• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de şöyle çekiyorum

Nasıl bir ortamda büyüdünüz merak ediyorum sahi.
images (24).jpeg

İşte bunlarin hepsi eğitimsizlikden oluyor. Kaynanasi gelini dövüyor, gelin eltisini dövüyor , annaniz , babaniz yokmu sizin boyun eymek zorundamisiniz boşanin dayak yemekden iyidir. Şu kizlarini okutmayan ailelere çok kiziyorum , halen var mi bilmiyorum ama gerçekden gerici gibiler , insan kendini gelişdirmekden ne kadar aciz ola bilir ki , ac googleden oku ögren en basiti , konulari bakinca ben bu kadinada üzuldum , eltiyede ayri üzüldum

Simdi benim eltim benden kucuk, kaynim da esimden kucuk ama kaynim benden buyuk kim kimi dovebiliyor?
Nasıl şirinlik yaptı acaba hanimiş benim eltim hanimiş acımadı dimi oyun oynuyoduk annesi eltimle yanlışıkla oldu valla mı demiştir haahashh
Yanagina sinek konmustu onu ucurdum tatli eltim benim.

Küfür, tokat... Bunlara karşılık size nasıl davranmasını bekliyordunuz? Bir de haklı gibi "Görmek istemiyorum, nefes alamıyorum." diyorsunuz. Karşı tarafın size hislerini düşünebiliyor musunuz?

Merak ettiğim bir şey var, mesela siz eltinize tokat attınız aile bireyleri bunu duydu ve konu kapandı mı?

Muhtemelen bu tür şeyleri kanıksamış bir ailesiniz orası net. Fakat aile olamıyorsanız birbirinizi hırpalamak yerine uzak durun büsbütün.

Back