• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

neden erkekler tarafından kadınların yaptığı işler hep küçümsenir anlamam ki:uhm:
kendilerine evi 1 günlüğüne bıraksak eminim kafayı tırlatırlarkafamçokkarıştı
ama yinede eşlerini takdir etmezler
tabi anlayışlı olanlarda var ama çoğu böyle yani eşini takdir etmeyen grubunda maalesef:jeyyar:

arkadaşlar ya bu ilgisiz eşlerimiz adam olmaz mı acep
ya ben bu monotonluktan sıkıldım değişik şeyler arıyorum:uhm:
bugün mesela mailine ayşe armanın aşkla sevgiyle ilgili güzel bi yazısını attım:dance:
biraz anlasın beni,hayatın sadece işten ibaret olmadığını bir iki sevgi sözcüğnün bile ne denli kıymetli olduğunu
ayrıca kendi duygularımı ifade eden yazılar da yollayacağım bu mail işine kafayı taktımkötükedihüso bakalım ne olacak
yaa ben onun ençok bana olan ilgisini ve beni şımartmasını seviyordum,iki senede ne değişti
kaydirigubbakcemile ya keşke buradaki gibi beni elimden tutup sürüklese ve işten izin aldım haydi tatile çıkıyoruz dese
nerdeee off bütün bu simgeler sevgili kocişe olsun:mymeka:Çok üzgünüm çoookyasakkelimesenağlama
amma dertliymişim hee:çok üzgünüm:

arkadaşlar ya bu ilgisiz eşlerimiz adam olmaz mı acep
ya ben bu monotonluktan sıkıldım değişik şeyler arıyorum:uhm:
bugün mesela mailine ayşe armanın aşkla sevgiyle ilgili güzel bi yazısını attım:dance:
biraz anlasın beni,hayatın sadece işten ibaret olmadığını bir iki sevgi sözcüğnün bile ne denli kıymetli olduğunu
ayrıca kendi duygularımı ifade eden yazılar da yollayacağım bu mail işine kafayı taktımkötükedihüso bakalım ne olacak
yaa ben onun ençok bana olan ilgisini ve beni şımartmasını seviyordum,iki senede ne değişti
kaydirigubbakcemile ya keşke buradaki gibi beni elimden tutup sürüklese ve işten izin aldım haydi tatile çıkıyoruz dese
nerdeee off bütün bu simgeler sevgili kocişe olsun:mymeka:Çok üzgünüm çoookyasakkelimesenağlama
amma dertliymişim hee:çok üzgünüm:

sana sonuna kadar katılıyorum....a.s.

günaydın hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bugün bakalım ben kötüyüm çoook hemde oğlan uyumadı doğru dürüst yorgunum uykusuzum fırsat buldukca uyuyacam yoksa ölü gibi oluyorum malum akşama servis işi aldım önce yemek servisi sonra tatlı sonra meyve ve çerez güçlü olmalıyım dimi ama:))

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar:Saruboceq:
ayşegül geçmiş olsun canım :1hug:

hayırlı cumalar arkadaslar
gecmis olsun aysegül acaba dismi cıkarıyor benim kızımda cok huzursuzluk cıkardı üc dört gün dikkat ettim köpek dislerini cıkarıyor jel sürdüm hemen nerdeyse parmağımı yiyecek ne kadar agrıyorsa onun üstüne hemen uyuyordu denesene sende artık dis cıkarma yasıda geldi senin minik erkegin o servis işinde yalnız degilsin ne kadar kötü bir işimiz var hastalıkta saglıkta hic dinlemiyor hep yapmak zorundayız

hayırlı cumalar arkadaslar
gecmis olsun aysegül acaba dismi cıkarıyor benim kızımda cok huzursuzluk cıkardı üc dört gün dikkat ettim köpek dislerini cıkarıyor jel sürdüm hemen nerdeyse parmağımı yiyecek ne kadar agrıyorsa onun üstüne hemen uyuyordu denesene sende artık dis cıkarma yasıda geldi senin minik erkegin o servis işinde yalnız degilsin ne kadar kötü bir işimiz var hastalıkta saglıkta hic dinlemiyor hep yapmak zorundayız

janetcim dişmi çıkarıyo sözünü bi kaç aydır diyoz ama tık yok bide grip ya belki ondan yapıyo antibiyotik vermek istemedim 1ay önce yine gripti ve kullanmıştık dr. vermişti şimdi vermiyim dedim sadece grip şurubu aferin veriyodum bide öksürük şurubu ıhlamur falan artık vereyim bari diyorum antibiyotiği ondanda huysuz olabilir ama dişte yakındır çünkü eşimin fotosu var 11aylık 2dişide tam çıkmışdemekki yaşını bulmucak diş bana çekse çoktan çıkmıştı 6 aylıkken çıkarmışım ırsi oluyomuş diş dr.larda diyo babaya çekmiş şimdiden napcam ben ya birdi 2oluyolar elimden geleni yapıcam düzgün bi erkek olması için bakalım başarıcakmıyım:lepi:

peditidusda cok güzel aferinden daha cok faydası var ama bence galgel al bir dene bebegin ağzına eger faydası olursa antibiyotik vermezsin

hayırlı cumalar bayanlar,çocuk yapmaktan vazgeçtim olmaz biz düzelmeden olmaz bu evde çocuk falan bakılmaz sabah gene tartıştık istanbulu unut asla gitmeyeceğiz bu evden diye bağırdı bende söz vermiştin deidm ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi nefret ediyorum senden dedim bende senden nefret ediyorum tiksiniyorum iğrenç insan dedi düşünebiliyormusunuz ben artık yazacak bişey bulamıyorum eminim sizde öylesiniz kafayı yeyeceğim hatta yedim belkide hiç bişey olmamış gibi yatağımı topladım kahvaltı yapmadım akşamda yememiştim zaten eltim saolsun sinirettiaç aç oturuyorum şimdi

ya kızlar avatarıma bende resim koymaya çalışıyorum ama olmuyor bana anlatırmısınız nasıl

hayirlicumalarcopywb6eg7.jpg

peditidusda cok güzel aferinden daha cok faydası var ama bence galgel al bir dene bebegin ağzına eger faydası olursa antibiyotik vermezsin

janetcim caljel var kullanıyoruz ama ağzına sokturmuyo ellettirmiyo görmelisin zorla sürüyorum ama fayda etmiyo ya

ya kızlar avatarıma bende resim koymaya çalışıyorum ama olmuyor bana anlatırmısınız nasıl

canım kullancı panelinden gir avatar resmi diye yazar ordan kendi dosyalarından yükle sonra altta kaydet var orayı tıkla

hata veriyor az önce eşime yakalanıyordum ona sordum paneli şifremi sordu mecbur söyledim bi bakarsa buraya varya yandım ben
şifre nasıl değiştireceğim hiç bi şey olmuyorki
janetcim şu mübarek cumalar hürmetine Allah kocalarımıza akıl fikir versin hayırlı cumalar
...

hayırlı cumalar bayanlar,çocuk yapmaktan vazgeçtim olmaz biz düzelmeden olmaz bu evde çocuk falan bakılmaz sabah gene tartıştık istanbulu unut asla gitmeyeceğiz bu evden diye bağırdı bende söz vermiştin deidm ben hatırlamıyorum öyle bişey dedi nefret ediyorum senden dedim bende senden nefret ediyorum tiksiniyorum iğrenç insan dedi düşünebiliyormusunuz ben artık yazacak bişey bulamıyorum eminim sizde öylesiniz kafayı yeyeceğim hatta yedim belkide hiç bişey olmamış gibi yatağımı topladım kahvaltı yapmadım akşamda yememiştim zaten eltim saolsun sinirettiaç aç oturuyorum şimdi

chen bencede biraz bekle
evliliğin yoluna girsin ondan sonra çocuğu düşün.şu ortamda kesinlikle ruhsal sağlığı yerinde mutlu bir çocuk yetiştiremezsin canım
benim çok şükür eşimle önemli bir problemim yok ama en ufak tartışmamızda hatta şaka yollu atışmalarımızda bile büyük kızım kavga etmeyin ben üzülüyorum diyo
kızım biz şaka yapıyoruz diyorum ama anlamıyo kötü etkileniyolar canım
kısacası kendi egolarımızı tatmin etmek için masum yavruların hayatıyla ruh sağlıklarıyla oynamaya hakkımız yok:1no2:
sen öncelikle eşinle aranı düzeltmeye çalış canım
allah yardımcın olsun

Ne kadar üzücü bir durum. Geride ki sayfalara baktım sorununuzun tam sebebini öğrenemedim. Galiba eşiniz zamanında size verdiği sözü tutamamış. Şimdi ki durumunuzdan da memnun değilsiniz mutlu değilsiniz. Aslında zor bir durum , ama sonuçda severek evlenmişsiniz.. eşlerin birbirine bu şekilde hakaret etmeleri kötü oluyor yüz - göz oluyorsunuz. biraz daha sabredemez misiniz ? şimdi ki durumunuza alışmayı biraz kabullenmeyi deneseniz belki de ilerisi için daha kolay olur.. Hani sabreden muradına erermiş .. İnşallah sonunda yüzünüz güler. a.s

Back