Ben de gitmeli miyim?

yesimcik4581

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
83
55
3
31
Geçen yaz eşim, bebeğim, ben ve eşimin annesi tatile gittik 5 yıldızlı hersey dahil bir otele. Eşimin düşüncesi annem de biraz bebeğe bakar sen de dinlenirsindi. Bebeğim o zaman 1 yaşındaydı ve elinden tutunca yürüyor yoksa yürüyemiyordu çok ara bir donemdi. Kayinvalidem zaten torununa bakmaz sevmez de ama sesimi çıkartmadan gittim tatile ve burnumdan geldi. O kadar her şeye karışıyor ki anlatamam. Sonunda belim yamularak döndüm tatilden stresten, belimde zaten platin var. Eşim de o zaman bir daha böyle gitmeyiz demişti ama dün yine konusunu açtı annemi yine bi yere götürmek lazım falan diye. Aynı otele yine gitmek istiyor. Ben de başta dedim ki ben bir daha annenle tatil istemiyorum burnumdan getirdi diye. Eşim de o zaman biz yalnız mi gidelim dedi iyi gidin dedim. Şimdi diyorum ki dünya para verecek eşim, oğlum denize girmeyi çok seviyor acaba biz de mi gitsek yine? Bir yandan da kaç gün onunla yine stresten hasta olacağım diye korkuyorum. Eşim bizi ayrı tatile de götürür bu arada geçen yıl da gitmiştik. Siz olsanız gider misiniz ya da direkt eşim annesinin götürmesin diye mi uğraşayım? Hak etmiyor çünkü cidden hak etmiyor ne iyi bir insan ne iyi bir anne.

Hiç ellemeyin annesinin kahrını tek çeksin de akıllansın gitmeyin oğlunuz denizi başka zaman da görebilir çocuk ayırt edemez zaten yaz geldi denize girilir diye bir iki ay geç olsa da bir şey olmaz

Lafa bak. "O zaman biz yalnız mı gidelim" biz zaten gideceğiz, sen ne yaparsan yap demiş resmen. Bebek çok anlamaz denizden, girse de çok fark etmez. Ki zaten sonradan götürür demişsiniz. Hiç kvyle gidip dertsiz başınıza iş açmayın. Anasının şımarıklığını o çeksin biraz diyeceğim ama oğluşuna yapmıyordur o artistlikleri

Yani bıçak kadar kesinlikle söylüyorum gitme. Gitme ablacığım gitme kardeşim.
Bırak gitsin ikisi lakin bunun için asla sorun yaratma siz eğlenin de ha eşini biliyorsan gidip yokluğunu aramadan gayet zevk almış bir şekilde geleceğini düşünüyorsan o zaman zaten evlilikte bi sıkıntı var
Ama aklı başına gelir kesin sıkıntı yaratır kv diyorsan peşin peşin gitme

Benim kaynanam bi ara eşime şey demişti “ben de sizinle geleyim” eşim de demişti ki “anne kocan var hadi onla gitmedin bekar oğlun var o da olmadı tek göndereyim, kaç yaşıma kadar zaten beraber yaşadık şimdi evliyim, karımla evlatlarımla tek vakit geçireyim bi zahmet” abssbskslsks
Daha da bi şey demedi kaynanam.
Yani insan annesi varken ne tatili ya? Eşiniz sizi bırakıp disco barda mı takılıyor? Ondan mı başınıza musallat ediyor?

Allah'ım şu arkadaşımızın eşi abiden çoğalt lütfen her evin erkeğine böyle olabilmeyi nasip et

Allah'ım şu arkadaşımızın eşi abiden çoğalt lütfen her evin erkeğine böyle olabilmeyi nasip et
Benim kocamın da eksik yönleri var her insan gibi ama beni ezdirmediği doğruyu söylediği ve olumlu yönleri çok daha fazla olduğu için amin diyorum

Ben olsam hiçte gitmem. İstiyorsa annesiyle 2-3 gün gitsin.
Paranla birde bir ton kaprismi çekeceksin

Bana ters gelen dayatma fikirlerle bunun yapılması.

Sıkıntı sizde. Eşiniz sizi ayrı da götürürmüş neden annesini özel olarak götürmek istediği tatil planına inatla dahil olmak istiyorsunuz stresten hastalanacağınızı bile bile. Bu nasıl bir hırs? Bırakın gitsin ikisi, sonra da siz oğlunuz ve eşiniz ayrı gidersiniz

Yapiyor ya ama anliyor mu oğlu derseniz asla anlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…