Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bana yine yol gözüktü daha valizleri bile acmadan esimin bir arkadışının annesi vefat etmis geceden kaynanamgile ertesi sabah aladağlara gidiyoruz kendinize iyi bakın

başınız sağolsun canım güle güle git gel :çok üzgünüm:

benimkide ise gitti az once gece 12ye kadar yok zavallim cani cikiyor

hoşgeldin canım allah senin canını almasın emi o avatar ne :1shok::1shok:
öyle kız korktumya açar açmaz o adamı görünce:roflol::roflol:

slm bayanlar bende sizler gibiyim evli ama tek başınabenide aranıza alın pls...

hoşgeldin canım topiğimize

hoşgeldin cnm ya o çirkin admaı nerden buldun ?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden
başka avartamı yok bacum allah iyilğini versin emi:sm_cool:

vallaha ben görür görmez çokkk korktum :1shok::1shok:laelaelaelaelae:roflol:

ya istemiyorum ama mecburiyet
daha yolun yorgunlugunu atamadık
hava degisiminden kızlar hemen hasta oldu ama adam bir kere kafaya taktı ya dönermi hic

korkacak ne var tam ormantik ve kibar karısımını bulmus arkadas

kızlar eşim evde olduğu için giremedim
bide çok mutluyum oğlum geliyo teyzeleri
babasi almaya gitti neyse hepinize iyi akşamlar
öptüm yarın görüşmek üzere hoşca kalın dostca kalın

iyi akşamlar kızlar...ooo herkes burdaymış bu akşam...janetcim başınız sağolsun canım,frezya şimdiden gözün aydın oğluşun geliyormuş,tinkimi tekrar hayırlı olsun canım eşinin işi....yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....

hoşgeldin cnm ya o çirkin admaı nerden buldun ?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafadulden
başka avartamı yok bacum allah iyilğini versin emi:sm_cool:

aa ne cirkini hayalimin erkeki o yakisikliliga su endama gulusun asaletine bak yakusuklu prensim benim ................arkadasim msn resminden buldum cok begendim avatar yaptim

slm kızlar oooo baya kaynatmışsınız ben yokken ya ben oğlanda fazla giremiyorum iyileşti ama yanından ayrılmamamı hep oyun oynayalım istiyo bende dayanamıyorum kuzuya oynuyorum janetcim çok doğru ormantik ve kibar karışımı bi bey :)) amazon hoşgeldin canım aramıza frezya gözün aydın canım oğluşuna kavuşuyosun kokla kuzunu benim içinde olurmu

aa ne cirkini hayalimin erkeki o yakisikliliga su endama gulusun asaletine bak yakusuklu prensim benim ................arkadasim msn resminden buldum cok begendim avatar yaptim

nuraycım hiç güleceğim yoktu canım beni çok güldürdün:roflol:
allah senide güldürsün:roflol:

slm kızlarrrr
mehetap hosgeldın canım
topıkte yalnız kaldım ben geneee

niye yalnız kaldın bacım bak burda çok kalabalığızki..:enbuyukkk:
bende bir ara giremedim karne hazırladı eşimde ee sonrada tatil pc kapanda kaldı bana düşmedi..ancak el koydum

janet iyi yolculuklar tatlım..inşallah bu aralar son olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…