• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

ah belinay ah bendede egzama var stresten daha çoğalırmış ellerim başım hep böyle ne diyeyimki ben 7ay içinde ölmek için yapmadığım kalmadı bileklerimi kestim hap yuttum ama kendimden başka kimseye acı vermedim kimsenin haberi bile olmadı kocam harici oda bana bağırdı üstüne senin yüüznden yaptım artık bu evde yaşamak istemiyorum dediğim halde hala göründüğü gibi yaşamaktayım 7ay bitti bugün 8ayıma girdim ama bi görün beni bittim nerde eski ben...

canım benım sakın bır daha kendıne zarar verme ınankı kımsenın umrunda olmaz kendıne zarar verıpte oldurmek onlar gene aynı yasamlarına devam edecektırınan buna
ama senın kendıne zarar vermen sadece senı yıpratır bundan sonra onların hıc bır sozunu kafana takma duymazdan gormezden gel hepsınıde onlar orda yokmus gıbı davran goreceksınkı o zaman onlar artık senle ugrasmayı senı rahatsız etmeyı kesecektır
bıtanem sabret sabrın sonu selamettır
en kısa zamanda huzurlu gunlere kavusursun insallah canım optumŞeniz

canım benım sakın bır daha kendıne zarar verme ınankı kımsenın umrunda olmaz kendıne zarar verıpte oldurmek onlar gene aynı yasamlarına devam edecektırınan buna
ama senın kendıne zarar vermen sadece senı yıpratır bundan sonra onların hıc bır sozunu kafana takma duymazdan gormezden gel hepsınıde onlar orda yokmus gıbı davran goreceksınkı o zaman onlar artık senle ugrasmayı senı rahatsız etmeyı kesecektır
bıtanem sabret sabrın sonu selamettır
en kısa zamanda huzurlu gunlere kavusursun insallah canım optumŞeniz

sabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır belkide şu kocalar akıllanır of belkide akıllanırkötükedihüso

sabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır belkide şu kocalar akıllanır of belkide akıllanırkötükedihüso

iki yolun var ya çekip oturcaksın yada çekip gitceksin ne istediğinden emin ol bence bu seçeneği sana sundum çünkü çocuğun yok canına asla kıyma bu can senin kıymetini bil

iki yolun var ya çekip oturcaksın yada çekip gitceksin ne istediğinden emin ol bence bu seçeneği sana sundum çünkü çocuğun yok canına asla kıyma bu can senin kıymetini bil

çekip gitmeyi göze alamıyorum ayşegülcüm keşke alabilsem bunları görmesede eşimi çok seviyorum çok bağlıyım bide toplumumuzdaki dul damgası bi işe girsen dul olduğunu öğrendiklerinde hemen senden yararlanmaya kalkacak kişiler çıkacak milletin ağzına sakız olacağım annem ve babamın laflarıda cabası bunlar gözümü korkutuyor gidersem dönüşü olmaz çünkü biliyorum:ecrin_bebek:

aysegül gecmis olsun canım
bende sabahtan beri temizlik yapmaya calısıyorum ne kadarda yapsam arkama dönüp baksam aynı siz baya kaynatmısınız ama bencede dediğin cok doğru ya sabredip hayatın tadını cakaracaksın onlar hic yokmus gibi davranarak yada eyvallah deyip ğitmek bunu yapacaksan cocuk yokken yap ama belki değisirlermi diyorsun değismezler burdakileri dinle evlendiği günden beri hep aynı eslerimiz eğer ben buna dayanamam ömrümü cürütemem diyorsan bunu cocuk yokken yap ama sunu unutma mutlu olmak azıcıkta senin elinde takma onları yatak odasının kilidi yokmu bence her istediğini yatak odasında ğiyebilirsin makyasını yap cilveni orda yap ve bazen kayınvalidenin yanındada yapki yeni evli oldugunuzu anlar biraz sizi rahat bırakır utandır bence onları sizin yeni evli olduğunuzu kafalarına sok tv izleyemiyorum demissin yatak odanıza tv alabilirsiniz bence esine söyle taksitle cok uygun tvler var ilerde kendi evinizdede ğerek nasıl olsa

kusura bakmayın ama ben bu dul damgasına inanmıyorum
insana ğöre veriyorlar bunu bir cok genc kız var her haltı yiyor ve bunu göz önünde yapıyor kimsede bir sey demiyor artık o eskilerde kaldı dul damgası herkes bana kötü gözle bakacak diye
bence kisiliğin etkileyek ve bu damğayı genelde anne baba vuruyor insana bir yere gidemezsin sen dulsun davranıslarına dikkat edeceksin allah askına her carsıya gittiginizde veya bakkala birilerinimi buluyoruz hemen üstümüzemi atlıyorlar bosanınca ne değisecek evlilik cüzdanımı koruyor bizi sapıklardan bizi biz kendimiz davranıslarımız haraketlerimiz koruyor

janetcim bu konuda fikirlerine aynen katılıyorum.eskiden dulluk konusunda insanlar daha bir ön yargılıydı ama şimdi o kadar olduğunu düşünmüyorum.
en azından büyük şehirlerde artık bu konuların aşıldığını düşünüyorum
birde dediğin gibi herkes kendini davranışlarıyla kendini korur.bizi koruyan evlilik cüzdanı değil.zaten sokakta kimsenin alnında dul bekar yada evli diye yazmıyo değilmi

çekip gitmeyi göze alamıyorum ayşegülcüm keşke alabilsem bunları görmesede eşimi çok seviyorum çok bağlıyım bide toplumumuzdaki dul damgası bi işe girsen dul olduğunu öğrendiklerinde hemen senden yararlanmaya kalkacak kişiler çıkacak milletin ağzına sakız olacağım annem ve babamın laflarıda cabası bunlar gözümü korkutuyor gidersem dönüşü olmaz çünkü biliyorum:ecrin_bebek:

canım ikinizde çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla neden orda ayrı eve çıkmıyosunuz
mneden kendine eziyet ediyosun intiharı denemek ne demek canım:1shok:
yazık olan sadece sana olur kimseye bişey olmaz.o evde kalırsan sıkıntıların devam eder mutlaka evini ayır canım.bir dahada sakın ölümü düşünme:1no2:

sanada selamlar canım....
evet bendede panik atak var bir süre ilaç kullandım,
daha kötü olduğumu hissettim kendi kendime aşmaya çalışıyorum...
benimki fazla ilerlemiş durumda değil ama bende sevdiklerime birşey
olacak korkusu var sürekli kızıma birşey olacak diye korkuyorum...
mesela bu gece karnı ağrıyarak ağlayarak uyuyup kaldı odama gidip yatamadım.
bende onun yanına kıvrıldım sabaha kadar uyuyamadım hep nefesini dinledim.
bilmiyorum belkide ondan başka kimsem olmadığı için böyle yapiyorum ama
bazen çok aşırı oluyorum...

belinaycım geçmiş olsun
sevdiklerimizi kaybeteme korkusu hepimizde var ama seninki biraz abartılı canım
inşallah bir an önce iyileşirsin

ya ben kendimi biliyorum ama insanları bilemiyorum bilmiyorum işte korkuyorum bundan sonraki hayatımı nasıl sürdürürüm.evet çalışıyoruz ama şöyle bi durum var bende eşimde babasının dükkanında çalışıyoruz yani ben onların dükkanında maaşız çalışıyorum kaynanam ve eltimle akşama kadar oturmaktansa işte çalışmayı tercih ettim biraz olsun daha rahatım en azından akşam 5 dedimmi eve gidiyorum 9dedimmi yatıyorum pek bişey görmüyorum ama genede duyuyorsun sabah kahvaltılarında ne bilim sonrasına eltim sürekli beni kendine kıskaç almış ona göre ayırım yapılıyor o istiyorki ben5senelik gelinim bana daha üst davransın kayınpederde ben gurbetteyim diye biraz daha üstüme titriyor beni ilk tanıyan kayınpederdi eltimide kayınvalidem beğenip almış o yuzden oda ona düşkün onu ayırıyor ama ben bunun lafını bile yapmıyorum işte çalışsamda maaş alamıyorum kendi iş yeirmmiz olduğu için eşimde almıyor sadece cep harçlığı ayrılma şansımız yok ne yazıkki :(

sağol janetcim ben kendimden örnek vereyim kızlar ben evliyken evli patronum sarktı bana bunun dullukla alakası yoookkkkk heryerde buluyo ben bekardım yan komşumuzun kocası apartmanda beni sıkıştırıp öpmeye kalktı bide ben yine bekarken çalıştığım yerde müşteri durmadan sinemaya gidelim derdi evli bi adamdı babam yaşındaydı çok zengindi iş yerime pastalarla tatlılarla gelirdi yani kısacası bunun dullukla bekarlıkla uzaktan yakından alakası yok bence bahane bunlar

günaydın dert ve aynı kaderi paylaşan arkadaşlarim
büğün hepinize en güzel bir gün olsun

belinaycım cnm ya yapma daha yaşin çok gençi cnm benm allah yardımcın olsun

chen cnm yazkı yıpratma kendini cnm ya benden sana tavsiye biz katlandıkta ne oldu aynı tas aynı hamam
çocuk olsun değişir dedim ama yok diyorum ya cnm
ailesine çok düşkün olandan karsına hayır gelmez cnm
benim eşim öyle çok anneci herşeyi annesiyle paylaşir bende annesinde duyuyorum işte böyle cnm
ama sen sen ol skın evlliğini yoluna koymadan asla cocuk yapma cnm
inanki olan çocuklara oluyo benim oğlum çok iprandi her kavga edişimizde oğlum şahit oldu
ve şimdi diyo ikinizide sevmiyorum kavga ettğiniz için
alim olsaydı uzun süre beklerdim ve çocuk yapmazdım hep boynumu büken onlar yoksa hiç kimseye değmez cnm bidahamı gelecen dünyaya
bende sana abla tavsiyesi
kızlar başiniz şişirdim kusura bakmayın hepiniz öpyorum

günaydııııınnn güzeller güzelleri frezyacım ya neden kafa şişiriyonuşsunki zaten biz buraya kafa şişirmeye takılmıyomuyuz kıs tabi şişircen biz bunun için burdayız derdimizi anlatmak için inş. herşey kısa sürede yoluna girer dicem ama hepimiz uzun zamandır ve çocuklar için katlanıyoruz neyse sadece hepimize sabır diliyorum arkadaşlar

günaydın gülüm nasılsın cnm oğlun düzeldim biraz balim
evet cnm çok haklsın alllah hepimizin yardımcsi olsun bitanem öptüm

günaydın arkadaşlar
ben de buraya üye olayım zira ben de evli yalnızlardanım
eşim eve gelince tv seyretmiyor çünkü tv yokdelikafadulden zaten tv ye takılıp kalırım diye almayı da istemiyor
işi çok yoğun hep yoğun hep yorgun :1no2:
sanki evli değilmişim eşim yokmuş gibi el ele dolaşan çiftlere imreniyorum bazensenağlama ona söylediğimde ise sen beni anlamıyorsun diyor:1no2:
biraz ben de ilgi manyağıyım heralde:jeyyar: ben de de var yani
ama biliyorum ben ona yapacağımıkötükedihüso
bi çocuk olsun ben de onunla ilgilenmeyeceğim işte oh olsun:dance:
anlasın nasıl oluyormuş

gunaydın kızlarrrrr
zinnureyn hosgeldın canım aramıza
kızlar gun gectıkce sayımız artıyor

günaydın kızlar
ferzya canım ne demek kafanızı şişirdim
yok öyle birbirimizin derdine çare olmaya çalışıyoruz canım a.s
sanada janetede ayşegülede mihribanada katılıyorum
şu dul damgasına bende inanmıyorum :1no2:
çocuk olduğu için katlanıyoruz herşeye sabır çekiyoruz
sabır sabır nereye kadar onuda bildiğim yok ya :delphin:
olmayınca olmuyor işte bence çocuk olmadan herkez
hayatını yoluna sokmalı çocuk olunca değişir derler yokkkkkk
asla ne değişecek aynı aynı :delphin::delphin:

insan 7.sinde neyse 70inde de o olur kıslar
can cıkar ama huy cıkmaz derler unutmayın bunu sakın
sabrın sonu selamettır derler insallah sizlerde sabrınızın sonunda istedıgınız olur canlarım
kafanıza takmayın canlarım optum hepinizide

günaydın gülüm nasılsın cnm oğlun düzeldim biraz balim
evet cnm çok haklsın alllah hepimizin yardımcsi olsun bitanem öptüm

sağol canım huysuz hala dişmi çıkarıyo nedir bilemedik dişe benzer bişide yok ama 7.5ay bitti tık yok hala :bbo:
yeni gelen arkadaşım sakın böyle bişeyden dolayı çocuk yapma ilgilenmiyolar canım oda çocuğa vercektir ilgisini sen yine aynı kalıcaksın bende öyle oldu çünkü bende dedim bende çocuğumla ilgilenirim görürsün sen dedim hiçte mutsuz değil bu durumdan ilgilenmişim yada ilgilenmemişim önemli değil rahat bırakıyım yeter ona çocuğuna ölür ama ilgilenir öper koklar oynar bana gelince hiç koca bi hiiiiççççsenağlama

insan 7.sinde neyse 70inde de o olur kıslar
can cıkar ama huy cıkmaz derler unutmayın bunu sakın
sabrın sonu selamettır derler insallah sizlerde sabrınızın sonunda istedıgınız olur canlarım
kafanıza takmayın canlarım optum hepinizide

canım bazıları değişiyo diyolar ama sana katılıyorum ben değişim zor iş özellikle erkeklerde bi gün birimiz diyomuşuzki olay olay kocam çoook değişti ve eskiye dönmüyo olurmuki acaba inşallah olur çok sevinirim kendim olmasada sizlerden biri mutlu olsun isterim kızlar valla:1hug:

Back