Ben haksızmıyım

be olsam o arkadaşı ararım bizim paramızı ver derim. dilime de ne geliyorsa söylerim. sorun çıkarsa da şaka yaptım takıldım ya der çıkarım işin içinden. en azından yüreğim soğur.

o arkadası kimse direk onunla konusun yada eşiyle
nasıl olsa ipler koptu kopacak ev alıcaz para bekliyoruz senden diyin

yada herşeyi sindirip o parayı unutun..

Bahsettiğiniz durumu bu forumdaki 10 kişiden 3 u esinin aile üyesi ile mutlaka yaşamıştır.Ama eşinizin arkadaşına bu denli kayıtsız teslim olmasi çok alışılmış bir şey değil.Buyuk olasılıkla borsa varı bir şey bu yatırım aracı ve eşiniz zaten ciddi zararda.Benim tek canımı sıkan düğün takisindan vermis olmam olurdu.Keske eşinizi dinleyip ortak olmasaydiniz.

Bence sen de elindekini har vurup harman savurma, zaman kötü ileride ne olacak bilemiyoruz.

Eşine söylemeden birikim yap. Yanlış anlama evliliğiniz ya da onu kurtarmak için değil, tamamen kendin için.

Madem o seni umursamıyor dikine dikine uçuruma gidiyor sen de kendini kurtar.

araba alırsanız niye arkadaşının üstüne oluyormuş?
bu arkadaş ne iş yapıp işletiyor parayı aynı yerde çalışıyorlar gibi yazmışsınız.
55 bini 55 bin olarak mı verecek size?

evet aynı yerde çalışıyorlar hemde ticaret yapıyor ek olarak

55 Bini 55 bin olarak verecek güya, ama para düğünden beri yarı yarıya eridi ztn

yanlış anlaşmışşsınız baskı yapan o istemeyen benim ztn

2. el araba alıp satıyorlar

o arkadası kimse direk onunla konusun yada eşiyle
nasıl olsa ipler koptu kopacak ev alıcaz para bekliyoruz senden diyin

yada herşeyi sindirip o parayı unutun..

böyle bişeye hiç kalkışmam cebindekini tutamayan düşünsün ben mi kötü olcam elin adamıyla

böyle bişeye hiç kalkışmam cebindekini tutamayan düşünsün ben mi kötü olcam elin adamıyla
eşiniz arkadasına toz konduramıyor ve konusamıyor
o parada sizinde hakkınız var ailenizin parası
55bin sokaga atılcak bi rakam değil benim gözümde
sahip cıkmak için şahsen elimden ne geliyorsa yapardım

Neden boşayacak halin yok

eşiniz arkadasına toz konduramıyor ve konusamıyor
o parada sizinde hakkınız var ailenizin parası
55bin sokaga atılcak bi rakam değil benim gözümde
sahip cıkmak için şahsen elimden ne geliyorsa yapardım

Eşim bunu asla kaldıramaz ona sorularımı bile kontrol altına alınmak olarak algılıyor ztn paranın gelmeyeceğini biliyorum ztn adaletli ve vicdanlı biri 55 bin lirayı 1 yıldır tutup aynı şekilde vermeyi düşünmez kendi ezilir vermek ister kar gönderir parayı istediğimizde üste para isteyip üzerine araba yapmayı düşünmez

elinizde yapabileceginiz tek sey o kişiyle konusmak onuda yapamadıgınıza göre buz gibi bir soguk su sizi bekliyor

evet aynı yerde çalışıyorlar hemde ticaret yapıyor ek olarak

55 Bini 55 bin olarak verecek güya, ama para düğünden beri yarı yarıya eridi ztn

bu arkadaş sadece eşinden mi para almış acaba
rest çek ya parayı alırsın ya bu iş biter de.
ben eşimin bu şekilde kullanılmasını kaldıramıyorum böyle ensesine vur lokmasını al eş istemiyorum de.
çocuk var mı? varsa çocuktan gir yoksa yine çocuktan gir:) geleceğinden rızkını elin adamına yedirdiğinden çık.
hayır bi de araba adamın üstüne olacakmış. ne alaka

yanlış anlaşmışşsınız baskı yapan o istemeyen benim ztn

2. el araba alıp satıyorlar
Keşke eşinizi dinlemeseydiniz ve vermeseydiniz düğün takisindan dedim canım.Sonucta esinizin evlenmeden önce ki parası onu ilgilendirebilir ama düğün takisini verip vermemek sizin karariniz olmalı.2. el araba alıp satiyorlarsa problem nedir anlamadım.Var olan araçlardan birisinin yanına gidip bu benim artık diyecek ve hemen o gün notere gidecek.Ama eşiniz " araba mı alsak gene arkadaşın üstüne olacak " diyerek geri kalan takı parasına da göz koyduğunu belli ediyor.Yanlis anlamayın ama bence eşiniz sizin sandığıniz kadar "dümdüz birisi " değil.

Neden boşayacak halin yok

çünkü yapılacak birşeyler olduğuna inanıyorum ayrıca artı eksi düşündüğümde eşim 55 bin liradan çok daha değerli ve bana yaşattıkları merhameti sevgisi ilgisi hiçbirine laf edemem sorun bu arkadaşı toz kondurmaması ve parasına sahip çıkmaması beni anlamaması eninde sonunda anlayacak ve o insanla kopacak biz yıprandığımızla kalıcaz
İnsana yaşlandığında bakıcak, merhamet edicek yoldaş olacak biri lazım, eşime laf edersem taş olurum
paranın gelmemesine üzülmem ama eşimin tavrına çelişkisine üzülüyorum, cok büyük etki altında inanın artılarını anlatsam buna şaşırdığınızın 2 katı şaşıracaksınız

elinizde yapabileceginiz tek sey o kişiyle konusmak onuda yapamadıgınıza göre buz gibi bir soguk su sizi bekliyor

Bişey söyliyimmi, ben en başından beri gelmeyeceğini biliyorum ama, eşim anlamıyor o kdr da üzülmem unutup yoluma bakabilirim ama o son nokta konulmalı ben çok hırpalandım

Kocan o parayi arkadaşına vermiş gibi yapıp başka bir seye harcamis olmasın, yada bir yere borcu mu vardı oraya gitti o para...

Abim bir zamanlar kardeşlerimden bile çok seviyorum dedigi arkadaşi tarafindan bu şekilde dolandirildi ve malvarligini kaybetti

Böyle olsa, bana tavrı da ona göre olur, kendini belli eder, ama maasımı bir kere sormayan, üstüne ne istersem yapan ve evi çeviren biri takıları dusunmez
o zmn verme sebeplerim vardı, daha duygusal bakıyordum vermesem belki kalanı da alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…