• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

a.sslmkızlar nsılsınız görüşmeyeli
umarım herkesler iyidir çok özledim sizleri
neyse hepinize iyi akşamlar

cnm hoşbulduk ballanmiştim cnm ondanyoktumcnm

ayrcana ziyaretin için çok teşekürederim balım öptüm

dilek10022gunaydinpl0.gif

w244.png

günaydınnn arkadaslar nerelerdesiniz
kacaklar sizi selam verip kacıyorsunuz ben bekleyim bari topigimizi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr;

nerelerdesiniz demiycem çünkü daha sabahın körü..

herkes benim gibi boş gezen olacak değilya neyse öptüm.....

günaydın arkadaşlar kızlarla yapacak isimiz olmadıgından gidecek yerimizde olmadığından bu gün uyuduk yeni kalktık daha yataktan daha bir cok is beni bekliyor burda olursanız görüsürüz insallah yine

günaydıııın hayırlı cumalar hanımlar keyfiniz umarım çok gıcırdır öyle olmasını temenni ederim ben rejime girdim ve kilolar gittikçe sanki yeniden doğuyorum gibi geliyo kendimi daha güzel hissettiriyo zayıflıcam iyice oğlumla gidicem tatile yazın kısmetese giycem bikinimide ohhh değmeyin keyfime hiç bişeyi kafama takmıcam artık sallıcam hayatı tavsiye ederim maddi olarak zorlar zaten annemlere gitcem antalyada hiçbişey deme hakkıda kalmaz kimsenin :)

merhaba kızlar hayırlı cumalar..

aysegul ben de diyete girdimkaç klo verdin ne kadar zamanda :)

canım ben doğum yapalı 8.5 ay oldu emzirmiyorum bide 2 haftada 2 kilom gitti 64tüm 62 oldum 50lili rakamları görmeyi çok istiyorum ya ben 52ile hamile kaldım inceciktim 80le doğuma girdim abartmışım baya bebeğe yarasın diye bana yaradı ama yinede iyi kio verdiğimi düşünüyorum

biz iki gündür kaynanamğilde idik canım simdi geldim ve hemen pc actım ama dedigin gibi kimseler ugramamıs

Back