Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

hoşgeldin canım
iyi hafta sonları kızlar benim misafirim var bu gün ciğköfte yapacağız tabi ben yoğuracağım canı ceken varsa buyrun beraber yiyelim

hoşgeldin canım
iyi hafta sonları kızlar benim misafirim var bu gün ciğköfte yapacağız tabi ben yoğuracağım canı ceken varsa buyrun beraber yiyelim

size afiyet olsun canım
bizde cuma günü yapmıştık yedik.size afiyet olsuncokacimcoook

sağol canımda zehir oldu benim bir huyum var tüm islerimi misafirim geldigi gün yaparım pasta yemek ev işi tabi bu arada yorgunluktan mahvolurum dünde abarttım heralde balkonları tuvalet banyo camasır suyuyla yıkadım tabi üşütmüşüm bir güzel misafirim gitmeden kıvranmaya başladım tabi ciğ köfteyi yiyince oda etkili oldu gece baya kötüydüm simdi allah sükür cok iyiyim ama
hepinize teşekkür kendinize iyi bakın öptümmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım
kış günü niye kendine bu kadar yükleniyosun ki canım
dün havada soğuktu.neyseki iyileşmişsin
öptüm canıma.s.a.s.

azıcık takıntılıyım heralde ben temiz olsada illede yapmalıyım geceden yıkasam bile sabah ilk isimidir tekrar yıkamak aslında sadece kendime yapıyorum ama kendimede engel olamıyorum esim bu yüzden cok kızıyor bana

gecmiş olsun canım dikkat et kendine

iyi akşamlar canlarım nasılsınız
bizim ev hastane gibi oldu eşim kızım oğlum hastalar bir ben ayaktayım
bu grip berbat yaa öksürmekten kızım vede oğlum berbat oldular
herkese acil şifalar diliyorum öptüm hepinizide

çok geçmis olsun canım öksürüye tek çareyi vikisde buldum ben gece yatarken vikisliyorum sıcak bir bez en azından geceyi rahat geciriyor bir sende dene istersen cocuklar hasta olunca ben dayanamıyorum helede kücük olup derdini anlatamayınca ama senikiler büyüdüler heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…