- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.623
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin dovuselim meydanda aksgsjshsh
Konu bana tayyi mekan yaptırdı, bi Esenyurt'a gidip geldim.Bence onlara da susmuyordur. Allah çevresindekilere sabır versn
Yada birgün eltimi gene tokatliyorum....+ konu başlığı olmamış !
Siz cekmiyorsunuz ,çektiren tarafsınız örnek eltinize .
Konu başlığınız şu olmalıydı,eltime cektirdiklerim
Uykum gelmeseydi takılırdıkBasit sensin defol
Küfürde ediyorYav kadinin iletisimden anladigi tokat atmak, sen dovuselim diyorsun. Simdi ucan tekme geliyor
Bana da sataşsın beni de dovsun az önceki konunun üstüne diye çok uğraştım ama ciddiye almadı beni çok kırgınım dhdhdhDiğer konu ne oldu ya bu ??üstüne tatlı gibi geldi kız iyiki geldin Nilucan
Nasıl bir ortamda büyüdünüz merak ediyorum sahi.
Arkadaş son elti bükücü, sadece eltiyi tokatlıyor bizlere de defol diyor bol bolBana da sataşsın beni de dovsun az önceki konunun üstüne diye çok uğraştım ama ciddiye almadı beni çok kırgınım dhdhdh
Aaaa ayıp etmiş ama üzülme belki kaynanası izin vermemiştirBana da sataşsın beni de dovsun az önceki konunun üstüne diye çok uğraştım ama ciddiye almadı beni çok kırgınım dhdhdh
Eltinin ayağında ayakkabı yok çünkü o giymişBence daha çok böyle absbsns
Eki Görüntüle 3100721
Yanagina sinek konmustu onu ucurdum tatli eltim benim.Nasıl şirinlik yaptı acaba hanimiş benim eltim hanimiş acımadı dimi oyun oynuyoduk annesi eltimle yanlışıkla oldu valla mı demiştir haahashh
Amannn ne düşünüyorsun önüne geleni tokatla geçSimdi benim eltim benden kucuk, kaynim da esimden kucuk ama kaynim benden buyuk kim kimi dovebiliyor?
Yanagina sinek konmustu onu ucurdum tatli eltim benim.