.
Eğer olabilecek gibiyse, seviyorsan umarım her şey düzelir..

Kırgınlığı benden daha iyi anlayan yoktur sanırım. 2 yıl geçti üstünden. Unuttum ama kırgınlığı hiç geçmedi.
Eğer olabilecek gibiyse, seviyorsan umarım her şey düzelir..

seviyorum, bir anda o bitmiyor ama olabilecek gibi de değil, kendi bitirdi zaten.ailesi istemeyince o da boyun eğdi.

Engel büyük yani, bazen karşı koyamıyorsun işte. Hayırlısı olsun hakkınızda:5:
Çok üzülüyorum yarım kalan aşklara :85:

şimdi Toygar Işıklı dinliyorum: bu benim sıfırı kaçıncı tüketişim diyor.
biz sonunu hiç böyle hayal etmemiştik.Allaha havale ettim bizi ayıranları.

şimdi Toygar Işıklı dinliyorum: bu benim sıfırı kaçıncı tüketişim diyor.
biz sonunu hiç böyle hayal etmemiştik.Allaha havale ettim bizi ayıranları.

Acını yaşa, içine atma zamanla külleniyor hepsi. Benim seninle her şeye varım dediğim adam gözümün önünde evlendi gitti. Dayanamam ölürüm sanmıştım, ama yaşıyoruz işte
Ondan sonra kimseyi sevmemem diyordum meğer seviliyormuş da o ondan daha imkansız olabiliyormuş :14:

Acını yaşa, içine atma zamanla külleniyor hepsi. Benim seninle her şeye varım dediğim adam gözümün önünde evlendi gitti. Dayanamam ölürüm sanmıştım, ama yaşıyoruz işte
Ondan sonra kimseyi sevmemem diyordum meğer seviliyormuş da o ondan daha imkansız olabiliyormuş :14:

ağlatma beni..:14: Rabbim büyük.belki de bizi hak eden birileri vardır.ve umarım hak ettiği gibi davranabiliriz.
unutuluyor tabi unutuluyor ama nasıl? arkadaşlarımın hiç biri ile ne görüşmek ne konuşmak istiyorum.

kendi kendime yeneceğim yine.

Zaten seni senden başka kimse anlayamaz şuan. Aksine kimseye hissettirmemeye çalış, mutlu görün
Çok üzülmek de çare değil zaman öyle böyle geçiyor geriye baktığında üzüldüğünle kalmış oluyorsun
Eminim ki gerçek sevgili henüz karşımıza çıkmadı ondan bütün bunlar

Back