- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Verseydiniz ? Hukukla cozsseydiniz adliyeler mi izinde haberiniz yok ?Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi
Bizden de azarı giyince eltiye sarmaz umarım.Ya birak sinirini atsin ki eltiyi rahat biraksin.
Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi
Ay bu o muyduu unutmuşum. Hani kv spor ayakkabı giymesine izin vermeyen ahhaahaKocasi ve kayinvalidesi konu sahibini istedigi gibi baski altina aliyor. Eltinin spor ayakkabisini da almisti ona spor ayakkabi icin izin vermedikleri icin. Herkes onu eziyor, buda eltiyi ezmeye calisiyor iste..gücü ona yeticek saniyor
Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Herkese herşeyi söyleyeceksiniz ama karşınızdaki insan susacak. Ciğer falan yediniz heralde, bu ne cüret!Bana cevap verdi anlıyor musunuz
Hahahs bize kızıp eltiyi kırbaçlamaya gidiyomuşBizden de azarı giyince eltiye sarmaz umarım.
Bizden de azarı giyince eltiye sarmaz umarım.
Bu mazeret degil ama, yaptiklarina bahane olamaz hicbir seyKocasi ve kayinvalidesi konu sahibini istedigi gibi baski altina aliyor. Eltinin spor ayakkabisini da almisti ona spor ayakkabi icin izin vermedikleri icin. Herkes onu eziyor, buda eltiyi ezmeye calisiyor iste..gücü ona yeticek saniyor
Hadi kvalide yaşlı ve yobaz cahil ,niçin bir başkasının size yaptığını sizde bir başkasına yapıyorsunuz tavrınız gücünüz anca şiddete karşı böyle demek ki . Yatın kalkın dua edin ,sizi şikayet etmesin şahsen bana yapsanız doğrudan hastane rap alır size dava acardimBana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi
Verseydiniz? Gücünüz garibana yetsin anca zaten.Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi
Elti mini elbiseler giyiyosa evde bu bacimda yikanmislarigörüp sinirlendi demekkiEski konunuza bakin. Konu sahibi istedigini giyemiyor bile o evde. Yasadigi hayatin hincini eltiden.cikartiyor
Tokat mi attın ne diyelim sana aferin mi .. madalya mi verelim... Allah eltinize başka dert vermesin siz yetersiniz... evlerden ırakSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Bu mazeret degil ama, yaptiklarina bahane olamaz hicbir sey
Sen onu geçte kaynanan pantolon giymeye izin veriyor mu artık ? Eltinin ayakkabılar ne oldu ?Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Aynen aynen, ya onlara sesini cikar, ya mahkemeye ver ya da birak git ama onun yerine eltiye sarmis durumdaTabi ki olamaz. Ona b* gibi davrananlara gıkı cıkmıyor ama daha 20 yasindaki eltiye sarmış durumda.
Ama tokat attıktan sonra şirinlik yapmış eltisine, daha ne yapsınTokat atıp bir de bunu utanmadan yazmışsınız
Hadi git defolOnun yazdiklarini takan yok zaten birak biraz sakinlesene kadar saydirsin sevaptir
Rica ediyorum sizin gibiler yazmasınAma tokat attıktan sonra şirinlik yapmış eltisine, daha ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?