• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de şöyle çekiyorum

Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi

Ve sizde simdi aynisini eltinize yapmaya calisiyorunuz. Aferim. Gecen konunuzda biz size ne dedik? Yalnis insani hedef aliyorsunuz. Sıkıyorsa bir kayinvalidene veya kocaniza bir tokat atin. Ama orasi sıkar. Gücünüz anca kücük.eltiye yeter.

Kocasi ve kayinvalidesi konu sahibini istedigi gibi baski altina aliyor. Eltinin spor ayakkabisini da almisti ona spor ayakkabi icin izin vermedikleri icin. Herkes onu eziyor, buda eltiyi ezmeye calisiyor iste..gücü ona yeticek saniyor
Ay bu o muyduu unutmuşum. Hani kv spor ayakkabı giymesine izin vermeyen ahhaaha 😅 tamam tamam 😅 aile baştan sorunlu inş çocukları benzemez ne diyiö

Bana şu olayları kayın validem yaşatıp ben güdüp mahkemeye vermedim ve kimsede bana hak vermedi
Hadi kvalide yaşlı ve yobaz cahil ,niçin bir başkasının size yaptığını sizde bir başkasına yapıyorsunuz tavrınız gücünüz anca şiddete karşı böyle demek ki . Yatın kalkın dua edin ,sizi şikayet etmesin şahsen bana yapsanız doğrudan hastane rap alır size dava acardim

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Tokat mi attın ne diyelim sana aferin mi .. madalya mi verelim... Allah eltinize başka dert vermesin siz yetersiniz... evlerden ırak

Selam her kese.ben şuraya eltimden yazmıştım.şöyleki dün kavga ettik,kısaca özetleyeyim bana”sen kimsin?”dedi ,ben de kötü bi laf söyledim,o da karşılığında”sensin”dedi,üstüne Tokat attım yüzüne,oy bu kız kıyameti kopardı,gittim şirinlik falan ettim büyümesin konu diye,deme gitmiş kocasına anlatmış kocası da eşime söylemiş.neyse uzatmayayım ,ben bu kızı sildim artık ama bir sorunum var ki şunu görünce sinirleniyorum daralıyorum,nefes çekmekte zorlanıyorum beni görüyor kapıyı hızlıca çarpıyor ve de ben şunlara sinirleniyorum.yok saymak istiyorum sinir rahat vermiyor sizce nasıl yok sayayım ? Ne yapayım da sinirlenmeyeyim
Sen onu geçte kaynanan pantolon giymeye izin veriyor mu artık ? Eltinin ayakkabılar ne oldu ?

Eltinde de iyi sabır var bu arada :KK70: :KK70:

Back