- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten dizilerden öğrense eltiye salak mısın Cemile falan derdi halbuki ahshshNilu12 turkceyi türk dizilerinden öğrendim yazmışsınız önceki konumunda hangi dizide kan,yuru git falan diyolar soyleyebilirmisiniz resmen türkiyede yasiyosunuz yabancı olabilirsiniz ona bişey diyememde
Sadece fiziksel yaşı buyumus maalesef26 yaş da olgunlaşmak için ideal oysa ki .
Seni nasıl acaba kara siyahıya ala bilirim diye düşünüyorumDeme oyle inaniyor
Ben uçan tekme atarım sonra da aduket çekerimSizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Basit sensin defolYok ben konu sahibinden yanayım
Basit insanlar daha çok basitleştikçe eğlence çıkıyor.
Ne dedi anlayan anlatsinSeni nasıl acaba kara siyahıya ala bilirim diye düşünüyorum
Sirinlik kısmına geçmiş olabilir shshhsNe dedi anlayan anlatsin
Kara siyahı ne kız izin al kaynanandan önce alabilirmiyim diyeSeni nasıl acaba kara siyahıya ala bilirim diye düşünüyorum
Ne dedi anlayan anlatsin
Sulumaaaaaan diye evin içinde gezmesi lazimdi fatiha gibi bayilmasiGerçekten dizilerden öğrense eltiye salak mısın Cemile falan derdi halbuki ahshsh
Gelsin dovuselim meydanda aksgsjshshO da bilmiyor ne dedigini anliyormus gibi yap sonra sinirleniyor
Dövüş kulübü vardır ahshshSulumaaaaaan diye evin içinde gezmesi lazimdi fatiha gibi bayilmasi
O değil de moldovada demekki kadınlar kulübü yok
Keşke kocanıza ve kayın ailenize de çıksa şu dilleriniz, hayat kaliteniz artardı.