iyi akşamlar bende geldim...ormantik kocişim beni kovdu mutfakta yemek cokacimcoook yapıyor ben yoruldum temizlik yaptım diye inanabiliyormusunuzkafamçokkarıştı bayramda bizde evdeyiz kızlar.burada hiç kimsem yok.yanlız geçiricez bayramı maalesef...tinkimi canım sen hiç olmasa babanın mezarını ziyarete gidebiliyosun ben mezarına ziyarete bile gidip başucunda dua bile okuyamıcam.Allahım hepsinin mekanını cennet etsin inşallah...öpüyorum...
meraba kızlar ya ilk defa girdim bu bölüme birde ne göreyim aynen benbenide alın aranızaaaaaaaa
kızlar 26 yaşındayım bşr oğlum var öğretmenim ama bu sene ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim annemlerde izmirde öyle çok arkadaşımda yok sürekli görüştüğüm bide üstüne sizin kocalara benzer bir koca var eeee daha ne olsun dimi
meraba kızlar ya ilk defa girdim bu bölüme birde ne göreyim aynen benbenide alın aranızaaaaaaaa
kızlar 26 yaşındayım bşr oğlum var öğretmenim ama bu sene ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim annemlerde izmirde öyle çok arkadaşımda yok sürekli görüştüğüm bide üstüne sizin kocalara benzer bir koca var eeee daha ne olsun dimi
iyi günler kızlar simdiden iyi bayramlar bende ailemden uzak olucam bu sefer hic tadım yok bu yüzden
sadece benim basım agrıyor zanediyordum sinirden buna bir cözüm bulam lazım arkadaslar ya bu kocaları degistirecegiz yada yoga dersleri filan alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?