Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

özür vallaha kapris yazacaktım janet yazmışım idare edin :roflol::roflol:

bende ne oluyor benim listemde varsın diyecektim bak profiline gir orda kisisel rütbeler var yaz oraya ormantik kocalar bakanı diye

benim kocada biraz ormantik tinkimi:roflol:ama çokda ilgisiz değil hakkını yemeyim şimdi allah var ailesiyle gezmeyi dolaşmayı sever çocuklarına düşkün bir baba.ben onunla ilgelenmediğim zaman üstüme düşer daha çok ilgilenir:dance:
ama evde pek konuşmayı sevmez birde öyle özel günleri önemsemez -doğum günü evlilik yıl dönümü gibi-yani pek nazik olduğu söylenemez
erkeklerin çoğu böyle galiba biraz ormantiklik hepsinde var sanırımyerimseniben

kızlar hepinize iyi geceler benim kızlar uyumusken bende yatayım yarın erkenden uyanırlar

tinkimi süper olmuş bitanem
günaydın kızlarr nasılsınız bugün ormantık bir gün gecirmenizi dilerim öptüm

biz sunun basına söyle bir r harfi ekleyelim olmazımı daha romantik olur:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

iyi geceler kızlar benim misafirim var siteyi tanıtıyorum
ona sonra görüsürüza.s.

birini daha kk yapmaya calısıyordum canım gittikleri saat 12
kadın daha ilk defa görüyor kk cok hosuna gitti yakında bir arkadasımızda olacak kk heralde

ay ay ay bizimi tarif ettin janetcim sırnaşık şey üstümüze alınsakmı bu bloğun bayanları olarak kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5

olurmu canım cok hosuma gitti ilk gördügümde
iyi aksamlar kızlar kimse yok yine valla süpeleniyorum artık kocalarınız düzeliyor yada hep bayram moduna girdiniz ondan yoksunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…