• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de şöyle çekiyorum

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor
ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
İns darp raporu alir da sikayet eder!Bi insanla anlasamiyosan,uzak durursun,konusmazsin!Tokat atmak nedir!Ne zannediyosunuz kendinizi??!

Hasta birisiniz ve hasta olduğunuzun farkında da değilsiniz. Allah şifa versin. 🙏🏻

Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız

Sizden küçük sizle terbiyesizce konuşursa ne yapardınız anlını mı öperdiniz

Ben büyüğüm o benden küçük
26 yaşındaymışsın. Çok leş bir zihniyetin var. Bak benim eltim yok ama görümcem var 29 yaşında, bana tokat atsa onu rezil eder, üstüne döverdim de. Hâlâ kalkmış ben büyüğüm diyosun, aklın büyümemiş ama 5 yaşında falan galiba.

Back