- 4 Aralık 2008
- 6.111
- 33
- 36
Insan müsveddesi dediginiz insanlardan biride benim saniyorum. Herseyi tekrarlamaktan biktim ama tekrar söylüyorum ben ne hemsireyi ne de arkadasimizi hakli buluyorum. Arkadasimiz hastaneye gitmis . Hemsire uygun olamayan bir tavirla refakat edenin disari cikmasini söylemis. Buna sinirlenen arkadasimiz (konu sahibi) acmis agzini yummus gözünü. Hakaret etmis. Hakli durumda iken haksiz düsmüs. igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır demisler. Böyle bir durumda büyürse kendisine zarar verecegini yazdim. Hatta hemsirenin kendisine hakaret davasi bile acabilecegini söyledim .Bu benim görüsüm ......
Bu tarz yorum yaptigim icin ve diger arkadaslarimiza (insallah cezalarini görürler ) yorumu cokta agir kacmiyor mu ?
ne diyosunuz siz ya ne diyosunuz????
yrumlarınızı okumak istemiyorum sinir krizi geçiricem nerdeyse ama okumadan da edemiyorum
hemşire "uygun olmayan tavırla refakat edenenin dışarı çıkması gerektiğni" söylemedi hanfendi!!!!
benim ricamın ardından "o zaman sen de çek git" dedi bana
yeter artık bu konuya yorum yapmanızı istememe hakkım yok ama madem sağlıkçısınız, benim sağlığımı düşünün ve bu konuya yorum yapmayın
nedir bu gocunma ya anlamıyorum