Ben de Psikolojik Şiddet Gördüm, Hem de Hastahanede!!!

Insan müsveddesi dediginiz insanlardan biride benim saniyorum. Herseyi tekrarlamaktan biktim ama tekrar söylüyorum ben ne hemsireyi ne de arkadasimizi hakli buluyorum. Arkadasimiz hastaneye gitmis . Hemsire uygun olamayan bir tavirla refakat edenin disari cikmasini söylemis. Buna sinirlenen arkadasimiz (konu sahibi) acmis agzini yummus gözünü. Hakaret etmis. Hakli durumda iken haksiz düsmüs. igneyi kendine cuvaldızı baskasına batır demisler. Böyle bir durumda büyürse kendisine zarar verecegini yazdim. Hatta hemsirenin kendisine hakaret davasi bile acabilecegini söyledim .Bu benim görüsüm ......

Bu tarz yorum yaptigim icin ve diger arkadaslarimiza (insallah cezalarini görürler ) yorumu cokta agir kacmiyor mu ?

ne diyosunuz siz ya ne diyosunuz????
yrumlarınızı okumak istemiyorum sinir krizi geçiricem nerdeyse ama okumadan da edemiyorum
hemşire "uygun olmayan tavırla refakat edenenin dışarı çıkması gerektiğni" söylemedi hanfendi!!!!
benim ricamın ardından "o zaman sen de çek git" dedi bana
yeter artık bu konuya yorum yapmanızı istememe hakkım yok ama madem sağlıkçısınız, benim sağlığımı düşünün ve bu konuya yorum yapmayın

nedir bu gocunma ya anlamıyorum

selamlar, hiçbir mesajı okumadan direk bir haber vermek istiyorum
dün gece yeni bir atak geçirdim, çok şiddetliydi, o sırada annem çoook uzun süredir görüşmediğm bi arkadaşımla telefonda görüşüyordu benim atagım başlaayınca apar topar kapattı
bunun üzerine arkadaşım ağlama seslerimi duyunca dayanamamış tekrar arayıp bulundugumuz hastahaneye geldi sağolsun

arkadaşım o bahsettiğim hastahanede aynı bölümde tariflerimize göre aynı kişiyle makemelik olmuş, üstelik biz o bir kaç dakikada farkedemeyip onu hemşire sanmıştık ancak hemşire değil doktormuş kendisi
arkadaşım 6 haftalık hamileyken gece bir kanamayla uyanıyolar ve apar topar o hastahaneye gidyolar acil bölümüne
acil böllümünden de kadın doğuma sevkediliyolar haliyle
bunlar o bahsedilen otomatik kapıdan içeriye alınır alınmaz o doktor yanlarına geliyor; "siz nerden çıktınız ben acilden gelen hastalara bakmak zorunda değilim, niye bana gönderdiler" diye çıkışmış
bunlar şaşkına dönmüşler tabi, kuzeni "siz doktor değil misinz, kanaması olan bir hastaya acildeki dahiliye doktoru ne yapsın siz bakmalısınız tabiki" deyince o da bunu bi güzel azarlamış "bana işimi öğretemezsin vs" diye
kuzeni de garibim durum acil diye attan almış bişey diyememiş, bunları o sancı ve kanamayla 5-10 dk bekletmişler salonda, kuzeni bir de bakmış doktor muayene odasında çay içiyor, hastası falan yok yani o sırada!!!
ikinci bir şokla bağırmış çağırmış "derhal müdahale edin bebek düşüyor olabilir" demiş, doktor da hemşireye işaret etmiş
hemşire de bunları bi güzel yaka paça dışarı çıkarmış, gerisini anlatmaya gerek yok, bağrışlar çağrışlar hiçbir fayda etmemiş elbetteki ve bebek dşmüş:KK43:

asıl üzücü olan devamı
arkadaşım hala antidepresan kullanıyor, mahkeme sonucunda hemşire görevden alınmış, doktora ise sadece uyarı yapılmış:KK43:((, hala görevine devam ediyor aynı şekilde
bu haber beni biraz ümitsizliğe ittiyse de yıldırmadı, hakkımı sorucam onlardan
benm anlamadığım olan neden hemşirelere oluyor, doktorların kılına bile zarar gelmiyor, kim bilir o doktor her gün kaç kişiye bu muameleyi yapıyor
belli ki arkası sağlam

bir de şu varrrrrrrrrrrrrrrr
demekki bu doktor acilden gelen hastalara kıl kapıyor, o gün ben de acilden oraya sevk edilmiştim!!!
o yüzden bana baştan gıcıklardı
ZATEN TEK BİR RİCAMIN SONUCUNDA DİREKT O PARMAKLARINI SALLAMALARI VE ÇEK GİT DİYE BAĞIRMALARI BAŞKA ŞEKİLDE AÇIKLANAMIYOR ŞU DURUMDA

Allah ın belaları,anlamak mümkün değil ya ,suçlu da bulunmuş yani nasıl görevden alınmaz.Kadın bebeğini onun yüzünden düşürmüş.Skandal ya.
Arkadaşım sen istersen bu konuyu kapattır şimdi yine yok akşam uyuyamamıştır yok o da insan falan gibi yorumlar gelecek bu sağlık çalışanına da.Ayrıca sakın bir daha o hastaneye gitme ,eğer mesajımı okursan hangi hastane olduğunu bana özelden yazabilirmisin?Sonuçta devletimiz o hastaneye bir mayın koymuş yeni kurbanlarını bekliyor.En azından bu yayılsın ki insanlar gitmesinler.Sen de kendini fazla üzme çocuğunu falan bi dünyaya getir Allah ın izniyle sonra da uğraş sen de bunlarla.Sonuçta o kişinin adını biliyorsundur artık.

seneler önce rahatsızlandım.ne olduğunu anlamadım ama korktum sabah 7,5 ta hemen acile gittik.maalesef doktor uyuyormuş uyandırıldım diye bir surat bir surat geldi baktı.bunun için mi geldiniz dedi, hastalığımı beğenmedi.:KK51:sanki zamansız bir saatte uyandırdık beyefendiyi:KK14:
o olaydan sonra ne zaman hastalansam dr gitmekten çekindim,hastalığımı beğenmeyecekler diye.hastalığım iyice ilerledikten ve artık dr hastalığımı basit bulmaz kanısına vardıktan sonra gittim devamlı:KK50:çoğu zaman da aylarca iyileşemedim bu nedenle:KK34:

ah ah daha neler var,hele bu kış ameliyat olacaktım.hastaneye yattım.yanımda ağır bir ameliyattan çıkmış biri vardı.gece kadının çok ağrısı vardı.sürekli inliyor bağırıyordu.refakatçısı tam 3 sefer hemşirelere gidip durumu bildirdi ama gelmediler.en son refakatçı tekrar giti ve söylenerek geldi.gelemezlermiş,serumun ayarını sen aç demişler,tarif etmişler.dediklerini yaptı.ne yapıyor hemşireler diye sordum.oturmuş çay kahve içiyorlar dedi.hastane de o bayan dışında sorunlu hasta da yoktu:KK50:
tabii serumla hastanın ağrısı geçmedi,bağırmaya başladı hasta ağrıdan.sonunda birirsi lütfedip eldi iğne yaptı da kadın bir süre sonra ağrıdan dinlendi:KK50:

konu başlığından dolayı hepimiz doktor ya da hemşirelerle ilgili yaşadığımız kötü anılarımızı anlattık,gerçi ben iyi bir anımı da anlatmıştım:),ama genelleme yapmadık.bütün sağlık çalışanları kötü demedik.bir arkadaş doktorlara saldırı olayları olduğu zaman buraya konu açmıştı ve hepimiz ne kadar üzüldüğümüzü ve kınadığımızı yazmıştık.hatta iş bırakma eylemi yapmışlardı ve buradan destek vermiştik...çünkü olaya yanlı değil objektif bakmıştık.ama bu konuda bir hemşire arkadaş hariç diğer arkadaşlar anlayamadığım bir savunma içerisine gerdiler..dünden beri gerçeten bu kısmıı anlayamadım,ortada hamile bir bayana yapılan çok çirkin bir davranış var ve niye haklı tarafı bulunmaya çalışılıyor?

konu sahibi arkadaşım sende sinirlenme artık,bebeğine yazık yapma böyle.

elinden geleni ardına koyma arkadaşım.. bu her meslek dalında böyle, özel sektörde de böyle,hakkını ara,kulağına küpe olsun.. insana hizmet veren kişiler dikkat edecek tavırlarına.. cezası varsa da çekecek kimse kusura bakmasın

Öncelikle belirteyim yazacaklarım kendi görüşlerimdir şimdi bir hemşire doktor falan çıkıp üzerine alınıp gergin bir ortam yaratmasın, rica ediyorum..

arkadaşım yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve her türlü konumda hakkını aramandan dolayı seni tebrik ederim..
ben oldum olası hemşirelerden haz etmem, nedense her zaman kibirli ve işini layığıyla yapmayanlara denk gelmişimdir , hepsi böyle demiyorum ama büyük bir kısmı bence yaptıkları işin hakkını vermiyorlar.. her zaman bir gergin ifadeleri var, doktordan daha çok doktorlar sanki , işlerini yapacaklarına hastalara yardımcı olacaklarına daha da moral bozuyorlar.

geçen sene arkadaşım sinir krizi geçiriyordu ve kendinde değildi doğal olarak panik yaptık korktuk ambulansı aradık , geldiler müdahale ediyorlar, o sırada görevlinin biri bana bunun için mi ambulans çağırdınız dedi, o an anlayamadım telaştan bir cevap veremedim neyse ambulansa bindik gidiyoruz şöfor beyefendi böyle durumlarla hep karşılaşıyoruz aslında hiç ambulansı çağırmanıza gerek yok dedi, arkadaşım kriz geçiriyor ve kendinde değil kızcağız çenesi falan kitlenmişti yani düşünün ve adam bana hesap soruyor niye bizi çağırdınız diye! bende bizim her gün başımıza böyle bir şey gelmiyor kız kendinde değil evde ne yapabilirdik falan diye çıkışınca artık sustu.. acile gittik serum falan takıldı sabaha kadar bekledik yine oradaki hemşirelerde aynı tavırlar içindeler , o gün epey sinirimi zorlamışlardı. Allah hiç kimseyi başka birine muhtaç etmesin , sizin hayatınızın söz konusu olduğu durumlar onlar için sıradan bir durum olabiliyor, sürekli hastalarla beraber oldukları için bir çok şeyi normal karşılamaya başlamışlar ve hiç hasta psikolojisini düşünmüyorlar, ne yazık ki kalpleri katılaşmış olduğunu düşünüyorum..

ne olursa olsun herkes insan olacak insanlıktan nasibini almış olacak ne dr. ne hemşire meslekle alakası yok eğer düzgün bir insansa mutlaka davranışlarına yansıyor ama değilse ağzınla kuş tutsan hiç bir faydası yok çocuklarımdan dolayı acillerde çok vakit geçirdik her türlüsüyle karşılaştık gerçekten mesleğini çok iyi yapanlar var bunun yanında insana köpek gibi davrananlar da kimseyle tartışmaya girmem ben direk başhekimliğe çıkarım olmadı bimere şikayet ederim karşındaki laftan anlamıyorsa öyle bir güzel anlatıyorlar ki o yüzden gereksiz insanlara laftan anlamayanlara hiç laf anlatmam sen de çık o zaman dediğinde keşke çıkıp hiç muhatap almadan gerekli yerlere şikayet etseydiniz hem siz yıpranmamış olurdunuz hem de haksız duruma düşmemiş olurdunuz zaten yapılması gerekenleri şu anda yapmışsınız geçmiş olsun arkadaşım hem de çok geçmiş olsun inanın kendime yapılmış gibi üzüldüm:KK43:((

selamlar, hiçbir mesajı okumadan direk bir haber vermek istiyorum
dün gece yeni bir atak geçirdim, çok şiddetliydi, o sırada annem çoook uzun süredir görüşmediğm bi arkadaşımla telefonda görüşüyordu benim atagım başlaayınca apar topar kapattı
bunun üzerine arkadaşım ağlama seslerimi duyunca dayanamamış tekrar arayıp bulundugumuz hastahaneye geldi sağolsun

arkadaşım o bahsettiğim hastahanede aynı bölümde tariflerimize göre aynı kişiyle makemelik olmuş, üstelik biz o bir kaç dakikada farkedemeyip onu hemşire sanmıştık ancak hemşire değil doktormuş kendisi
arkadaşım 6 haftalık hamileyken gece bir kanamayla uyanıyolar ve apar topar o hastahaneye gidyolar acil bölümüne
acil böllümünden de kadın doğuma sevkediliyolar haliyle
bunlar o bahsedilen otomatik kapıdan içeriye alınır alınmaz o doktor yanlarına geliyor; "siz nerden çıktınız ben acilden gelen hastalara bakmak zorunda değilim, niye bana gönderdiler" diye çıkışmış
bunlar şaşkına dönmüşler tabi, kuzeni "siz doktor değil misinz, kanaması olan bir hastaya acildeki dahiliye doktoru ne yapsın siz bakmalısınız tabiki" deyince o da bunu bi güzel azarlamış "bana işimi öğretemezsin vs" diye
kuzeni de garibim durum acil diye attan almış bişey diyememiş, bunları o sancı ve kanamayla 5-10 dk bekletmişler salonda, kuzeni bir de bakmış doktor muayene odasında çay içiyor, hastası falan yok yani o sırada!!!
ikinci bir şokla bağırmış çağırmış "derhal müdahale edin bebek düşüyor olabilir" demiş, doktor da hemşireye işaret etmiş
hemşire de bunları bi güzel yaka paça dışarı çıkarmış, gerisini anlatmaya gerek yok, bağrışlar çağrışlar hiçbir fayda etmemiş elbetteki ve bebek dşmüş:KK43:

asıl üzücü olan devamı
arkadaşım hala antidepresan kullanıyor, mahkeme sonucunda hemşire görevden alınmış, doktora ise sadece uyarı yapılmış:KK43:((, hala görevine devam ediyor aynı şekilde
bu haber beni biraz ümitsizliğe ittiyse de yıldırmadı, hakkımı sorucam onlardan
benm anlamadığım olan neden hemşirelere oluyor, doktorların kılına bile zarar gelmiyor, kim bilir o doktor her gün kaç kişiye bu muameleyi yapıyor
belli ki arkası sağlam

bir de şu varrrrrrrrrrrrrrrr
demekki bu doktor acilden gelen hastalara kıl kapıyor, o gün ben de acilden oraya sevk edilmiştim!!!
o yüzden bana baştan gıcıklardı
ZATEN TEK BİR RİCAMIN SONUCUNDA DİREKT O PARMAKLARINI SALLAMALARI VE ÇEK GİT DİYE BAĞIRMALARI BAŞKA ŞEKİLDE AÇIKLANAMIYOR ŞU DURUMDA

canım tekrar çok geçmiş olsun. buda acı bir örnek olmuş. hadi burdada arkadaşının hatası neymiş onu söylesin alınan arkadaşlar.
devlette çalışan bir görevli doktor hemşire ebe yada hastabakıcı, bir hasta ve yakınları cahilce bilinçsizce davrandı diye genelleme yaparak diğer hastalarına da öyle davranamaz.
burda sağlık çalışanları boşuna alınganlık yapıp sizi o cahilce davranan insanlara benzetiyor.

annemde benimle kalabilir mi sorusuna
o zaman sende çek git deyince deliye dönüp edepsiz demen çok da abartılacak bir durum değil.
niye doktorlar bazen dövülmeyi hakediyor denince herkes alınıyor?
geçenlerde gazetede okudum. çocuğu ishal olan baba eşiyle hastaneye gidiyor.
bakıp ilaç verip eve yolluyorlar. çocuğun ishali devam ediyor fenalaşıyor tekrar hastaneye koşuyorlar. ve çocuk hayatını kaybediyor. (bebek 1 yaşında) ve aynı doktor ölüm haberini babaya veriyor.
ve adam doktora bir yumruk atıp burnunu kırıyor?
şimdi kim haklı burda?
doktor görevini yapmış bakmış ilaç vermiş, allahın takdiri ölmüş.
babada allah razı olsun dr. bey elinden geleni yaptın allahın takdiri deseydi daha iyi olurdu.
ama başından savmak için sıradan ishal ilacı verip verip evine yollayan, çocuğu gözlem altında tutmayan doktor yumruğu haketmedi mi?
ama keşke vurmak yerine şikayette bulunsaydı.
demek ki o acıyla adam bunu yapmış.

senin gibi mağduriyetini anlatan yazılar okudum. hastanede yaşadığı sıkıntıyı anlatan, yeğeni sınıfa geç kaldı diye öğretmeni tarafından tokatlanan (4. sınıftaydı sanırım)
ama nedense sağlık yada eğitim çalışanları alınganlık edip bilgisiz hastalar şunu yapıyor, çocukların öğretmene saygısı yok diye başlayıp yaşadıkları sorunları anlatıyor.tamam haklılar ama konu bu değil zaten.

kendini üzme canım sen haklısın ve hakkını savun arkadaşlar gerekli yerlerin ismini yazıp telefon numarası vermiş. genellemelere bakıp alınganlık etme.
onlarda haklı hasta tarafından kötü muameleye maruz kalınca genelleme yapıp alınıyorlar.

Son düzenleme:
Bu şekilde yorum yazacağınıza adam gibi söyleseniz olmaz mı...Üslubu bozmadan?! Doğru, olmaz...

Merak etme biliyorum;özel hastanelerde eskisi kadar fazla para alınmadığınıda biliyorum.Olur,bir zahmet bakarım bilmediklerime...

Hayret birşey ya, sağlık sektörüne özellikle hekimliğe uzak değilim.Birebir işin içindeyim. Bu şekilde asıl bilmeden yorum yapan sizsiniz.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,bugün ben mi yanlış kelime seçiyorum anlamadım gitti...Herkeste durduk yere bir muhalefet,saldırganlık falan...:KK20:

Herkese iyi geceler...

Bence demet arkadasimix usluppp bozmadi ama siz adam gibi yazin derken uslubunuzdan cok sey kaybettiniz...

Bence demet arkadssimiz hicte uslup bozsrak konusmadi...ama siz adam gi

hiçbir mesajımda ne bir genelleme ne de bir hakaret söz konusu
bazı şahslar ilk mesajımdaki son cümleye takılmış, kınamış, hatta sırf bu yüzden bana "haksızsın" diyenler olmuş
ewt ben o cümleyi sarfettim, güçsüzlüğümden çaresizliğimden ne yaptığımı da pek bilir vaziyette değildim
ama diğer mesajlarımda da belirttim şiddetin her türlüsüne her zaman her yerde karşı çıkmış ve dik durmuş bir insanım, böyle bir insanken doktorlara yapılanı nasıl haklı görebilirm?
biraz insan psikolojisini düşünerek yorum yapmanızı tavsiye ederim

ayrıca benim "edepsiz" dememe kafayı takmış olanlar var, çok kırılıyorum sizlerin yorumunu okuyunca
benim orda bir tek dövülmediğim kaldı, siz olsaydınız kibarca "lütfen beni krize sokmayın" mı diyecektiniz merak ettim
oysa ki ben bu forumun çoğunluğunu şiddete karşı bayanlardan oluştugunu sanmıştım, sağlıkçılardan ise beklediğim şey "gereksiz bir savunma" değil "üzüntü ve kınama" ydı. Ama malesef bir kaç sağlıkçı dışında herkes bir alınganlık içerisine girmiş, halbuki bizler sağlığımızı düzeltecek bizi tedavi edecek olan insanlara neden cephe alalım değil mi? Ben o haldeyken bir an önce iyi olmayı dilerdim, neden durduk yere bağırdım acaba neden daha fena oldum. Aaaaa ama ben "edepsiz" dedim onlara değil mi, suçluyum

Yok bizzat sizin söylediklerinizden çıkarmadım.
Bütün konunun sonunda bende kalan etki bu oldu.
Ve şaşırdım,isterdim ki hemşirelerde çıkıp "ne biçim insanmış öyle sağlıkçı mı olur" demeleriydi.
Hepimizin başına gelebilir birgün ve telafisi olmayan sonuçlar çıkabilir ortaya.
Allah düşürmesin ne diyeyim,konu neticesinde tek duam bu.

yani ne yazsam bilemedim
hastanede bekleme salonu kalabalık olsa ebeye hemşireye fenalık gelse en sonunda konu sahibiyle annesine çemkirseler neyse dicem.
koskoca bekleme salonunda sadece bir hasta ve fenalık geçirmekte olan biri var ve onun yanında da annesi kızını kollamak için duruyor yanlış anlamadım öyle değil ? kusura bakmayın ama orda konu sahibi fenalık geçirmek üzere bir şey olsa yere düşse kafasını vursa bebeğine bir şey olsa bunun hesabını kim vercek? anladığım kadarıyla ordaki hemşireler bağırmaktan başka hiçbir işe yaramamışlar.

ayrıca konu sahibi o an ne kadar kötü bir vaziyette olduğunu konusunda açık bir şekilde anlatmış. çıkarken söylediği o kelimelerin tek nedeni intikam alma düşüncesi. kadıncağızın o an canlarını ne kadar yaktılarsa o da aynı sertlikle karşılık vermek istemiş. yaptığı yorumalrdan da tüm sağlık çalışanlarına herhangi bir hakarette bulunmadığı gayet belli.

devlet hastanesinin çalışma şartları ağır olabilir. kusura bakmayın ama öğretmenlerin de çalışma şartları çok mükemmel değil. onlarda sabahtan akşama kadar çocuk çocuğun gürültüsüyle uğraşıyor. kimse bahane üretmesin kendisine. insanlar zaman içinde mesleklerinin ağırlığına alışmalı. konu sahibi de hakkını arıyor haklı olarak

her meslek kendine göre ağırdır, zordur
ancak sağlık çok kritik bir alan, burda yapılan hataların dönüşü yok, affı yok, telafisi yok
bunu anlatmaya çalışıyoruz ama malesef anlatamıyoruz

carpitmiyorum. Doktorlara yemek yemegi bile fazla gören sizdiniz . HAkliniz pes dogrusu. Nasil yemek yerler insan disi mahlukatlar degil mi ?

kim doktorlara yemek yemeyi fazla görüyormuş? Kim onlara mahlukat demiş, ben öyle birşeye rastlamadım
konuyu garip garip yerlere çekip durdunuz dünden beri bir kere bile yapılan şiddeten bahsetmediniz
size karşı iyi niyet besleyemiyorum, yorumlarınızı okumicam

keske esiniz ve abinize izin verseydinizde cıksaydı yukarıya ben cok hırs yaptım suan ya benim yanımda olsaydı tanımadıgım birine dahi o ikisinide mahfederdim bide anneniz aglamıs ya cok uzucu bu insanlar bide hastanede insanların saglıgını emanet ettigi kisiler

abim onları dövmek için değil isimlerini öğrenmek için çıkmak istedi, sinirden kafayı yemek üzere oldugu için eşim durdurdu

canım ben çaresizliğimden sadece "edepsiz" dedim diye burda topa tutuldum, öyle birşey yaşansaydı heralde ipe asacaklardı:))

ne diyosunuz siz ya ne diyosunuz????
yrumlarınızı okumak istemiyorum sinir krizi geçiricem nerdeyse ama okumadan da edemiyorum
hemşire "uygun olmayan tavırla refakat edenenin dışarı çıkması gerektiğni" söylemedi hanfendi!!!!
benim ricamın ardından "o zaman sen de çek git" dedi bana
yeter artık bu konuya yorum yapmanızı istememe hakkım yok ama madem sağlıkçısınız, benim sağlığımı düşünün ve bu konuya yorum yapmayın

nedir bu gocunma ya anlamıyorum

Bakın ben sağlıkçı değilim ve benimde bazı hemşire ve doktorlarla problemlerim olmuştur,ki bir tanesini de anlattım burda.

Yaşadıklarınız beni çok üzdü bunu da belirtmek isterim,hakkınızı da arayın derim.

Yanlız konunun geldiği yer beni çok rahatsız etti,burda sağlıkçılar bizler tarafından yerden yere vurulurken birkaç sağlıkçının da yaşadıklarından yola çıkarak belkide burda kendilerini ifade etmeye çalışmaları çok normal,ki burda üzerine gidilen onlar ama sinir krizi geçirecek olan sizsiniz.

Arkadaşa tavrınız agresif geldi bana ,herzaman ben haklıyım der gibi bir haliniz var.Burda sizi destskleyen onlarca insan varken neden birkaç kişiye takıldınız?

Bakın ben sağlıkçı değilim ve benimde bazı hemşire ve doktorlarla problemlerim olmuştur,ki bir tanesini de anlattım burda.

Yaşadıklarınız beni çok üzdü bunu da belirtmek isterim,hakkınızı da arayın derim.

Yanlız konunun geldiği yer beni çok rahatsız etti,burda sağlıkçılar bizler tarafından yerden yere vurulurken birkaç sağlıkçının da yaşadıklarından yola çıkarak belkide burda kendilerini ifade etmeye çalışmaları çok normal,ki burda üzerine gidilen onlar ama sinir krizi geçirecek olan sizsiniz.

Arkadaşa tavrınız agresif geldi bana ,herzaman ben haklıyım der gibi bir haliniz var.Burda sizi destskleyen onlarca insan varken neden birkaç kişiye takıldınız?

forumunn büyük çoğunluğu destekledi zaten teşekkürlerimi de defalarca belirttim canım
o arkadaş dünden beri fazla üzerime geldiği halde kibar davranmaya çalıştım her seferinde ancak bir yere kadar malum
her zaman ben haklı değilim tabki ama bu konuda ben haklıyım ewt

mesele doktorlar hemşireler değil, ben burda yaşadığım problemi dile getirdim sağlıkçıları suçlamak için açmadım ki konuyu
ve hiçbir mesajımda da suçlayıcı tek bir kelime bile sarfetmedim

ayrıca tepkilerimin sorgulanması hoşuma gitmiyor şu durumda

Son düzenleme:
her meslek kendine göre ağırdır, zordur
ancak sağlık çok kritik bir alan, burda yapılan hataların dönüşü yok, affı yok, telafisi yok
bunu anlatmaya çalışıyoruz ama malesef anlatamıyoruz

kim doktorlara yemek yemeyi fazla görüyormuş? Kim onlara mahlukat demiş, ben öyle birşeye rastlamadım
konuyu garip garip yerlere çekip durdunuz dünden beri bir kere bile yapılan şiddeten bahsetmediniz
size karşı iyi niyet besleyemiyorum, yorumlarınızı okumicam

konu sahıbı arkadasım canını sıkma burda kendını saglıkcı sana bı kac arkadas var konuyu saptırıyo ben onları artık tınlamyorum bıle yorumlarını okumuyorum..cunku o kısılerde zamanında bırılerın canını yakmıskkı burda vıcdan rahataltma calısyolar kendılerını savunarak...
sen bebegını dusun ve elınden gelenı arkana koyma bu hem senın hemde kamu ııcınde buyuk bı sorumlulukk ..
eger bısı elde edemezsen kanalda haber arkaadsalrı arayıp hemen gelırler ve bı bakarsınkı hemen sorusturma acılmıs oncedende mımlenmıs zaten bu doktor umarum defolurr gıder o hastaneden bıda yapamaz gorevını

mrb parkon arkadasım konuyu bastan okusan o saglıkcıyız dıyen arkadaşların olayı anlamak yerıne laf ettını artı olayı saptırdını goruceksın...
konuy acan arkadas haklı anlıycannn

mesajlarıma kimse alınmasın lütfen, burda nerdeyse herkes benim haklı oldugumu belirtti tek tek teşekkür ederim herkese
bazı arkadaşlara karşı cevap hakkım doğduğu için söyledim

Arkadaşa tavrınız agresif geldi bana ,herzaman ben haklıyım der gibi bir haliniz var.Burda sizi destskleyen onlarca insan varken neden birkaç kişiye takıldınız?[/QUOTE

zaten ilk mesajımdada kesnilkle yapılanın yanlış olduğunu vurgulamış yapılanın yanına kalmamsı gerektiğiniyez yazmış bulunp ayrıca bimere de bildirimsi lonusundada ısrarcı oldugumu yazdım halada öyleyim
ancak
yorumlardaki köpek gibi,hayavan gibi davranmak
okuyupda adam oldugnu sanmak,
benim vergilerimle maaşı ödeniyor
işte öyleler böyleler genellemesine karsıyım ben
bu konuda türkiye cok yol katetti
özelliklede üniv. mezunu veren okullar sebebiylekemikleşmiş yapının kırılmaya calışıldıgını görüyorum
uğradıgnız haksızlık ekmek kuyrugundada olsa tepkinizi vereceksiniz
ama tüm fırıncıları kötülemek değil amaç
yorumlarda genelleme yapılmadığı müddetçe yazmayacagım..
teşekkürler
:KK42:

konu başlığından dolayı hepimiz doktor ya da hemşirelerle ilgili yaşadığımız kötü anılarımızı anlattık,gerçi ben iyi bir anımı da anlatmıştım:),ama genelleme yapmadık.bütün sağlık çalışanları kötü demedik.bir arkadaş doktorlara saldırı olayları olduğu zaman buraya konu açmıştı ve hepimiz ne kadar üzüldüğümüzü ve kınadığımızı yazmıştık.hatta iş bırakma eylemi yapmışlardı ve buradan destek vermiştik...çünkü olaya yanlı değil objektif bakmıştık.ama bu konuda bir hemşire arkadaş hariç diğer arkadaşlar anlayamadığım bir savunma içerisine gerdiler..dünden beri gerçeten bu kısmıı anlayamadım,ortada hamile bir bayana yapılan çok çirkin bir davranış var ve niye haklı tarafı bulunmaya çalışılıyor?

konu sahibi arkadaşım sende sinirlenme artık,bebeğine yazık yapma böyle.

aynen arkadasımm katılıyorum burda o hemsıre veya doktoru savunan ınsanlar varsa en az onalar kadar suc ıslıyorlardır hesabını HEM BU DUNYADA HEMDE OTEKI ALEMDE ALIRLAR KAT VE KATT HEMDE CAYIR CAYIR YANARAK.
O OLEN BEBEGIN HESABINI KIM VERCEK KIMSE DAHA BUNUN GIBI BI SURU OLAY OLUYO VE BIZ BILMYROUZZ TEPKIMIZ BUNALRA YOKSA DOKTOR GIBI DOKTOR OLANA DGLLL

X