Ben hep imkansz seiyorum ve kavuamyorum diyenler buyurun ;)

Merhaba Kızlar
Akşamları nete girme fırsatım olmuyor, o yüzden ancak cvplıyorum. Şu an moralim çok bozuk, önümüzde hiç olmazsa beraber geçireceğimiz 2-3 ay var sanıyordum. Az önce sadece 2 haftamız kaldığını öğrendim ve yıkıldım, üstelik kendisinden değil, bir personelinden öğrendim, şimdilik susuyorum. Acaba ne kadar saklayacak benden?
Neden imkansız olduğuna gelince birazdan onu da anlatırım ama önce, bu berbat haberi sindirmem lazım shok:

Ben ve sevgilim( ki tam olarak sevgilim bile denemez aslında); doğuda, küçük bir şehirde yaşıyoruz. ıkimiz de buralı değiliz,batı illerinden iş sebebiyle geldik. ıkimizin de burda hatırı sayılır mevkilerimiz var, özellikle o çok yüksek bir makamda bulunuyor. Beraberliğimizin bilinmesi ikimizi de çok zor duruma düşürür. Aramızda 10'un üzerinde yaş farkı da var. Tüm şehir tarafından tanındığımız için zaten kaçak göçek yaşadığımız bir ilişkimiz var. Aynı sokakta oturuyoruz ama haftada 2-3'ten fazla görüşmemiz olanaksız. Üstelik memleketinde bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum, o devamlı inkar etse de, hislerim beni yanıltmıyor bence. Tüm veriler o yönde. Bu da yetmezmiş gibi onun burdaki görevi bitti, 14 gün sonra gidecek. Ve bana asla gelecek vaadetmiyor, şimdiden veda modlarına girdi. Korkarım ben onun için, bu şehirde oyalanacağı bir kızdan başka bir şey ifade etmemişim. Benim hislerimse malum, deli gibi aşık oldum:(

ışte durum bu arkadaşlar...Bu arada sabahtan bu yana defalarca konuşmamıza rağmen hala gidiş tarihinin öne alındığından bahsetmiyor. Ne yapmayı düşünüyor anlam veremiyorum. 2 hafta sonra habersiz kaçacak mı, ya da üzmemeye mi çalışıyor,ya da söyleyecek kadar bile değer vermiyor mu bana, mutsuzum, kızgınım, umutsuzum....

bi ünlüye aşık olmak gene benm durumdan iyi tatlım ya en azından bigün karşısına çıkarsam nolur?ya severse vs diye avutabiliyosun kendini.. bende oda yok işte evet en başında herşey okadar tatlıydıki sadece küçük bi hoşlantıydı kırdıklarından çok yaptıklarıyla ilgileniyodum...ama ona bağlandıkça yaptıklarından çok kırdıklarıyla ilgilenip kendimi perişan eder oldum senağlama

aşk işte senin kendini avutma gibi bi şansın da yok haklısın sanırım senin için en iyisi geçmesini beklemek

Ben ve sevgilim( ki tam olarak sevgilim bile denemez aslında); doğuda, küçük bir şehirde yaşıyoruz. İkimiz de buralı değiliz,batı illerinden iş sebebiyle geldik. İkimizin de burda hatırı sayılır mevkilerimiz var, özellikle o çok yüksek bir makamda bulunuyor. Beraberliğimizin bilinmesi ikimizi de çok zor duruma düşürür. Aramızda 10'un üzerinde yaş farkı da var. Tüm şehir tarafından tanındığımız için zaten kaçak göçek yaşadığımız bir ilişkimiz var. Aynı sokakta oturuyoruz ama haftada 2-3'ten fazla görüşmemiz olanaksız. Üstelik memleketinde bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum, o devamlı inkar etse de, hislerim beni yanıltmıyor bence. Tüm veriler o yönde. Bu da yetmezmiş gibi onun burdaki görevi bitti, 14 gün sonra gidecek. Ve bana asla gelecek vaadetmiyor, şimdiden veda modlarına girdi. Korkarım ben onun için, bu şehirde oyalanacağı bir kızdan başka bir şey ifade etmemişim. Benim hislerimse malum, deli gibi aşık oldum:(

İşte durum bu arkadaşlar...Bu arada sabahtan bu yana defalarca konuşmamıza rağmen hala gidiş tarihinin öne alındığından bahsetmiyor. Ne yapmayı düşünüyor anlam veremiyorum. 2 hafta sonra habersiz kaçacak mı, ya da üzmemeye mi çalışıyor,ya da söyleyecek kadar bile değer vermiyor mu bana, mutsuzum, kızgınım, umutsuzum....

peki birşey sorucam sence o seni seviyor mu?

Beraberken her şey çok güzel, romantik... vs ama o memleketine gittiğinde ya da yanımızda birileri varken berbat. Şimdi ise tam bir belirsizlik hakim

Evet canım, yanımdayken bana deli gibi aşık olduğunu düşünüyorum. Hatta şiirler yazıyor, harika sms'ler gönderiyor. Ama şehir dışındayken bir buzdolabına dönüşüyor, defalarca konuştum ve hep işimi biliyorsun, toplantılar, sorunlar,yoğunluk, hastalık vs vs cvplarını alıyorum. Gelecek planlarına gelince, konu hemen itinayla kapatılır, ya da benim geleceğim tam bir kaos cvbını verir.

Evet canım, yanımdayken bana deli gibi aşık olduğunu düşünüyorum. Hatta şiirler yazıyor, harika sms'ler gönderiyor. Ama şehir dışındayken bir buzdolabına dönüşüyor, defalarca konuştum ve hep işimi biliyorsun, toplantılar, sorunlar,yoğunluk, hastalık vs vs cvplarını alıyorum. Gelecek planlarına gelince, konu hemen itinayla kapatılır, ya da benim geleceğim tam bir kaos cvbını verir.

peki o gittikten sonra nasıl olacak bu konuyu hiç konuştunuz mu?

O gittikten sonra çok daha rahat olacağını buraya daha özgür bir şekilde geleceğini, iş yoğunluğunun azalacağını iddia ediyor. Ama yalan söylediği her halinden belli. Gidene kadar sorunsuz yaşamak için beni oyalıyor bence. Yani sevgilisinden ayrılanlar kulübüne katılmam an meselesi:(

senin onu sevdiğin her halinden belli madem o da seni seviyo gibi görünüyo bence zamana bırak bakarsın tahmin ettiğin gibi olmaz belkide sevgisi sahidir ve bırakmaz seniii......

senin onu sevdiğin her halinden belli madem o da seni seviyo gibi görünüyo bence zamana bırak bakarsın tahmin ettiğin gibi olmaz belkide sevgisi sahidir ve bırakmaz seniii......
Haklısın Ceyda, zaten başka da bir çare görünmüyor. Bu arada hala bu şehirden ayrılmasına 12 gün kaldığından bahsetmedi. Nereye kadar susmalıyım bilmiyorum.

bence bu konuyu aç eğer ileriye dönük bişey istiyosa seninle konuşur açık açık biraz üstele bence
Canım haber kaynağım onun çalışanı olduğu için tam olarak tarihi öğrendiğimi söyleyemiyorum, sadece ima ediyorum ama o da öyle bir durum yokmuş gibi davranıyor. O yüzden beklemekten başka çarem yok ve bu arada da aşırı ilgisiz ve soğuk 2 gündür. Sanırım gidiş politikasının bir parçası bunlar da.

Canım haber kaynağım onun çalışanı olduğu için tam olarak tarihi öğrendiğimi söyleyemiyorum, sadece ima ediyorum ama o da öyle bir durum yokmuş gibi davranıyor. O yüzden beklemekten başka çarem yok ve bu arada da aşırı ilgisiz ve soğuk 2 gündür. Sanırım gidiş politikasının bir parçası bunlar da.

umarım tahmin ettiğin şeyler olmaz

Back