Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

nasılsınız kızlar ben aynen devam ediyorum hayatıma yapayalnız hayatın içinde yalnız bom boş işte öyle iiki çalışıyorum diye şükrediyorum sizler nasılsınız düzelen bir şeyler varmı........

günaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm

geçmiş olsun canım
inşallah sonuç senin istediğin gibi olur:Saruboceq:
bende seni öptüm canıma.s.

günaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm
gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsin

geçimş olsun acil şifalar canım....

FREZYA nasıl oldun canım sesin cıkmamıs hic insallah kötü bir sey yoktur merak ettim

canım dualarımız seninle inşallah küçülmüştür canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

FREZYA nasıl oldun canım sesin cıkmamıs hic insallah kötü bir sey yoktur merak ettim

canım nasılsın bu aralar giremiyorum
annemle uğraşıyorum ama şimdi daha iyi tatlım :1hug::1hug:

canlarım hepinize çok teşekürederim allah razı olsun kusuruma bakmayın dün pek giremedim ondan yazamadım
canlarım çok şükür 2 santım ama sürekli takıpte olacam inşallah büyümez hepinizi çok öpyorum

gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsin

janetcim görüşemez olduk bu aralar kendine cici bak öptüm

canım dualarımız seninle inşallah küçülmüştür canım benim:Saruboceq::Saruboceq:

canım nasılsın bu aralar giremiyorum
annemle uğraşıyorum ama şimdi daha iyi tatlım :1hug::1hug:

canım gecmiş olsun öptüm

bitanem kücülmesine cok sevindim dualarımız seninle canım öptüm

büyümez inşallah canım geçmiş olsun tekrardan

Hayırlı Cumalar Canlarım
hasta olan herkese acil şifalar diliyorum öpüldünüz canlarım

tekrar geçmiş olsun canım...

canım sıkkın bizimkiyle kavga ettik dün
moralimi bozdu akşam akşam

janetcim hayrdır cnm ya
benimkide aynı cnm değişen hiç birşey olmuyo neyse o cnm
üzülme çok öptüm cnm allah emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…