- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdinizPardon da kötü söz (muhtemelen küfür) söyleyeceksiniz, tokat atacaksınız bir de güler yüz mü bekliyorsunuz? Konuşma tarzınızdan bile irite oldum; "şirinlik" yaparak ört bas edebileceğiniz bir durum değil. Bir de kalkmış yok saymak istiyorum diyorsunuz, asıl yok sayılması gereken sizsiniz..!
Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Asıl siz suçlusunuz ya. Hakaret edip tokat atmak nedir? Ne olursa olsun şiddet uygulamışsınızSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Ben büyüğüm o benden küçükSen kimsin de sana ceva
Tabiki verecek agzivar dili var iyi ben herşeyi yapiyim karşımdaki sussun sahi kuzum siz kendinizi kim saniyorsunuzSizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Haaa aynen büyüksün diye isterse kırbaçla döv. Cevap de verir kavga da eder. Bunların olmasını istemiyorsan iletişim kurmayacaksın.Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Çok korktumBen olsam sizi yolardim, kacacak delik arardiniz zaten. O yuzden sukredin eltinize
Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz
Tedavi ol mesela ruh hastası.Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Buyuksun diye hadsizlik yapamazsin. Once buyukluk yapmayi ogren. O kizin yerinde olsam seni orada sac bas yolardim bir daha kimseye el kaldiramayacagini ogrenirdin, dua et sadece baskalarina soylemekle yetinmisBen büyüğüm o benden küçük
Sini yirim yirim falan dedi herhalde shsbsbTam olarak nasıl bir sirinlik ettiniz?
Öfff ne varoş bir ilişkiler ağı...Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Benim sinirimi bozma yürü git,seninBizler de cevap yazdik bilemedik iste
Korkman icin soylemedim, haline sukredip mutlu olman icin soyledim. Yoksa ben seni tanimam sen beni tanimazsin, niye korkalim birbirimizdenÇok korktum