chen canım seni çok iyi anlıyorum ailesine düşkün bi erkek gerçekten çok zor kendininde bi aile olduğunu anlamıyolar malesef belki zamana ihtiyacınız vardır sen şikayet etmeyi kes bence eşini dahada soğutuyosub kendinden onun gerçekleri kendi gözüyle görmesii sağla sen söyleyince ona ters gelir çünkü sabret bekle görecektir elbet bi gün
bence hersey yerine oturmadan cocuk yapma canım bu tip insanlara cocukta yapsan değismez eğer ğecmis sayfaları okursan ğörürsün hepimezen cocuğu var ama hayatımızda değisen hic bir sey yok birde üstüne cocuğun kendine ait sıkıntıları var hepsi eklenince senin icin hayat daha cekilmez olur bence sadece aileni ziyarete ğit oda özlesin seni belki ise yarar ama terketmediğini azıcık kafanı dinlemek istediğini söyle
cnm benmi bende defalarca ayrılmak istedim
fakat evlendğimin ikinci ayında hamıle kaldim
on ramen evliliğim hiç iyi gitmiyodu
bir gün eşimle çok kötü kavga ettik ben burdan binip memleketime gittim kimseye haber vermeden
babam çok üzülmüştü bu tartişmlarimiza ve ben bir gün çok pişman oldum babam ben geri gidecem dedim babam kesinlike olmaz dedi dur burda çocuğunu ben üzerime alırım sen hiç korkma dedim şimdi keşke babami dinleseydim diyorum 15 yıl önce ama şimdi çok geç cnm ondan seninde çok iyi düşünmeneni istiyorum bitanem oğlum için herşeye katlandim halende katlanıyorum hep boynumu büken o oldu
madem hem kel meh fodul bırak seni o bıraksın ğelsin hem ğönlü rahat eder hem sen birde evin baska bir yerdede olsa sorun cıktıktan sonra her yerde cıkar en azından kendi eviniz birde baska insanlarla muhatap olmuyorsunuz eğer eltini cıkarıyorlarsa bırak cıkarsınlar daha iyi birde onun acısından bak sen ayrı evin oldugu halde dayanamıyorsun birde aynı ev icinde yasayanlarbelki eltin evden cıktıktan sonra kıskanclıklarıda biraz olsun ğecer
sağol frezyacım günaydııııınnnnn herkeseeee bugün diğerlerinden daha güzel olur inşallah hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?