• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bnce çok yanlış bi düşünce ... her insan kendi içinde yalnızdır zaten... bazen öyle dertlerin sıkıntıların olur ki en yakının bile yardımcı olamaz... hem zaten insanlar sanmasın evlenince aaa biz artık yalnız değiliz diye ..yalnızlık sizin zannettiğiniz gibi tekdüze bişey değildir ki...insan düşünceleriyle de yanlnız olur bazen ki ozamnda herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz...
oturup konuşunca herşeyin düzeliceğini de bilmelisiniz...eğer karşındakiyle iki çift laf edemicek kadar acizseniz( ilişki olarak) ozamn ne kadar yalnızım desenizde bi faydası yoktur zaten ...

bnce çok yanlış bi düşünce ... her insan kendi içinde yalnızdır zaten... bazen öyle dertlerin sıkıntıların olur ki en yakının bile yardımcı olamaz... hem zaten insanlar sanmasın evlenince aaa biz artık yalnız değiliz diye ..yalnızlık sizin zannettiğiniz gibi tekdüze bişey değildir ki...insan düşünceleriyle de yanlnız olur bazen ki ozamnda herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz...
oturup konuşunca herşeyin düzeliceğini de bilmelisiniz...eğer karşındakiyle iki çift laf edemicek kadar acizseniz( ilişki olarak) ozamn ne kadar yalnızım desenizde bi faydası yoktur zaten ...
keske dısardan bakınca yorumlamak gibi kolay olsa evlilikte
yalnızlıgın ne demek oldugunu herkes biliyor ama bunu yasamamak icin evleniyor insan konusulmuyor tartısılmıyormu sadece yalnızlıkmı var evimizde asla cok güzel anlarımızda var
eger başından beri topigimizde okusaydınız nelerden sikayet ediyoruz hep aynı sey birazcık alaka ve ilgi
malesef erkeklerimiz flört dönemindeyken bize hos görünebilmek icin yapmadıkları sey kalmıyor
herkesin cok güzel bir hikayesi vardır eğer dinlerseniz
ama evlenince ne hikmet ise cok degisiyor hersey bizim sikayetlerimizde birazcıkta bundan kaynaklanıyor

keske dısardan bakınca yorumlamak gibi kolay olsa evlilikte
yalnızlıgın ne demek oldugunu herkes biliyor ama bunu yasamamak icin evleniyor insan konusulmuyor tartısılmıyormu sadece yalnızlıkmı var evimizde asla cok güzel anlarımızda var
eger başından beri topigimizde okusaydınız nelerden sikayet ediyoruz hep aynı sey birazcık alaka ve ilgi
malesef erkeklerimiz flört dönemindeyken bize hos görünebilmek icin yapmadıkları sey kalmıyor
herkesin cok güzel bir hikayesi vardır eğer dinlerseniz
ama evlenince ne hikmet ise cok degisiyor hersey bizim sikayetlerimizde birazcıkta bundan kaynaklanıyor

canım ne güzel yazmışsın her şey dışarıdan göründüğü gibi değil
ben bugün doktora gittim ve eşim arabada mazot yok deyip götürmedi ben dolmuşla
gittim ama ben gittikten sonra kendi işi için çarşıya gitti arabasıyla hani mazotu
yoktu çok şey mi istedim ne olurdu dr giderken yanımda olsaydı :kızgın:
işte böyle yalnızlık senağlamasenağlama

üzülme canım yalnız degilsin ben dıs gebelik gecirmistim bingölde orda önce kürtaj eğer bebek yoksa amaliyatla tüpler alınacak
ben ise yedi yıl cocuk olsun diye ugras sonra erken dogum yaptım üc gün yasadı bebgim yani eger o amaliyat olsam belkide birdaha cocuğum olmayacak hadi antep orda tek basıma kürtaj her gün kan tahlili ve gittigim yer arabayla gidelecek yer degil 30 dakika sürüyor yüreyerek 15 gün ve en sonunda kemoterapi ilacları bebek oldugu yerde kuruyacak ve bana zarar vermeyecek cok yıpranmıstım ve doktorum dedigi niye yalnız geliyorsun senin kimsen yokmu en cokta bu acıtmıstı canımı hepsi aynı
ormantık canım üzülme

a.s. iyi akşamlar canlarımm
üzülmeyin kızlar erkek milleti işte bi türlü ormantık olamıyorlar
onlarda tıpkı çocuk gibiler ilgi şefkat isterler ama kendileri o ilgiyi şefkatı asla göstermezler gösterseler bi yerleri eksilecek sankim :kızgın:
aşkım h.g nasılsın günün nasıl gecti
hımmmm yemek hazırmı hazır oldunda seslen yorgunum
gecer tv başına somurtur
aşkım yemek hazır buyur
çocuklar babacım babacım derler
offffffffffffffff çocuklar bi susun yemeğinizi yiyip odanıza ders çalışmaya
yemek yenir çocuklar odaya koca içeri tv başına kadın masayı toplar cay kahve çerez meyva vs.
aşkım neden suskunsun bişeymi oldu ?
yok bişeee kafam şişti dinlenmek istiyorum sadece gündüz müşteriler gecede siz kafa bu yaa hadi ben yatıyorum iyi geceler sanada
tamam aşkım bende geliyorum
sırtını döner yastığına sarılır ( sanki yastık karısı )
işte böyle çokkkkkkkkk ormantıktır irkekler :dilcikar:
kocası olan vede gene yalnız olan bizleriz
benim kociş zaten cumartesi akşamı geliyor pazartesi sabah gidiyor 5 gece 6 gündüz yalnızım ( o varkende yalnızım değişen bişe yok ki ) :1no2:

sen bakanlıgın hakkını vereceksin kardesim bu kadar is böyle bir koca bunu yönete biliyorsan bakanım sen en güzel seylere layıksın

iyi akşamlar kızlar bakıyorum herkes burda.. ormantik kocalarınızdan mı bahsediyordunuz.sanki benimkini anlatıyorsunuz işten geldi yemek yedi geçti pc başına çayımızı içtik o kalktı ben oturdum ama hala tek kelime konuşmadı benimle ne kadar ormantik değil mikafamçokkarıştı

iyi aksamlar birbirimizide anlayamayacaksak burda isimiz ne benimki bu günlerde köy kurmaya karar verdi yarıs yapıyoruz pc başında kim oturacak diye bu günlerde birbirimizin en cok ensesini görüyoruz eger gün gelir kocam kaybolursa ensesini tarif edecegim

iyi aksamlar birbirimizide anlayamayacaksak burda isimiz ne benimki bu günlerde köy kurmaya karar verdi yarıs yapıyoruz pc başında kim oturacak diye bu günlerde birbirimizin en cok ensesini görüyoruz eger gün gelir kocam kaybolursa ensesini tarif edecegim

çok alemsin valla beni moralim bozukken bile güldürebiliyosun valla :mymeka: :mymeka:

üzülmeyin canlarımmm biz bize yeteriz :)))
belinaycım benimde öyle çokkkkkkkkk msj larım da uctu buharlaştı :)))

bazen öyle oluyor canım sonra geliyor ama karısıklık oluyor ben gördüm mejasını

ben geçen gün bizim topiğin bazı sayfalarını gördüm çöp
bölümünde korktum yinemi kapatılıyor diye şükür bişey olmadı
çok kelimeler uzatılrsa siliniyor sanırım
bakın bu arada ORMANTİĞİN telif kakkını istiycem sizden
o benim kocaya dediğim laftı :roflol::roflol:

janet'cim bak anlatım derdimi bacım
eşim giderken belirli bi miktar para bırakıyor ( hesaplı harca olurmu krız var işler yok diyor )
ben o parayla artık 2 çocukla kala kalıyorum kızım 6 cı sınıfa oğlumda ilkokul 3 e gidiyor vede hergün para veriyorum okul sürekli bişeyler bahane edip para istiyor yeme içme
benim kendime harcadığım paraysa sadece sigara paramdır
çocuklar kocam onların dertleri hastalıkları derken kendi hastalığımı bile unutuyorum sadece onlar için ayakta duruyorum ben olmazsam 3 de çok beter olurlar biliyorum bunu hayat işteee genede yaşamaya çok değer onlar olduğu için
annelik fedakarlıktır önce çocuklarım sonra eşim en son ben
Ummaahhhhhhh çok sefiyom sizi ben

5042000.jpg

benimki de evi otel gibi kullanıyor daha birbuçuk yıl evliyim ama sanki 10 yıllık evli gibiyim kocam yok yaniiii

ahhhh canım benim aramıza hoş geldin sende gel bitanem sanda var yerimiz
ailemiz gittikce büyüyor kızlar :)))

annelik böyle bir sey ilk önce hep onlar biz ise ikinci planda ama iyi olsunlarda ben bunada razıyım

Back