• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bizde seni canım
insallah iyisindir kolayladınmı biraz isleri yanımda olsan kosa kosa yardıma ğeleceğim ama elden bir sey gelmiyor kendine iyi bak canım yorma kendini diyeceğim ama mümkün olmadığını biliyorum insallah bir an önce rahata huzura kavusursun söyle rahat rahat sohbet ederiz senle opuyorumnanaktan

Günaydın Güzel ınsanlar Topluluğu

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

günlerdir ugrayan olmamıs buraya bu bir iyiye birde kötüye isaret ya herkes cok mutlu yada tam tersi

gunaydin.jpg

ğecmis olsun canım allah bir an önce sağlığına kavusturur insallah bu günlerinin yerine mutlu sağlıklı ğünlerin gelir hep aklımdasın canım

Mahkeme Kararı
Hâkim, aile içi danışmanlık hizmeti veren kuruluştan psikolojik destek almamıza karar verip boşanma davasını reddetti. Avukatım psikolojik destek alması gereken kişinin kocam
olmasını söyleyerek karara itiraz etti.
Hâkim, sert bir üslupla: bekara karı boşamak kolaydır atasözünü hatırlattı, avukatım
ilk evliliğini ne zor şartlarda bitirdiğini detaylıca hakime anlattı,
Hâkim
- Ama ben bu çocuklarda ışık görüyorum, diyerek avukata itiraz etti.
Avukatım:
- O gördüğünüz ışık değil, ateşte patlamaya neden olacak bir kıvılcım, dedi.
Derken yükselen sesleri yatıştırmak bana düştü:
- Karımın psikolojisini bozdunuz, bizi üzmeye hakkınız yok; Sakin olun!" demekse kocama düştü...Ve yine yine yine, boşanamadık!

çok sağol janetcğım allah razı olsun bitanem

ayrcana sanad geçmiş olsun cnm dedğini yapacağim dr işini cnm

benimde sakınleşmeye çok ihtiyacim var cnm

bizlere huzur yok bitanem çok öpyorum allaha emanet ol cnm arkadaşim

ayrcana o güzel mesajın içinde çok teşekür ederim balım.

Ben de 2 yıllık evliyim. Evlendiğim günden beri eşimle geçirdiğim mutlu gün sayısı 30 günü geçmez. Paylaştığımız hiçbir şey yok. Ben işten yorgun argın gelirim. Yemeği yeriz, o bilgisayar başına geçer ben de tv izlerim. Ben ailemde böyle bir şey görmediğim için çok tuhaf geliyor. Ayrılmayı düşünüyorum. Bu bayramda da yine bir olumsuzluk çıkardı. Her evlilik mi böyle bilmiyorum. Nasıl oldu da evlendik? Hiçbir şey yok beraber yaptığımız. Evlenecek kız kardeşim var ama onu da soğuttum. Umarım o şanslı olur.

Yeni mesajlarda gordum konuyu dedim sanki bu konu bana hitap ediyor.. tikladim baktim ki ewli olupta kendini yanliz hissedenlerin konusuymus.. Bende 3 aylik ewliyim esim yanimda yok.. O trde ben hollandadayim..

Ne desem ki sizin durumunuz daha bi zor.. umarim herkes bi gun gercekten ewlenir..opuyorumnanaktan

eslerden ıkı tarafatan bı tarafın ıletısımı saglaması gerekıyor
sagolsun esım ısten geldıgınde benı oper
yemektede oper
cok konusmasakta uyumluyuz
esım yanımda oldugu zaman ben sahsen mutluyum onun varlıgı yanımda orada bura dolasması gecmesı hosuma gıdıyor
esımın kırlı corabını bıle toplamak hosuma gıdıyor
esımde ıletısımı sevıyor bende arada gıder operım 2 laf eder tv ızlememe gerı donerım esımde bılgısayardadır genelde ama yanlız hıssetmem kendımı bırde bılgısayar karsısında uyumasa daha guzel olucak tabıkıı

Back