Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

evdekiler çocuk yap diyor kaynanam laf vurup duruyor diyorum ben ne yapayım olmuyor çocuk bi taraftan çocuk için erken bide ne olacağım belli değil diyorum bi taraftan çocuk hem yanlızlığımı alır hemde eşimi bağlar diye düşünüyorum bu arada 7aylık evliyim ve korunmadığım halde çocuğumda olmuyor iltihap var doktora götürün diyorum o bile problem gerçekleri belki oda görüyor ama bilmiyorum neden susuyor büyüğe saygı deyip işin içinden çıkıyor sabahtan beri beni kahretti dedim istanbula gideceğim otobüs firmasının telefonunu vereyimmi şimdi ben bu evi nasıl terketmeyeyim:delphin:

bence hersey yerine oturmadan cocuk yapma canım bu tip insanlara cocukta yapsan değismez eğer ğecmis sayfaları okursan ğörürsün hepimezen cocuğu var ama hayatımızda değisen hic bir sey yok birde üstüne cocuğun kendine ait sıkıntıları var hepsi eklenince senin icin hayat daha cekilmez olur bence sadece aileni ziyarete ğit oda özlesin seni belki ise yarar ama terketmediğini azıcık kafanı dinlemek istediğini söyle

mantıklı aslında biraz tatil iyi olurdu ama çalışıyorum doğrusu kendi iş yerimizde çalışıyorum pek sorun olmaz ama eşimin bide şu takıntısı var istanbula en son babanemle gittim bize gelmişti onunlada döndüm yaşlı kadın bişey mişey olur diye şöföre şöyle bi baktım binerken molalarda aynı firmanın büssürü arabası oluyor şöförden tanırım diye başladı buda görmüş baya laf saydı ben9gün kaldım arkamdan oda geldi dönüşte o bana kola almaya gitti şöförde siz geçen gitmemişmiydiniz tanıdık geldiniz dedi bende evet ailem istanbulda oturuyor ben tokata gelin geldim dedim buda bunu gördü düşünün şimdi 1haftadır işe başladım o şöför buralarda dolaşıyormuş falan filan bana kıskançlık yapıyor aksi gibi bide çok kıskanç kayınpederim anlayışlı ama bi noktaya kadar onunlada paylaşa biliyorum sonuçta oğlunu ona kötüleyemem ne yapıcağımı bilmiyorum

bende şuan onu düşünüyorum binip otobüse sessiz sedasız çıkıp gitsemmi ders alırmı acaba üzülürmü anlarmı değerimi etrafımın tepkisi nasıl olur benim babamda pek anlayışlı bi insan değil annemin endişeside bundan sanırım sonumu bilemiyorum ayrılınca neler yaşarım dahamı iyi olur dahamı kötü olur kayınpederim evi ayırıyor eltimi başka bi eve çıkaracakmış buna sebep beni görüyorlar herkes düşman oldu kaynanam eltim eşime söylüyorum asıl gitmesi gereken biziz dinlemiyor aklının ermediği işe karışma diyorda gerizekalımıyım ben bunu söyleyince kavga ediyoruz a.ö.f bitirdim kamu yönetimi öyle olsa bunu yapamazdım ama inanınki kendimi bazen salak gibi görüyorum senağlama

madem hem kel hem fodul bırak seni o bıraksın ğelsin hem ğönlü rahat eder hem sen birde evin baska bir yerdede olsa sorun cıktıktan sonra her yerde cıkar en azından kendi eviniz birde baska insanlarla muhatap olmuyorsunuz eğer eltini cıkarıyorlarsa bırak cıkarsınlar daha iyi birde onun acısından bak sen ayrı evin oldugu halde dayanamıyorsun birde aynı ev icinde yasayanlarbelki eltin evden cıktıktan sonra kıskanclıklarıda biraz olsun ğecer

Son düzenleme:
chen çıkabiliyosan sen ayrı eve çık derim ben.daha huzurlu olursun bence
benim anladığım kadarıyla boşansan ailen sana pek anlayışlı davranmayacak ordada rahat edemeyeceksin.bu nedenle boşanma fikrini at kafandan ama hemen çocuğu düşünme önce eşinle aranı düzelt canım
hakkında hayırlısı olsun

chen ben en güzel örneğim aslında küçük bebeğim var ve ben eşim düzelir diye doğurdum ama adam çocuğu seviyo öpüyo kucağımdayken bi öpücükte hatuna kondurak demiyo ben ikaz ediyorumda öyle değişmiyo yani şimdi benim bebeğim olmasa geri dönmüştüm aileme ne yalan söyleyim

ben eltim kaynım kaynanam kayınpederim yaşıyoruz yani nufus kalabalık akşam oldu ve ben eve gitsemmi gitmesemmi bilemiorum sanırım zorlada olsa gideceğim ve ailemle görüşeceğim doğrusu pek bişey çıkacağını sanmıyorum ama neyse herşey için saolun arkadaşlar biz böyle kocalarımız varla yok arası yaşayıp gideceğiz kimine şans gülüyor kiminede böyle ne diyeyimki ilahi adalet işte

chen hepiniz aynı evdemi kalıyosunuz yoksa senin evin üst kattamı tam anlayamadımda:uhm:

kızlar şu an bi mikrofonla yayın yapabilsem çok güzel olurdu kocam uyuyo ve horuldayarak bende her zamank gibi nöbetteyim ve hastaym oğlan uyumuyo doğru düzgün hasta bide dün üst üste 2 kere düştü mız mız bende uykusuz zombi gibi geziyom eşim gibi uyumayı çok isterdim valla erkek olmak varmış be

ayşeğülcüm cnm çok geçmiş olsun ne yazkı anneler çok fedakar
seni ve oğluşunu öptüm

sağol frezyacım günaydııııınnnnn herkeseeee bugün diğerlerinden daha güzel olur inşallah hanımlar

ayşegül ğecmis olsun canım evet erkek olmak lazım ama bizim kocalar ğibi değil aynı sey benimde basımdaydı kac ğündür okadar kötüydümki
üstüne kücük kız sonra kendi inan hepimizden cok kızımdan bile daha cok kendi eziyet etti bana terledim benimle ilğilenmiyorsun hasta bile olmamıyorsun ev hanımı olduğunda yada ormantik bir kocan olduğunda

evet janetcim bazen soruyorum dünyaya ne diye geldimki dye kocaya hizmet çocuğa hizmet herkesin kahrını çek besle büyüt sonrada derlerki ne yaptın bugüne kadar yada tabi yapcaksın bu senin görevin neymiş beylerde çalışıp para getiriyolarmış ama akşam evde dinleniyolar biz gece nöbet çocuk nöbeti gündüz temizlik yemek çamaşır tabi yine çocuk akşam kocanı doyur hizmet et bizde mesai hiiiiiç bitmiyo nedense

birazda yaptığımız isin kıymeti bilse daha zevkle yapacağızda benim hiç icimden ğelmiyor simdi ne yaptın aksama kadar evdeydin diyecek bende bazen bırakı veriyorum kendimi bak yapmasam ne hale ğelecek diye

ben geldumm kızlarrr
nasılsınız bakımmm
sızlersız olmuyo anacım cok ozledım hepinizideee
optum herkesiii

bizde seni ğözükmüyorsun ama valla süpeleniyorum artık senin bey düzeliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…