Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

selam kızlar nasılsınız desteğiniz için çok teşekkürler
arkadaşlarım sizi çok seviyorum iyiki varsınız :1hug:a.s.a.s.

Sevgilisi olanın olmayanın,
> Olup da yok gibi olanın,
> Yok da var gibi olanın,
> Olmayıp çok isteyenin,
> Oluyo da noluyo diyenin,
> Oldugu için çok mutlu olanın,
> Olmadıgı için çok mutlu olanın,
> Onsuz olamayanın,
> Onunla hiç olamayanın,
> Herseye ragmen yüreginde her daim aska yer olanın...
> O zaman kısacası herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
> Sevgi hep sizinle olsun, yüreginizde aska hep yer olsun.

vayyyyyyyyyy be janet ne kadar güzel bir yazı
bizim ormantiklere okutsak ne derlerki :1no2:

ben yüreğimde herşeye rağmen her daim aşk var diyenlerdenim galiba:roflol:
o zaman benimde sevgililer günüm kutlu olsun demi :roflol:

bizim ormantik sıkı bir tehtidin ardından bir günlük romantik oldu arkadaslar nasıl diyeceksiniz cuma günü sürekli balığa gittigi arkadası ile bulustu beni aradı aklıma hemen balık planı yapacaklar bunlar diye geldi ve basladım sakın plan yapma yarın bizi piknige götüreceksin adana gibi yerdeyiz ve nerdeysi 7 aydır hic bir yere gitmedik ben evlenmeden önce her hafta babam bizi piknige götürürdü cok severim bu yüzden eger götüremeyeceksen gönder babam evine o götürür beni dedim bozuldu tabi neyse aksam oldu elinde canlı bir cicek arkadas belediyede calışıyor başkana gelen cicegi alın siz aynı cicekten iki tane gelmis birini bana birini arkadasa açıkladı ama
elinde cok güzel bir cicek ne oluyor dedim bir an genede güzeldi daha hoş yanı karsı komsum cok havalı ve böyle seylere ugruna hava atan bir kadın esim ne kadar insallah gören olmaz desede kadın kapıdaydı başka komsuyla
oooo sevgililer günü hediyesi ne hoş demezmi
bu bile yeter kadına azıcık gıcıım varda
sonra ertesi gün piknige gittik deniz kenarında cok güzel bir gündü gelirkende o gün markette gördügüm üçlü bir baharat takımı vardı dedim onuda al bana sesi cıkamadı onuda aldı
ama ne yapayım günlerin acısı var cok canımı sıkdı biraz intikam zamanı ama sağolsun iyiydi simdi oda benden hediyeler bekliyor:asigim::asigim::asigim:artık nasıl ödesirsek darısada size arkadaslar insallah bir an önce huzura kavusursunuz :Saruboceq::Saruboceq:Şenizsizleri böyle görürüz öpüldünüz

Son düzenleme:
canım benim çok mutlu oldum senin adına
iyi yapmışsın canım getirmişya çiçeği yinede sen ona bak
çocuklarda eğlenmiştir piknikte ne güzel olmuş
pikniğe baraj kenerınamı gittiniz bende bir kere gitmiştim
görümcemin kızı ve kocasıyla ama çok güzeldi
inşallah hep böyle devam eder :Saruboceq::Saruboceq:

yok canım botas var yumurtalıkta oraya gittik ama cok güzeldi insallah öyle güzel günler sizde yasarsınız

günaydııınnn janetcim çok sevindim canım benimkide saksı çiçeği aldı geldi çok severim biliyo saksı çiçeğini besleyip büyütmeyi bende cüzdan aldım ona eskimişti cüzdanı o gün evdeydik ama dün sinemaya gittik oğlanı halasıyla bıraktık recep ivediğe gittik bu arada sinema öncesi sahlep içtik içerken konuştum biraz ben çok yoruluyorum ve desteğini istiyorum dedim bana yardımcı ol dedim bu çocuğu tek başıma yapmadım dedim herşeyde beni çağırıyosun dedim annesi acıktı annesi altına etti annesi uykusu onca işim arasında onada yetişiyorum dedim nolur sen yapsan evdeyken dedim neymiş midesi bulanıyomuş altını değiştirirken iyi benimde bulanıyo bende yapmıyım dedim iyi yapsın dursun o zaman diye espiri güya yaptı insan kendi evladından tiksinirmi ya dedim ne saçma severken tiksinmiyosun dedim baya fırçaladım anlıcanız ondan öncede bağırıp çağırdım tabi geçiyo maç başına bebeyi salıyo yürütece napıyo bilmiyo artık bebek yanıma geliyo ütü yapıyorum kablosunu çekiştiriyo ya düşse kafasına allah korusun düşüncek bi baba yok işte daha önemli olan onun keyfi zaten alcak yanına abur cuburunu birasını maç izlicek bu sadece futbol değil o biter boks başlar o biter buz pateni bütün dallarını sporun izler gün boyu kayakçıları falan hepsini ya abartmıyorum ıyyyy neyse çok konuştum yine çene düştü benim neyse yine de şükür diyorum hep kızlar allah beterinden saklasın ne hikayeler duyuyorum bunada şükür

genelde hepsi aynı canım özelliklede ben bir is yaparken kıyamek kopar dur ızım yapma kızım cocuk susadı ya dün bulasık yıkıyorum elim hep camasır sulu bana sesleniyor yagmur eline bardak aldı gel al bunu ya cocuk yanında bir saniyelik yerde elinden alsan ne olur mutfaga al geldemiyorum ama bir kac saniyelik isi sen yapsan ben sürekli gelip gidip onlarında isini yapmasam isim cok cabuk bitecek ama böyle olunca iste bitmiyor bu sefer daha cok sinirleniyor halbüki arkasını topla cocğa bak ona kos buna yetis derken bir anada bitiveriyorum ve sinir oluyorum aman hepsi aynı

slm kızlar nasılsınız;
şehir dışındaydımda yeni geldim
bakim neler olmuş dedim okuyabildiğim kadarıyla bayağı bişeyler olmuş.
janet devamını tam okuyamadım ama kayınvalideni öldürmek istedim
yanındada eşini tabiki.ben erkekleri anlamıyorum niye bukadar sülale düşkünüdürler,biz aynısını yapsak delirirler.benimkide öyleydi para sürekli ben yiyemiyorum siz yeyin der gibi onlara gidiyodu.bende çare olarak onu sürekli bıorca sokmakta buldum.eşim aldığım hiç birşeye karışmadığı için sürekli borca soktum eh cebinde para kalmayınca onlarada veremedi.en son darbede baktım evde eksik kalmadı araba aldırdım.yaşasın kötülük işe yarıyor canım bak bidene istersen...a.s.

tinkini canım boş verya sıkma canını kadınlar tüm hastalıkları düşiünmekten alıyor.bırak birazda o düşnsün.bence eşin birazda sen sorunları çözmeye çalışıyorsun diye rahat davranıyor.birde işsizlik depresyonu yaşar gibi sana çatıyordur seni huzursuz ediyordur.etrafımda böyle durumda çok kişi var ve hepside aynı...
sen bir ara evde çalışıyordun ne oldu o iş...:uhm:
ben senin yerinde olsam ona evde yaptığım işleri göstermemde söylemede.kızlarıma harcarım.bırak o aç kalsın görsün gününü .erkeklere herzaman destek bayan imajı vermeyeceksin çok kullanıyorlar.kan emici onlar..her nekadar bir oğlum olsada gerçek buuuuu..
arkadaşım evde dantel örüyordu.eşide annesine para veriyordu.bende söyleme dedim.şimdi dantel parasını kenara koyuyor söylemeden.öbür tarafa giden para azaldı doğal olarak.oda altına yatırıyor.gelecek için.
bence kadınlar herzaman biraz kurnaz olmalı yoksa çok ezilirler.öpüyorum seni..a.s.

benim borca sokmama gerek yok canım zaten borc almıs basını gidiyor birde ben harcasam hic altından kalkamayız ve yine acısını biz cekeriz onlara bir sey olmaz esim zaten yıllardır erteledigi her seyi bir anda yapmaya calısıyor birazda borcumuz ondan ama hep kendi istekleri benimki hep askıda kalıyor onun icin biraz düzlüge cıksak yapacağımı biliyorum ben

Son düzenleme:
slm kizlar
tinkimim SIKMA canini insallah hersey yoluna girer aglama ben sana kiyamam ya :Saruboceq: senağlama
hep dua ediyorum kzlar size sizleri cok iyi anliyorum

janetcigim canim cok mutlu oldum senin adina insallah bundan sonra böyle gider. :Saruboceq:

:1hug:

sağol canım benim öpüyorum seni ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…