• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

günaydın kızlar hayırlı cumalar bu gece tam tam bir kabustu kücük kız zaten hasta birde üstüne dis ağrısı sabaha kadar onun aglaması üstüne büyük kızımda grip yüzünden ateslenmesi kardesinden onada bulastı malesef birde üstüne babamız gündüz cok yorulmus büroyu taşımıslar yorgun ve sinirli kücük agladı o bağırdı sanki yapacak bir seyim var gibi bu gün birde üstüne misafirim gelecek artık ne yapacaksam of

günaydın kızlar hayırlı cumalar bu gece tam tam bir kabustu kücük kız zaten hasta birde üstüne dis ağrısı sabaha kadar onun aglaması üstüne büyük kızımda grip yüzünden ateslenmesi kardesinden onada bulastı malesef birde üstüne babamız gündüz cok yorulmus büroyu taşımıslar yorgun ve sinirli kücük agladı o bağırdı sanki yapacak bir seyim var gibi bu gün birde üstüne misafirim gelecek artık ne yapacaksam of

sanada hayırlı cumalar canım
ooo allah yardımcın olsun canım.hepinize çok geçmiş olsun
keşke misafirini bugüne kabul etmeseydin canım.kolay gelsin sana

hanımlar benden sonra uğrayan olmamış
yinede günümüz kutlu olsun hanımlar:enbuyukkk:
kandilinizde mübarek olsun

kandil_tebrik.jpg

kızlar günaydın geç oldu ama çok teşekür ederim
kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun

günaydın kızlar
Kadınlar Gününüz vede Kandiliniz kutlu olsun
dün eşim evdeydi giremedim kk ye özür dilerim canlarım gec kutladım için
öptüm hepinizide

iyi günler kızlar biz hastaylıkla mücadele ediyoruz bu yüzden pek giremez oldum kk ama sizi özledim kendinize iyi bakın öptümm

bizdede sıkıntılar bitmiyo hanımlar
son 1 aydır maddi ve manevi tatsızlıklar yaşıyoruz.benneyaptımki
eşimde bende çok stresliyiz.:kızgın:
görümcemin eşiyle ve ailesiyle problemleri olmuştu.ayrılma noktasına geldiler büyükler barıştırdı.şimdi evinde ama hala huzursuzlukları devam ediyo.buda bizi direkt etkiliyo
herşey yoluna girer inşallah:Saruboceq:allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

allah yardımcınız olsun canım zor mesele ama bu islerde azıcıkda uzak durmak lazım sonra kabak sizin başınıza patlar genelde hep öyle olur cünki neyse
kolay gelsin insallah bin an öncede feraha cıkarsınız

allah yardımcınız olsun canım zor mesele ama bu islerde azıcıkda uzak durmak lazım sonra kabak sizin başınıza patlar genelde hep öyle olur cünki neyse
kolay gelsin insallah bin an öncede feraha cıkarsınız

canım benim kaynanam kayınbabam yok.yıllar önce vefat ettiler.
benim eşim evin en büyüğü maalesef istesekde istemesekde olayların içine giriyoruz:çok üzgünüm:
zaten eşimle eniştesi çok kötü tartıştılar:mymeka:benim eşimde sakin bir insan değil inşallah olaylar daha çok büyümeden herşey yoluna girer canım:Saruboceq:
zaten bugünlerde bizim her işimiz ters gidiyo maddi olarak sıkıntılıyız üstüne bide görümcemin sıkıntısı bende tad tuz bırakmadı:1no2:

iyi akşamlar hanımlar bir iki gündür gezmelerdeyiz yeni yeni komsuları tanıyoruz tabi bu arada ev isler gezme derken ancak vakit buluyorum ama aklım burda ama galiba sizde benim gibisiniz kimse ugramamıs buraya

ah canım bizim gibi olmusunuz onlar icin kötü olursun sonra sen kötü olursun bos ver sen canını sıkma maddi sıkıntıda herkeste canım bir düzlüge cıksak diyoruz ama gün günden kötü geliyor allah sonumuzu hayır etsin

Son düzenleme:
ah canım bizim gibi olmusunuz onlar icin kötü olursun sonra sen kötü olursun bos ver sen canını sıkma maddi sıkıntıda herekeste canım bir düzlüge cıksak diyoruz ama gün günden kötü geliyor allah sonumuzu hayır etsin

maddi konuları çok dert etmiyorum canım ama görümcemin konusu kafamı kurcalıyo
eşime sen karışma diyemiyorum çünkü ailenin büyüğü:çok üzgünüm:
karışmasa kızkardeşini sahipsiz bırakmış gibi oluyo.karışsa enişte benim ailevi işlerime karışma diyo:1no2:
bazen keşke kaynanam olsaydı diyorum en azından onun konuşması eşimin konuşması kadar göze batmazdıbenneyaptımkianne baba olmayınca kardeşlerinin her türlü sıkıntısını biz çekiyoruz.bu benim evliliğimide etkiliyo:çok üzgünüm:
yinede hayırlısı ne diyeyim.inşallah karı koca bir orta yol bulurlarda bizimde tadımız kaçmaza.s

günaydın arkadaşlar nasılsınız beni sorarsanız bugün dr randevum var sol yumurtamda kısta var ondan sürekli takıpteyım dua edinde küçülmüş olsun arkadaşlar hepinizi öptüm

dualarım seninle ferazya canım allah şifanı versin inşallah.................

Son düzenleme:
Back