Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlaar....
kimseler uğramamış buraya...
kızlar nerdesiniz........
tinkimi dikişler bitmedimi arkadaşım daha...
bazen seni kıskanıyorum tinkimi ne güzel üretken bir kadınsın kadere razı olupta evinde bos bos oturmuyorsun inankı bu can sıkıntısı varken birde bos otursan daha kötü olursun keske bende böyle seyler yapabilsem en azından bazen ise yaradıgımı düsünürüm
canım benim öyle düşünme o kadar çok şeyler denedimki hiç biri olmadı
bu dikiş işide sürekli değil arada geliyor
benim elimden bişey geçmez inan millet ilif yapıp satıyor şal satıyor
en son bone diktim kuaför istedi satarız dedi hiç biri satılmaddı buda
benim şansım hepsi elimde kaldı :1no2:
canım ne olur üzme kendini Şeniz
bencede kücümseme kendini ne zaman yazıları okusam hep zor isler yapıyorsun ve bence yaptıkların gercekten emek isteyen seyler insallah canım bu emeklerinin karsılıgını alırsın
birde hadisi serif var bilmem biliyormusun ilmi okuyana zenginligi istedigime veririm diye hersey nasip kısmet meselesi cok calışsanda az calışsanda kısmette ne varsa o geliyor insallah rızk kapılarınız acılırda bu dar günlerden kurtulursunuz canım
yettim janetcim unutulmamışım çok sevindim valla ya kaynanamgil vardı dün gittiler annem 1hafta sonra gelcek yoruldum ya artık onlara hizmet bide çocuk üst üste bittim koşturmaktan zaten sırtım ağrıyo oğlan artık büyüyo çok hareketli başından ayrılamıyorum durmuyo yerinde tırmanıyo sürekli sonra yorulunca atıyo kendini yere zırlıyo tabi düşünce yani kısacası fazla zamanım olmuyo yaramazdan canım ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum merak etme hele senin meşhur yazılarını takip ediyorum :) ama fazla takılan yok eskisi gibi foruma sanki ne dersiniz :1no2:aysegül gözükmez oldun canım annen geldi heralde selam söyle teyzeye eğer geldiyse
yinede bravo sana tinkimicimkaydirigubbakcemile5
benim elimden hiç bir iş gelmez
ben hep diyorum ben iyi bir ev hanımı değilim diye.benim kafam çok iyi çalışır başarılı bir öğrenciydim.çalışan bir kadın olmam gerekirdi aslında ama kısmet olmadı
yinede memnunum hayatımdan ama keşke senin kadar becerim olsaydı canım
asla kendi yeteneklerini küçümseme canıma.s
bencede kücümseme kendini ne zaman yazıları okusam hep zor isler yapıyorsun ve bence yaptıkların gercekten emek isteyen seyler insallah canım bu emeklerinin karsılıgını alırsın
birde hadisi serif var bilmem biliyormusun ilmi okuyana zenginligi istedigime veririm diye hersey nasip kısmet meselesi cok calışsanda az calışsanda kısmette ne varsa o geliyor insallah rızk kapılarınız acılırda bu dar günlerden kurtulursunuz canım
günaydın hanımlar en son ben yazmışım hala duruyo valla nerelerdesiniz dediğim gibi bu forum yavaşladı gerçekten aslında anlat anlat aynı değilmi herşey aslında insan diyecek fazla bişey bulamıyo neyse öpüyorum hepinizi
sağolun arkadaşlar sizler beni çok iyi anlıyorsunuz allah razı olsun
canlarım ah birde evdeki taktir etse inanın annamıyor bile
hele bu ara evde çok şidetli fırtınalar kopuyor artık dayanacak gücüm kalmadı
kaç gündür ağlaya ağlaya gözlerim davul gibi şişti çok yoruldum artık senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
artık bitmek üzere :1no2:
buraya :enbuyukkk: girmem suç msn açmam suç
oturduğum suç dikiş yapmam suç beynim uyuşuyor artık senağlamasenağlama
evde fırtına kopuyorda ondan canım senağlamasenağlama
kaç gündür ağlaya ağlaya gözlerim davul gibi şişti çok yoruldum artık senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
evde fırtına kopuyorda ondan canım senağlamasenağlama