- 5 Şubat 2025
- 83
- 55
- 3
- 31
- Konu Sahibi yesimcik4581
-
Özel olarak gitmek değil birlikte gitmek istediğini söyledi ben de bir daha onunla tatile gitmem dedim o zaman yalnız mi gidelim dedi yalnız gidersek bir şey der misin anlamında ben de gidin siz dedim. Ayri zaten gideriz ama tatil parası az bir miktar değil acaba o para verilmişken oglum da bir tatil daha mi yapsaydı yanlış mı yaptım anlamında sordum size. Baştan ben annemi götüreyim demiş de ben hayır ben de gelcem demişim gibi yazmışsınızSıkıntı sizde. Eşiniz sizi ayrı da götürürmüş neden annesini özel olarak götürmek istediği tatil planına inatla dahil olmak istiyorsunuz stresten hastalanacağınızı bile bile. Bu nasıl bir hırs? Bırakın gitsin ikisi, sonra da siz oğlunuz ve eşiniz ayrı gidersiniz
Eşim ailesiyle yaşarken bir köpek almış sonra ayrı eve çıkmış daha biz tanışmadan ama ise gittiği için köpeği almamış annesinde kalmış. Annesi köpeği bize verme niyetindeydi çünkü yaşlandı artık bakımı zor geliyor ona, ben de istemiyorum bebeğim var normalde çalışıyorum zaten bakamam ben diyorum. Eşime de surekli köpek olmasa şuraya giderdim buraya giderdim diye vicdan azabı yaptırıyor. Eşim de bir yere gidemiyor ben götüreyim diyor, köpeği de benim aileme baktiriyorlar o arada. Annesi çok ilginç bir insan ya benim de oglum var ben de gitmem ama o gider.Ay büyük konuşmayım da evli olan oğlumla başbaşa tatile neden gideyim? Eşi var çocuğu var onları böyle bir ikilemde neden bırakayım? Tur hediye etsin eşin.
Bana da ters geliyor sinir oluyorum. O zaman hiç bir daha ben de mi gelsem demiyim, oğlumun tatiline engel mi oldum diye düşündüm ama haklısınız banane yani oğlum denize girecek diye o strese gerek yok.Ben olsam hiçte gitmem. İstiyorsa annesiyle 2-3 gün gitsin.
Paranla birde bir ton kaprismi çekeceksin
Bana ters gelen dayatma fikirlerle bunun yapılması.
Normalde öyle değiliz ama işte annesine kalsa bize de yerleşir. Eşim bazı konularda sınırını korurken bazen asla koruyamıyor.Siz 3 kişilik değil 4 kişilik bir ailesiniz.
Öyle yapacağım artık çekemem gerçekten. Oğlumun tatiline engel mi oldum diyordum ama haklısınız yani kendimi o kadar sıkmaya değmez gidecekse gitsin yalnız.Öf en sevmediğim tip, bırakın gitsin anasıyla sizde oğlunuzla o günlere başka planlar yapın
Köpekle ilgili konu actigimi sanmıyorum ya, zaten dediğim gibi evlenmeden çok önce atmış biz eşimle tanıştığımız zaman eşim yalnız yaşıyordu 3 yıldır köpek ailesindeydi. Biz 2 yıllık sevgililik sonrasi evlendik yani biz evlenene kadar 5 yıl köpek ailesinde esim başka evdeydi. Köpek yaşlandığı için eşimin annesi köpekten sıkıldı ve bize vermek istedi ama ben çalışıyordum bakamazdik olmaz dedim peşine de hamile kaldım zaten artık hiç olmaz.Kızzz anasıyla da göndermemversin kartını anası gitsin yesin içsin gezsin keyfine baksın ben nie 1 hafta kocasız kalcam
çocuğun piskolojisini hiç mi düşünmüyor eşiniz özlemez mi o çocuk babayı.
Köpek meselesini hatırlıyorum sanki kusura bakmayın kayınvalideniz haklı eşiniz ve kardeşiniz köpeği almış evlenınce kadının başına atmışlar sorumsuzluk eşinize ait o zamanda size yazıldı çizildi bu konuda kayınvalideyi suçlamayın die . Çıkın bu kafadan
Her tatile değil de her yıl bir tatile giderim gerçekten o yüzden hiç bulasmamak daha iyiBence eşiniz zarf atıyor. Eğer vazgeçip tmm birlikte gidelim derseniz eşinize istediğini vermiş olursunuz. Bundan sonra da her tatile kv nizle gidersiniz
Cocugumu kayinvalideme vermek miAy annesiyle gitsin hatta çocuğu da versen yanlarına 3-5 gün yeniden doğmuş gibi olursun
Yok esim bizi bırakıp hiçbir şey yapmaz tatilde yani oğlum uyuyunca ya bebek arabasında bizle uyur sahilde biseyler içeriz ya da hep birlikte odaya gider uyuruz. Eşimin annesinin kimsesi yok gidecek, eşime de köpekle ilgili bir yere gidemiyorum köpek olmasa soyle yapardım diyip duruyor esim vicdan azabı yapiyor. Geçen yaz ilk kez gittik birlikte ve gördüm günümü.Benim kaynanam bi ara eşime şey demişti “ben de sizinle geleyim” eşim de demişti ki “anne kocan var hadi onla gitmedin bekar oğlun var o da olmadı tek göndereyim, kaç yaşıma kadar zaten beraber yaşadık şimdi evliyim, karımla evlatlarımla tek vakit geçireyim bi zahmet” abssbskslsks
Daha da bi şey demedi kaynanam.
Yani insan annesi varken ne tatili ya? Eşiniz sizi bırakıp disco barda mı takılıyor? Ondan mı başınıza musallat ediyor?
Sorun yorgunluk degildi yani ben bakıyorum o yüzden bir yorgunluk var ama benim geçen yıl yamulma nedenim tamamen stres. Yani bir insan nasıl her şeye ama her şeye bir şey der bilmiyorum. Çocuk bakımından zerre anlamıyor zaten. Örnek verirsem 1 yasinda bebeğe tutturdu kola ver diye. Vermediğim için başımın etini yedi bir şey olmaz bilmem ne. Çocuğun sorumluluğunu eşime vermekte sorun yok da kaynanamla uzun süre aynı yerde olmaya benim tahammülüm yok. Oğlumla resim çekilecek alt tarafi denizin kenarında onda bile oglumu nerdeyse boguyordu kafasına suya soktu çıkarmadı çocuğun sonra oğlum sudan korktu vsBence de en güzeli
Gidin ve çocuğun çoğu sorumluluğunu eşinize verin.
Geçen sene hep siz mi baktınız, neden o kadar yoruldunuz?
Kv kesin sikinti çıkarır kavga ederler de öyle anlaşıyor onlar eşim yine akıllanmaz. Bizi özler ama bence ya öyle bizden kopuk biri değil illa ki der keşke biz de orda olsaydık diye özlerYani bıçak kadar kesinlikle söylüyorum gitme. Gitme ablacığım gitme kardeşim.
Bırak gitsin ikisi lakin bunun için asla sorun yaratma siz eğlenin de ha eşini biliyorsan gidip yokluğunu aramadan gayet zevk almış bir şekilde geleceğini düşünüyorsan o zaman zaten evlilikte bi sıkıntı var
Ama aklı başına gelir kesin sıkıntı yaratır kv diyorsan peşin peşin gitme
Eşinizin başka kardeşi var mı?Geçen yaz eşim, bebeğim, ben ve eşimin annesi tatile gittik 5 yıldızlı hersey dahil bir otele. Eşimin düşüncesi annem de biraz bebeğe bakar sen de dinlenirsindi. Bebeğim o zaman 1 yaşındaydı ve elinden tutunca yürüyor yoksa yürüyemiyordu çok ara bir donemdi. Kayinvalidem zaten torununa bakmaz sevmez de ama sesimi çıkartmadan gittim tatile ve burnumdan geldi. O kadar her şeye karışıyor ki anlatamam. Sonunda belim yamularak döndüm tatilden stresten, belimde zaten platin var. Eşim de o zaman bir daha böyle gitmeyiz demişti ama dün yine konusunu açtı annemi yine bi yere götürmek lazım falan diye. Aynı otele yine gitmek istiyor. Ben de başta dedim ki ben bir daha annenle tatil istemiyorum burnumdan getirdi diye. Eşim de o zaman biz yalnız mi gidelim dedi iyi gidin dedim. Şimdi diyorum ki dünya para verecek eşim, oğlum denize girmeyi çok seviyor acaba biz de mi gitsek yine? Bir yandan da kaç gün onunla yine stresten hasta olacağım diye korkuyorum. Eşim bizi ayrı tatile de götürür bu arada geçen yıl da gitmiştik. Siz olsanız gider misiniz ya da direkt eşim annesinin götürmesin diye mi uğraşayım? Hak etmiyor çünkü cidden hak etmiyor ne iyi bir insan ne iyi bir anne.
Köpekle ilgili konu actigimi sanmıyorum ya, zaten dediğim gibi evlenmeden çok önce atmış biz eşimle tanıştığımız zaman eşim yalnız yaşıyordu 3 yıldır köpek ailesindeydi. Biz 2 yıllık sevgililik sonrasi evlendik yani biz evlenene kadar 5 yıl köpek ailesinde esim başka evdeydi. Köpek yaşlandığı için eşimin annesi köpekten sıkıldı ve bize vermek istedi ama ben çalışıyordum bakamazdik olmaz dedim peşine de hamile kaldım zaten artık hiç olmaz.
1 hafta da gitmez esim beni bırakıp max 3 gün falan gider ben de gitsem 1 hafta olurdu belki ama şimdi olmaz yani o da istemez.
Üvey kardeşi var bir tane baba ayni anne ayrı. O da eşimden büyük 11 yaş, köpek alınırken evli çocukluymuş.Eşinizin başka kardeşi var mı?
Öyle yapacağım artık vicdan yaptım ama haklısınız değmezAyy bırakın ikisi gitsinler, annesiyle o uğraşsın. Anlarla birbirilerinin dilinden. Sizde oğlunuzla baş başa planlar yapıp keyif yapın. Gidip oğlunuz iki denize girecek diye o stresi yaşamaya değmez. Çocuğunuz küçükmüş zaten çokta anlamaz gidip gitmemeyi. Birlikte gideceğiniz tatilde bol bol denize girer.
Kayınvalideye niye vereceksin ayol babası dururken. Anasına bakıcılık yapan adam çocuğuna da yapar bir zahmetCocugumu kayinvalideme vermek miesim bakar da yani kayinvalidem evdeyken ben korkumdan lavaboya bile oglumu götürüyorum yanıma. Cocugun eline bıçak vermişliği var ya kesmez diyip. Onunla asla yalnız bırakamam
Babasi da olsa onunla bırakamam ya. Güvenim 0 ona iki arada bir derede ben başlarında olduğumda bile saçma sapan davranıyor. Eşim ona güvenir bırakır falan asla istemem. Zaten benim sorunum bebeğime bakmak değil amacım bebeğim tatilden geri kalmasindi ama kalsın daha iyiKayınvalideye niye vereceksin ayol babası dururken. Anasına bakıcılık yapan adam çocuğuna da yapar bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?