• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

ha bu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaş 34 oldu
eskiden hoşuma giderdi şimdi gitmiyor yaşlanıyorum moralim bozuluyor :1no2:
telefon şirketi bile kutladı doğum günümü bakalım benim koçiş :mymeka:
hatırlıycakmı hiççççç sanmıyorum ama bekleyip görücez
öptüm canlarım a.s.

dogüm günün kutlu olsun canım tam adanalı desene eşin benimkide
herkes esine bey hanım diye hitap eder benimki özelliklede bizim avrat sinir oldugumu bile bile bir gün aksam arkadaslarla oturuyoruz herkes bir kibar bir kibar nerdeyse kıralacaklar beyler bizim hanım bilmez öbürü bizim hanım yapamaz burdan bizimki atladı bizim avrat iyi yapar konuda yemek konusu beyefendi bizi yüceltiyorda birde hanım dese cokta kibar biridir dısarda öyle kaba saba bir degildir esim ama insan nerde yetisirse oranın diliyle büyüyor ğarip ğelmiyor ona arkadslar epey dalğa gecmisti bizim avrat diye benle

ha bu arada bugün benim doğum günüm kızlar yaş 34 oldu
eskiden hoşuma giderdi şimdi gitmiyor yaşlanıyorum moralim bozuluyor :1no2:
telefon şirketi bile kutladı doğum günümü bakalım benim koçiş :mymeka:
hatırlıycakmı hiççççç sanmıyorum ama bekleyip görücez
öptüm canlarım a.s.

tinkimi canım seni buradada buldum ne geziyon kıssss
doğum günün kutlu olsun canım inş. eşinle meleklerinle birlikte ve sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara canım
üzülme kısss her yaşın ayrı bi güzelliği var anacım bizim ruhumuz genç yaş ha 34 ha 54 hiç farketmez
bu arada inş. eşin unutmaz canım unutsada takma boşverrrrrra.s.:1hug:

ader ben senden önce onları yakaladım kız:roflol:
tinkimi doğum günün kutlu olsun canım
34 çokmu kız bende 3o yaşındayım
ama maşallah sen erken anne olmuşun kızın genç kız olmuş senin.daha benimkilerr küçük:çok üzgünüm:darısı bize
tinkimi avrat lafı sizdedemi var.benimkide kullanır sinir olıyorum.ona benim adımı söyle yeter diyorum.yok dil alışkanlığı olmuş artık
ne var yani biraz daha kibar olsalar:kızgın:

hatırlamadı işte senağlamasenağlama
bugün sabah 9 da kalktık telefonuma gelen doğum günü msjını
gösterdim bön bön baktı kahvaltıdan sonra hastaneye annesini ziyaret etti
geldi saat 4 te baktım elinde 2 poşet var sevindirik oldum mutlaka hediye
aldı dedim ne çıktı poşetten hadi tahmin edin :kızgın::kızgın::kızgın:
balık almış hamsi bide çocuklara çerez başka bişey yokkkk
hiç bişey demedi işe gitti ben ne ediyim şimdi bu adamı :mymeka:
ha söyleyin kızlar ya :mymeka::mymeka::oklava::oklava:

Tinkimi canım ben dün giremedim bugün gördüm dün doğum günün olduğunu canım doğum günün kutlu olsun hayatım zaten bizim kocalar böyle şeyleri hatırlayan kocalar olsaydı bu topikte ne işimiz vardı canım...çooook öpüyorum seni...

tinkimi, Canım doğum günün kutlu olsun her nekadar eşin hatırlamasada..Çok üzgünüm çoook bence kafanı çok takma erkek milleti böyle. onlara birinin kafasına vura vura :oklava: hatırlatması gerekiyor.bence seneye hatırlamaması ihtimaline karşı kendine doğum günü hazırla ve kutla belki utanırda:utangac: özür diler tatlım.çünkü o kutlamasada senin doğum günün sen kutlamalısın :dance:iyiki doğdum diye öpüyorum seni inşallah herşey gönlünce olur ve kocalı bir ömür geçirirsin a.s.

belinay bitanem benim köçiş malesef yok anacım
pazartesi sabah gider cumartesi akşam geliyor ancak
bugün hava güneşliydi bende gezmeye gittim canım şimdide buraya takıldım
sen neler yaptın bitanem öptümm

belinay bitanem benim köçiş malesef yok anacım
pazartesi sabah gider cumartesi akşam geliyor ancak
bugün hava güneşliydi bende gezmeye gittim canım şimdide buraya takıldım
sen neler yaptın bitanem öptümm

sen gerçekten kocasızmışın ayol haftanın 6 günü yok.iyi olmuş canım gezmişsin bende yok bankayayaydı,okulaydı,pazaraydı oraya buraya koşturdum durdum.kocişimde erken geldi ama erkenden yattı yani evde olsa da olmasada aynı zaten.konyanın neresindesin canım?

evet bitanem malesef haftanın 6 günü yalnızım çocuklarımlayım
konya akşehir canım
sen istanbul'lumusun canım yoksa konyamı hemşerim demiştin bi yazıda bana onun için sordum

evet bitanem malesef haftanın 6 günü yalnızım çocuklarımlayım
konya akşehir canım
sen istanbul'lumusun canım yoksa konyamı hemşerim demiştin bi yazıda bana onun için sordum

konya çumralıyım canım ama istanbulda oturuyorum, ailem orada...

ben burdayım asıl siz nerelerdesiniz?tinkimi, kapris kocalarınız evdeydi heralde...Şeniz

yok canım ne koçişi yok yine komşum vardı az önce gitti
kına almış hint kınası onun saçını boyadım
benim komşular koçişlerini uyuttumu bendeler
benim ev şen dullar evi :roflol::roflol:

yok canım ne koçişi yok yine komşum vardı az önce gitti
kına almış hint kınası onun saçını boyadım
benim komşular koçişlerini uyuttumu bendeler
benim ev şen dullar evi :roflol::roflol:

oh oh ne güzel şen dullar evi -tatlicadiarzu- benim evimde genelde öyle oluyor kocayı evde bırakan geliyor ama bu hafta eşim erken geliyor diye kimse gelmedi...

iyi geceler kızlar yine tam kadro burdasınız kaydirigubbakcemile5.benimki bugün içedede ben gıcıklığına burdayım birazda o yalnız otursun belki anlar dedim..:dilcikar: çağırıyor sıkıldım diye bende işim var diye gitmiyorum.yaşasın kötülük.:enbuyukkk: yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
protesto ediyorum :dance:

adını değistirdim arkadaslar kulübümüzü moderatör arkadasım konu tekrarı diye kapattı çünki ama bu başlı başına ayrı bir konu aynı evde aynı yatakta aynı koltukta otururken yalnızlık cekmek ayrı dünyalarda yasamak bir cok kadın öyle aslında evli olupta kendini yapayalnız hissetmeksenağlama
insallah bu sefer anlayısla karsılar moderatör arkadasım a.s. ve bizimde bir kulübümüz olur ve bizde yalnız değiliz bizim gibi kadınlarda var diye birbirimize destek oluruz kaydirigubbakcemile5

ben bu kulübe üye olabilirim...ilgisiz sorumsuz bi kocam var...:bbo:

hayat o kadar acımasız ve zor ki...insanları anlamak mümkün değil...insanların darbelerini gördükçe yanlızlığı daha çok sevmeye başladım...:)

yalnızlık gibisi yok canım
en huzurlu olduğum zaman yalnız kaldığım zaman oluyor :))

bende katılıyom sizleree
yanlız kala kala yanlızlığa alıştım bende
hayırlısı artık ....

ben iyi degilim arkadaslar canım cok sıkılıyor nedense hicte gecmiyor
bundan on gün önce kızları parka götürmüstüm hava günesli hadi dedim kapsonlu ceketlerinizi cıkarayım dedim ikiside yeni ve lcw daha ancak bir iki kere yıkadım aslanlar gibi orda unutmus gelmisim ve dün aksama kadar aradım ve gece yatarken aklıma geldi koydugum yer sabaha kadar sinir oldum ben nasıl yaptım bunu diye ama insanda akıl koymuyorlarki

janetcim üzme tatlı canını .cana geleceğine mala gelsin.şutarafagitti.size birşey olmamışya gerisini boşver.ona üzülüpte hasta falan olma (ben öyleyimdir.kafayı taktımmı hastalanırım).sana sağlığın lazım.koçişin çalışıp yenisini alsın.başka ne işe yararlarkötükedihüso

Back