Ben haksızmıyım

Arkadaş arada para veriyor diye bu bağimlilik. Kumarda bu nedenden dolayi bağimlilik yapar.

Jet fadil ve çiftlik bankta ayni şeyi yaptilar. Onun için kaz gelecek yerden tavul esirgenmez derler.

Arkadaşin dolandirici olduğu belli fakat eşin asla kabul etmez. Ondan dolayi politik olacaksin. Artik giden parayi unut. En önemlisi daha fazla para kaptirmamak. Yatirim bile aklina gelmesin. Önemli olan elindeki parayi tutmak. Tüm hesaplari ele geçir. Para nereye gittigini takip et. Gerekirse sen faturalari öde.

Ama artik arkadaşi üzerine birşey söyleme yoksa daha çok bağlanir ona. Anlayacagin biraz politik davranman gerek. Alttan yürüt işleri.

yok, keske bir sebebi olsa da yanındaki serefsiz olmasa
Siz bundan sonrası için eşinize bir sınır cekmelisiniz.O zaman senin parandi bu zaman konuştuğumuz bizim paramız ve hickimseyle bir maddi ilişki içerisine girmeyeceğim diyeceksiniz.Esiniz parasını kurtarırsa ne mutlu,kurtaramazsa da kendisi bilir.Ama bu arkadasa para akışıni durdurmak zorundasiniz

inanın çok kötüyüm, eşimin bana yaşattıkları ve bu olay karşısında tüm dengem şaştı, sabahtan beri iş yerinde aglayıp duruyorum, kurtarabileceğini sanmıyorum ztn alsa da işimi yaramaz hale geldi eşim olayı bambaşka görüyor,ben çok üzgünüm..
bundan sonra para fln vermez ztn araba konusu kapandı, tüm para ve birikim bende güya o parayı da önüme getirip koyacakmış o zmn nolcakmış bakalım ne olacak..

bu sebepten boşanmayı düşünmüyorum demissiniz ama bu gerçekten ciddi bir durum
boşanın demiyorum ama şuan bir belirsizlik var ve bunu çözmek zorundasınız
ben de yiycem çarçur edicem derseniz kendinize yaparsınız
bence ailesine anlatın ve bir cingar çıkarın
o parayı almasını ve bir daha o kişiyle gorusmemesini sağlayın
siz böyle yumuşak durdukça konu çözülmez
bazen sadece konuşmak değil aksiyon almak gerekir
gerekiyorsa evi terkedin bir süreliğine, sizi kaybetmekten korksun
ne demek elin adamı edepsiz şakalar yapacak ve eşiniz susacak
çok alttan almışsınız

Üzme kendini,esin o parayı evlenmeden önce hiç biriktirmemisti olarak say.İnan ben de dahil olmak üzere pek çok üye bu olayı kendi veya eşinin ailesi ile yaşamıştır.Dedigim gibi bundan sonrasına bak ama yine bir atraksiyon yapmak birileri ile ticaret yapmak istese bu konuyu o zaman açarsın .Bir süre sende kendi isteklerini erteleme.Sonradinda ya bu olay ona tecrübe olur ve ya sen kendi kararlarını /iliskini sorgularsin

en doğrusu bu sanırım üzülmemeye çalışacağım

Eşiniz çok iyi ama o adam size ağır konuştuğu halde sizi savunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…