- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.099
- 598
Cevap vermek için illaha büyük mü olmak lazım ? Sosyal ortamlarda iletişim kurmayı nasıl başarıyorsunuz ? Oralarda da mı tokat atıyorsunuz ?Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap vermek için illaha büyük mü olmak lazım ? Sosyal ortamlarda iletişim kurmayı nasıl başarıyorsunuz ? Oralarda da mı tokat atıyorsunuz ?Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Bi daha yaşanmayacak falan,ha ha çok komikSini yirim yirim falan dedi herhalde shsbsb
Cevap yani benim ettiğim küfrü o da bana ettiEsinizede aynimisiniz o size cevap verebiliyomj merak ettimde
Esinizede aynimisiniz o size cevap verebiliyomj merak ettimde
Benim sinirimi bozma yürü git,senin
gibilerden cevap istemedim
Ha siz istiyorsunuz ki ben yaşımın ardına saklanıp ağzıma geleni diyeyim o gık çıkarmasın . Ollldu.Sizden küçük size cevap verirse ne yapardınız
Kiz kac yasindasinBana cevap verdi anlıyor musunuz
Kafalar elmas gibi parlıyor ve nadide , bana hakaret et küfür söyle üstüne tokat at ,sizi kodese yollardim üstüne de cümle âleme rezilliğinizi ifsalayarak,birde haklıymış gibi konuşuyorsunuz .Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Haddimi bildir bana ahshshhsBi daha yaşanmayacak falan,ha ha çok komik
Foruma konu açıyorsan , kimin yorum yapacağına da karışamazsın.Benim sinirimi bozma yürü git,senin
gibilerden cevap istemedim
Tokat atmak mı? Bana eltim tokat atsa o eli kırarım. Üstelik söylediğin sözü sana iade etmiş. Öfke problemin var Allah akıl fikir versin şiddet hiçbi zaman çözüm değildir şiddet uygulayan her zaman haksızdır kimsin de tokat atmaya cüret ediyosun şok oldumSelam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Elhamdülillah sagol ablacim demesinimi bekliyordun? Akil yaşı önemli gerçektenCevap yani benim ettiğim küfrü o da bana etti
Tokat atmak mı? Bana eltim tokat atsa o eli kırarım. Üstelik söylediğin sözü sana iade etmiş. Öfke problemin var Allah akıl fikir versin şiddet hiçbi zaman çözüm değildir şiddet uygulayan her zaman haksızdır kimsin de tokat atmaya cüret ediyosun şok oldum
Siz etmişsiniz o da etmiş ne var ?Cevap yani benim ettiğim küfrü o da bana etti
Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermediKafalar elmas gibi parlıyor ve nadide , bana hakaret et küfür söyle üstüne tokat at ,sizi kodese yollardim üstüne de cümle âleme rezilliğinizi ifsalayarak,birde haklıymış gibi konuşuyorsunuz .
belli ki kendinizi bişey sanıp eltinzi ezmeye çalışıyorsunuz , kocanızda belli mi bıkmış sizden nasıl bir avamlık ve rezilliktir bu.
Foruma konu açıyorsan , kimin yorum yapacağına da karışamazsın.
Tokat attıktan sonra şirinlik etmenizin bir kıymeti olduğunu mu düşünüyorsunuz cidden? Asıl sorun sizde bu ne cürret ki birine tokat atabiliyorsunuz?Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim