Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar bende geldim...ormantik kocişim beni kovdu mutfakta yemek cokacimcoook yapıyor ben yoruldum temizlik yaptım diye inanabiliyormusunuzkafamçokkarıştı bayramda bizde evdeyiz kızlar.burada hiç kimsem yok.yanlız geçiricez bayramı maalesef...tinkimi canım sen hiç olmasa babanın mezarını ziyarete gidebiliyosun ben mezarına ziyarete bile gidip başucunda dua bile okuyamıcam.Allahım hepsinin mekanını cennet etsin inşallah...öpüyorum...

ay belinay beni çok güldürdün kız koçişin hastamı yoksa ateşi
tansiyonumu çıktıda mutfağa girdi :roflol::roflol:
benimki mutfağa girerse ben ya ateşin yada tansiyonun çıktı derim
kolay kolay girmezde mutfağa :roflol::roflol:

yok kız bu kadarda günahlarını almayalım arada sırada olsada yardım ediyorlar bu cok nadir olsada
sankim seninki yardım etmiyor tinkimi ne cabuk unuttun kocanın bacayı temizledigini
saka bir yana
ah canım keske üzülmekle gidenlere geri getire bilsek baban icin en güzeli dua etmek sende bol bol dua et allah kalanlara uzun ömür versin onların acısını göstermesin

herkese yine yeniden merhaba;hihoyyyt
bu aralar içinizde en boş olan benim galiba sabah akşam burdayımda kaydirigubbakcemile3 neyse şaka bir yana allah geçmişlerinize rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

özelliklede belinaycım sen nerde olursa ol ettiğin dua :Saruboceq: mutlaka onu bulur..başına gidemedim diye de üzülme birdaha ki sefere inşallah gidersin..nasip değilmiş.
:teselli: :teselli: :teselli:

ben hani dedimya bayram geldi ya ondan seninkininde başına taş düşmüştürde ondan mutfaktadır fisfisfis .hani bayramda edilen dualar kabul olurmuşya beddua almayımda dua alıyım dedi herhalde....üç güne çıkar kokuları hepimizinkini ..

hadi kızlar bayramdan sonra bize çok muhabbet çıkacak.bakalım kiminki daha çok sinir edecek ..:mymeka:

meraba kızlar ya ilk defa girdim bu bölüme birde ne göreyim aynen benbenide alın aranızaaaaaaaa
kızlar 26 yaşındayım bşr oğlum var öğretmenim ama bu sene ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim annemlerde izmirde öyle çok arkadaşımda yok sürekli görüştüğüm bide üstüne sizin kocalara benzer bir koca var eeee daha ne olsun dimi

hoş geldin canım aramıza kocadan dertliler burdayız a.s.a.s.:1hug:

Günaydın kızlar...sizinkileri bilmemde benimki arada sıradada olsa mutfağa girer mutfağı alt üst eder çıkar tamam yemeği yaptı iyi güzel de bir de arkasından 1 saat mutfak topladım sözde ben yoruldum diye mutfağa girmişti ama toplarken daha çok yoruldum valla.neyse ben lafı fazla uzatmayayım şimdi kalkar gelir kahvaltı hazır değilmi diye söylenmeye başlar...hepinize iyi pazarlar...bu arada yeni gelen arkadaşımız murgiz hoşgeldin canım...

hoşgeldin tatlım.burda herkese yer var. kaydirigubbakcemile5 bizde bu kocalar oldukça...
klava:

iyi günler kızlar simdiden iyi bayramlar bende ailemden uzak olucam bu sefer hic tadım yok bu yüzden

iyi akşamlar kızlar
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar
hepinize iyi bayramlar :1hug::1hug:a.s.a.s.

sadece benim basım agrıyor zanediyordum sinirden buna bir cözüm bulam lazım arkadaslar ya bu kocaları degistirecegiz yada yoga dersleri filan alcaz

kocaları değiştiremeceğimize göre huylarınıda değiştiremiyoruz
janetçim insan yedisinde neyse yetmişinde de öyle
öyle yaşlandım ben artık :1no2::1no2:

üzülme be canım inanki elimdende bir sey gelmiyor
sevdigim insanlan üzülüne ben onlardan daha kötü oluyorum

meraba kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun
bende ailemden ayrıyım bu bayram gene ama oğluşumunda ilk bayramı:)

hosgeldin canım seninde bayramın kutlu olsun allaha sükürki evlatlarımız var yoksa bayramın ne tadı var ne tuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…