Hadi git defol
Nasıl ya size cevap mı verdi?Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Bana biri tokat atacak haaa.. Oy anam oyyyySelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
akıl yok anlaşılanNasıl ya size cevap mı verdi?
Kim oluyor o, alamadınız mı ayağınızın altına?
Size nasıl cevap verir aklım almıyor aklım.
cevap vermesemiydi anlamadim yani benBana cevap verdi anlıyor musunuz
Nasıl şirinlik yaptı acaba hanimiş benim eltim hanimiş acımadı dimi oyun oynuyoduk annesi eltimle yanlışıkla oldu valla mı demiştir haahashhAma tokat attıktan sonra şirinlik yapmış eltisine, daha ne yapsın
Sizin gibiler de insanlara tokat atıp şiddet uygulamasınRica ediyorum sizin gibiler yazmasın
Canim sen İYİ MİSİN?akıl yok anlaşılan
Hanimiş agucuk gugucukHadi git defol
Ben de onu diyorum, eltide akıl yok anlaşılan, yoksa o kim köpek size cevap veriyor.akıl yok anlaşılan
Geçimsiz işteKiz kac yasindasin
Burda suclu sizsiniz. Bir onceki konunuzdaza oyle.
Deme oyle inaniyorBen de onu diyorum, eltide akıl yok anlaşılan, yoksa o kim köpek size cevap veriyor.
tam olarak okuyunca bunu yazmistim, hatta bana tokat atani merdivenlerden sacindan suruklerdim yazdim ve geri sildimBen olsam sizi yolardim, kacacak delik arardiniz zaten. O yuzden sukredin eltinize
akıl yok anlaşılan
Yok ben konu sahibinden yanayımDeme oyle inaniyor
Dahiler kafa atar meselaHay aklinla bin yasa senakli olsa bunlari yazar mi? Basar hakareti, tokadi yapistirip sirinlik yapar sagol bacim ya valla sayende iyi guldum ara sira gel ozletme kendini
26 yaş da olgunlaşmak için ideal oysa ki .İnşallah gercekten ogretmen değilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?