• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de şöyle çekiyorum

Pardon da kötü söz (muhtemelen küfür) söyleyeceksiniz, tokat atacaksınız bir de güler yüz mü bekliyorsunuz? Konuşma tarzınızdan bile irite oldum; "şirinlik" yaparak ört bas edebileceğiniz bir durum değil. Bir de kalkmış yok saymak istiyorum diyorsunuz, asıl yok sayılması gereken sizsiniz..!
Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Asıl siz suçlusunuz ya. Hakaret edip tokat atmak nedir? Ne olursa olsun şiddet uygulamışsınız

Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz

İstediği kadar küçük olsun. Ne haddinize tokat atmak falan? İnsan kendi çocuğuna bile tokat atmaz ki karşınızdaki evli barklı bir birey. Derhal tedaviye ihtiyacınız var

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Tedavi ol mesela ruh hastası.

Öfff ne varoş bir ilişkiler ağı...

Back