• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

buraya yazdıklarımı eşim okudu ve tartıştık
bundan sonra girmiycem birdaha kk dan ayrılıyorum
herkeze selam

neler diyosun tinkimicim inanamıyorum yaaaa...:1shok:
bir daha girmemek mi inşallah sen yazmamışsındır bu mesajı:1no2:

eğer okursan bu mesajı canım huzurun bizim icin daha önemli senin gibi bir insanla tanıstığımız icin cok mutluyum ben
ve esin senin gibi becerikle evine ve esine yardımcı olan bir kadının kalbini kırdıgı icin aklı basına geldiginde cok üzülecek acaba öyle vurdum duymaz evde iki kasık varsa birini kırın diyen bir kadınla evli olsa ne olurdu malesef biz eslerimize kıymet verip evim kocam cocğum dedigimiz icin kaderimiz bu
insallah hersey yoluna girer ve mutlu mesut yasarsınız
biz senin gibi bir arkadısı asla unutmayız a.s.

seninde cuman hayırlı olsun canımallah tinkimi yede sabır ve selamet versin

morning.gif

tinkimi bizi baya etkiledi arkadaşlar
gelemez oldum nedense her ne kadar eşinin sucu ise özele girer baskalarının yazdığı yaşadığı duygular birde artı bunun icin huzursuzluk çıkarması genede insan kendinde arıyor suçu burası olmasa acaba böyle olmayacakmıydı diye ama bizim eslerimizde var az cok gördü haberide var ama genede böyle bir olayla karşılasmadım ben allah kocasını ıslah etsin baska bir sey diyemeyeceğim

slm cnm nasılsın kuşum
cnm olabılır tersbir insansa yapar çünkü bide bende var öyle denğesiz
ne yapsan yaranamyosun cnm astım astık kestım kestık diyo gelde olayın içinden çik cnm dediğin gibi

hanımlar merhaba
tinkimiye bende üzüldüm canım
benim eşimde kk ne girdiğimi biliyo.olumlu olumsuz yazdıklarımı bazen onada anlatıyorum.hiç böyle tepkiler vermiyo.gülüp geçiyo
ne bileyim bazı insanlar çok tuhaf.yine de inşallah eşiyle sorununu çözer ve aramıza döner

slm cnm nasılsın kuşum
cnm olabılır tersbir insansa yapar çünkü bide bende var öyle denğesiz
ne yapsan yaranamyosun cnm astım astık kestım kestık diyo gelde olayın içinden çik cnm dediğin gibi
ay iltifatın icin tessekkür canım ama galiba ben artık büyük kuslar sınıfına griyorum ucamayanlar varya :)))))
ah canım hangisi dengeli bazen insanı cileden cıkarıyorlar ama nedense insanın eli ağzı bağlanıyor korku degil bu ama ya cocukları düsünüyoruz ya baska seyleri yoksa bir cok erkek cekilecek gibi değil

janet balım çok haklsuın cnm herşey çocuklarımız için inşallah onlar hayrlı evlat olurlar.

Back