Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

evli değilse bence imkansız değildir:D evlilik aşkın önündeki tek engel bence onun dışında hiç birşey gerçekten sevene mani olamaz diye düşünüyorum =) yaşın büyükse ve istnbuldaysan git bul onu bi hayrnı olarak bi foto çekil en azından dolan çevresinde fln 11 yş büük sanırım senden ama bu aşka mani değil eğer evli değilse...

Günaydın Kızlar
Ben onunla beraberim ama bitmeye mahkum bir ilişki; uzun bir hikaye. ımkansız olan bir araya gelmemiz değildi. ımkansız olan devam etmesi, ayrılıcağımı bile bile sürdürüyorum; çünkü o kadar seviyorum ki onunla geçirebileceğim 1 dk.yı bile kaybetmek istemiyorum.

evli değilse bence imkansız değildir:D evlilik aşkın önündeki tek engel bence onun dışında hiç birşey gerçekten sevene mani olamaz diye düşünüyorum =) yaşın büyükse ve istnbuldaysan git bul onu bi hayrnı olarak bi foto çekil en azından dolan çevresinde fln 11 yş büük sanırım senden ama bu aşka mani değil eğer evli değilse...

bunu yani fotoğraf çektirmeyi ve tanışmayı bende düşünüyorum ama heyecandan ölmem açısından tehlikeli...ama tanışıcam fakat bi zaman sonra evet 11 yaş büyük belki o zamana kadar oda evlenmiş olur yada evleneceği kişi ben olurum:nazar:

Günaydın Kızlar
Ben onunla beraberim ama bitmeye mahkum bir ilişki; uzun bir hikaye. İmkansız olan bir araya gelmemiz değildi. İmkansız olan devam etmesi, ayrılıcağımı bile bile sürdürüyorum; çünkü o kadar seviyorum ki onunla geçirebileceğim 1 dk.yı bile kaybetmek istemiyorum.

senin ki neden bitmeye mahkum bi ilişki anlatmak ister misin?:asigim:

bunu yani fotoğraf çektirmeyi ve tanışmayı bende düşünüyorum ama heyecandan ölmem açısından tehlikeli...ama tanışıcam fakat bi zaman sonra evet 11 yaş büyük belki o zamana kadar oda evlenmiş olur yada evleneceği kişi ben olurum:nazar:

bende geçen sene emre belözoğluna tutulmuştum kaydirigubbakcemile3
şimdi geçti tabii ama genede yazın sonunda samandra tesislerine gidip bi foto çekinmeyi istiyorum :kedi
:

yani çoğu kişinin oluyo..belli yaşlarda biz kızlar erken geliştiğimiz ve olgunlaştığımız için yaşıtımız erkekler bize çocuksu ve sıradan geliyo bizde ya ünlü birine yda herhangi kendimizden büyük birine tutuluyoruz işteyerimseniben

yani çoğu kişinin oluyo..belli yaşlarda biz kızlar erken geliştiğimiz ve olgunlaştığımız için yaşıtımız erkekler bize çocuksu ve sıradan geliyo bizde ya ünlü birine yda herhangi kendimizden büyük birine tutuluyoruz işteyerimseniben

haklısın ama kızlar hep kendini üzeni veya imkansızı seviyolar(istisnalar kaideyi bozmaz)

yok canım be her kız öyle değil hatta çoğu öyle değil en basitinden kendi çevreme baktığımda herkes gününü gün etme derdinde..bi ben gerçek aşka inanıp onu arıyorum hepte gidip imkansızları buluyorum..belkide biz zoru seviyoruz ki öyle zaten...ama bu zorluğu abartıp neredeyse imkansız denecek insnlara aşık oluyoruz

yok canım be her kız öyle değil hatta çoğu öyle değil en basitinden kendi çevreme baktığımda herkes gününü gün etme derdinde..bi ben gerçek aşka inanıp onu arıyorum hepte gidip imkansızları buluyorum..belkide biz zoru seviyoruz ki öyle zaten...ama bu zorluğu abartıp neredeyse imkansız denecek insnlara aşık oluyoruz

evet ama imkansız aşkın tadı da apayrı evet acı bi tatlı ama alıştım ben sanırım

evet ama imkansız aşkın tadı da apayrı evet acı bi tatlı ama alıştım ben sanırım

bi ünlüye aşık olmak gene benm durumdan iyi tatlım ya en azından bigün karşısına çıkarsam nolur?ya severse vs diye avutabiliyosun kendini.. bende oda yok işte evet en başında herşey okadar tatlıydıki sadece küçük bi hoşlantıydı kırdıklarından çok yaptıklarıyla ilgileniyodum...ama ona bağlandıkça yaptıklarından çok kırdıklarıyla ilgilenip kendimi perişan eder oldum senağlama

Back