Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm
gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsingünaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm
günaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm
FREZYA nasıl oldun canım sesin cıkmamıs hic insallah kötü bir sey yoktur merak ettim
gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesirsin
canım dualarımız seninle inşallah küçülmüştür canım benim:Saruboceq::Saruboceq:
canım nasılsın bu aralar giremiyorum
annemle uğraşıyorum ama şimdi daha iyi tatlım :1hug::1hug:
canlarım hepinize çok teşekürederim allah razı olsun kusuruma bakmayın dün pek giremedim ondan yazamadım
canlarım çok şükür 2 santım ama sürekli takıpte olacam inşallah büyümez hepinizi çok öpyorum
canlarım hepinize çok teşekürederim allah razı olsun kusuruma bakmayın dün pek giremedim ondan yazamadım
canlarım çok şükür 2 santım ama sürekli takıpte olacam inşallah büyümez hepinizi çok öpyorum
canım sıkkın bizimkiyle kavga ettik dün
moralimi bozdu akşam akşam