ben çözemedim dostmu düşmanmı :(

yavaş yavaş koyuyorum mesafe bi okul bitsinde tamamen keserim ilişkiyi inşallah.

Kız arkadaşınız sizi kıskanmaya başlamış erkeğinde belki ilgisi vardı ya da sonradan kız ayarttı sizi aradan çıkartabilmek çabasındalar ben öyle anladım.Hayatınızdan silin atın kendinize bu şansı bu yanlışı görneyi nasip eden yaradanınıza şükredin.

benim etrafımda da var tatlım aynılarından. Başta kabul etmek zor geliyor kesinlikle iyi niyetlidir diyorsun ama kendini kandırıyorsun.. Bence kendini kandırma artık sen de uzak dur kız arkadaşından sil at eminim daha mutlu olursun böyle.

Bazı insanlarda o oluyor canım. Mesela ben de 2 kız arkadaşımı tanıştırsam, sonra ikisi benim onlarla olduğumdan daha samimi olsalar üzülürüm. Sinirim bozulur. Arkadaşınız da sanırım sizin bu kadar ileri gidebileceğinizi tahmin etmemiş ki daha sonra sizi böyle rahatsız etmeye başlamış. Boşverin bence ikisini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…