• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

olurmu canım cok hosuma gitti ilk gördügümde
iyi aksamlar kızlar kimse yok yine valla süpeleniyorum artık kocalarınız düzeliyor yada hep bayram moduna girdiniz ondan yoksunuz

benimde çok hoşuma gittiği için söyledim tatlım.....a.s.a.s.a.s.a.s.

olurmu canım cok hosuma gitti ilk gördügümde
iyi aksamlar kızlar kimse yok yine valla süpeleniyorum artık kocalarınız düzeliyor yada hep bayram moduna girdiniz ondan yoksunuz

evet janet ya ne demessin çok düzeldi :kızgın:
bugün öğlenden beri sobayla uğraşıyoruz eşimle :kızgın: baca temizledik
ev evlikten çıktı heryer simsiyah mahvoldum ya o kadar söyledim bacacı çağıralım diye
yok ben yaparım diye tutturdu her yer mahvvolduğu gibi temizlemek için demir
yaptırmış oda bacanın içinde kaldı çıkaramadı :kızgın:temizlediğim ev mahvoldu ya
bilmiş gibi geçti işin başına offffffff offfffffffffff :kızgın:

allah yardımcın olsun tatlım baca temizliği zor iş.:bbo:hemde temizliğini yaptıktan sonra olması çok kötü ..yapmamış olsaydın neyse..istersen bikoşu yardıma geleyimmi ...

CADIARZU aslında verceksin erkek milletinin eline bezi yaptığın gibi temizle diyeceksin.görsün bakalım nasılmış. kötükedihüso yerimseniben

allah yardımcın olsun canım cok yoruldun desene emek veripte temizle sonra her sey daha kötü olsun bu erkek milleti yokmu kadın sözü dinlerse basına tas yagacak sanki

images

günaydın kızlarrrrrrrrrr
dün giremedim pazara gittim ordanda anneme gittim
bugün gelebildim buraya nasılsınız bakalım ben yokken yaramazlık yapan oldumu :)))

sanada günaydın canım..a.s.
benim bildiğim kadarıyla yaramazlık yapan yok hala herkes koçişinden şikayetçi.:oklava:
yani son hızla devam ediyoruz.kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar kızlar..sırnaşık şey
koçişler evde galiba kimsecikler yok burda :1no2:

iyi akşamlar kızlar..kimsecikler yok galiba janet kulakların çınlasın :bbo: bayram geldiye kızların hepsinin koçişler yanında...:roflol:

HERKESE İYİ BAYRAMLAR VE KUCAK DOLUSU ÖPÜCÜKLER.....

evet canım
bayram gecsin bu ormatik adamların hikayeleri cok olur bak nasıl dökülüyoruz ondan sonra
buraya

bayramı nerde gecireceksiniz canım evdemi yoksa bir yerlere gidiyormusunuz

bu bayram evdeyiz tatlım.kurban kesileceği için pek gitme şansımız yok.
birde oğlum elini kesti .yani canım sıkkın pek tatil havamda değilim.

ya sen evdemisin gerçi sen yeni geldin ama

iyi akşamlar kızlar bizde evdeyiz bayramda yarın arife
babamın yanına gidicem dua okuycam bayramını kutlucam senağlama
çiçek götürüp üzrerindeki çiçekleri sulucam o sıcacık elinin yerine senağlama
soğuk meremer taşını öpücem senağlamasenağlama
babamın kokusunu çok özledim senağlama

Back