Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

cnm haklsın kızlar artık uğramıyolar
özelikle ben şu iki arkadaşimiz vedi ayşegül ve diğerini hatırlayamadım onlar neler yaptıl merak ediyomu inşallah iyi dirler

sende erkencisin bu gün ama topigimiz cok yalnız kimsecikler gelmiyor artık

evet canım tinkiminin sebebini biliyorumda
aysegül filan ugramaz oldu dedigin gibi

cnm ben hep erken kalkarım eşim erke gidiyo sonra oğlumokula yolluyorum kızıda uyuyo tabı bendede uyku kalmıyo cnm

bendede aynı benimkiler kücüklerde simdi uyuduklarından rahat rahat yazıyorum yoksa bilgisayarda oturtmuyorlar hic istekleri bitmiyor

cnm istersen bak bizim bi topğimiz var belınay filan hep ordalar ve sıcak arkadaşlarla dolu sende gelmek istermsin

bende öyleyimdir bir kere uyandıktan sonra uyuyamam kesinlikle ama bazen kötü oluyor bu helede gece kalkınca

evet cnm dedğin gibi zamen çocukları bunlar benimkide kız şimdiden tam söyleyemiyor bilg blgi diyo cadı yakında yerim ona vereceğimden şüpem yok sositososito

benim iki numarayla kavga etmeye basladılar bilgisayar yüzünden bir seyde yapamıyor ama aplasınada rahat vermiyor bana sır ancak onlar böyle uyurken veya bir isle meskulken geliyor

hadi orayada bir selam verelim ozaman sonra ben cıkacağım daha kahvaltı sofram acık

müdavimlerinden degilim gelir okurum hosuma giden konular olunca bazen yazarım

cnm çok tatlı oluyolar benim oğlum 13 yaşinda kızımla oldukça yaş farkı var kızım şimdi benim tek uğraşim o kadr yıldan sonra yeni annne oldğumu anladım çok erken anna oldum şimdi hiç kmseye sormadn kızım tüm isteklerini kendim yapıyorum

tama cnm ben ordaydım sen yazdğini görünce geldım cnm
oldu .
seni vekuzularını çok öpyorum cnm

ne güzel benim kızlarımda on yıldan sonra oldu ikinci kızımın arasında bir yaş var benim icin cok zor oluyor ama yılların acsını cıkarıyorum
benimkelirde cok tatlı teyzesi resimleri var profilimde bir gün bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…