Ben çok mu iyiyim çok mu salağım . Boşanma aşaması😢

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
34
1 sene dolmadan boşanma aşamasına geldik 2.5 aydır anne evindeyim hamile olarak geldim 9 gün önce bebeğim dünyaya geldi . Evliliğimde eşimin ailemle zamanında olan sorunları yüüznden ailemle iletişimime karışması, kavgalarda şiddete başvurması üstelik alkollü ise , ben senin kocanım benim sözüm geçerli ailen konusunda tavrını takınması ve benim psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı evden gitmeme neden oldu. Ama o hiçbir zaman hatalarını kabul etmedi . Ben eşimi çok sevdim sevginin en güzelini yaşadım diyebilirim ama gün geçtikçe değişti şeytanlaştı. Ayrı olduğumuz süre zarfında beni hiç arayıp sormadı bebeğini bir kez olsun sormadı erken doğum riski ile hastaneye yattım bir kez olsun aramadı. Ve ben doğum yaptıktan 10 saat sonrasında ablasına bir resim attım sadece bebeğin resmini eşimde ne yaptı ne etti hastaneyi buldular sabahın köründe ağzı alkol kokulu bir şekilde ailesi ile geldi 5 dk bebeğini sevdi cıktı annesi kaldı .Ailesi de beni hiç arayıp sormamıştır . Annem cok bozuldu ve tersledi annesini 2.5 aydır nerdeydiniz dedi şimdi alkollü bir şekilde içeri geliyor hala dedi artist artist. Neyse eşimle annesi 1 saat sonra gittiler biz de öğlen hastaneden cıktık . Nüfus müdürlüğüne gidip kimlik cıkarttırdım bebeğe . Eşim de bana dava açmış ismini onun istediği isim koymadığım için dava açmış :) ben zaten 10 gün önce boşanma davası açmıştım . Çarşamba günü tebligat eline ulaştı. Benden her akşam resim istiyor. İki gün önce bana bebeğimi görmek istiyorum dedi neden bana 10 saat sonra haber verdin dedi annenin korkusuna mı diye sordu . Babalık hakkımı elimden alamazsınız cocugumu 8 gündür görmğyorum dedi. Konusmaları mahkemede delil olarak kullanma yönündeydi . Ve ben bu konuşmalardan sonra cok fazla vicdan yaptım ama ailem bebeği ona göstermemi istemiyor eşim psikopat olduğu için cocuğu kaçırabilir bir şey yapar diye korkuyorlar ve ben yaşadığım onca acılara rağmen ayrılma aşamasında olduğum eş için üzülüyorum. Lütfen beni kendime getirtin

Siz doğum yaparken neredeymiş ?
Bırakın Allah aşkına vicdanı falan . Tek vicdan yapacağınız kişi bebeğiniz.
Barışmak istiyorsunuz bence . Ama barışırsanız sadece üzgün bir kadın değil üzgün bir anne de olacaksınız.

O çocuğa bunun hesabını veremezsiniz yapmayın !

Her kosulda medeni cercevede iliski surdurulmesinden yanayim
Ama doguma kadar aramayan sormayan adama da “al sekerim 9 gunluk bebek,beraber vakit gecirin sonra getirirsin” de denmez yani akil mantik beyin varsa. Esinize soyleyin ben annemin evindeyim,9 gun once dogum yaptim buyur gel gor istedigin zaman diye. Sokaklarda baba aranacak haliniz yok. Cocuk buyuyunce de yasalar ne gerektiriyorsa onu yaparsiniz zaten.

Sarsılıp kendine gelir misin artık? Yok bide ödül olsun diye barış istersen. Adam! Sana şiddet uygulamış ve sadece üstünlük sağlamak için bebeği kullanıyor.
Buarada sende kullanabileceğin mesajlar yazdır. Alkol ve şiddet konularını yazabilirsin.

Ben doğum yaparken haber vermedim cunku hiç arayıp sormadı hastanede yattığım zaman ilgilenmedi ben de haber vermemiştim ama 10 saat sonra yime vicdan yapıp verdim

yazışmalar kesinlikle bir avulkat aracılığı ile yönlendirme şeklinde
ona alkollü bir şekilde çocuğunu görmeye geldin
hamilelikte riskimi bilerek aramadınız sormadınız haber göndermediniz ?
alokollü beni hamileyken döverkende çocuk senindi diye yaz
muhakkak cevap olarak yaz bunları ve asla silme
edit= hastanede yattığınızı bildiği halde arayıp sormadığını da yazın muhakkak

Bende birsürü mesaj var hepsini avukata verdim sağlam bir dava olacak benim açımdan. Kendime gelmem gerek sanki orda üzgün bebeğini istiyor gibi düşünüyorum bu lohusalık beni daha da salaklaştırdı haklısınız

Hepsini yazdım . Boşuna uğraştı hiçbir taraftan haklılığı yok.

dogru ya, ver bebegi babasina gülhane parkina götürsün- simit vs. alir, dondurma yer.
yahu 9 günlük bebek- cok görmek istiyorsa gelsin. yerin belli yurdun belli.
nedense o seni döverken hic vicdan yapmamis- helede hamileyken hic yapmamis. sen 3 aydir ailenin yanindasin, bu kadin ne yer ne icer diye sormamis, ne kendisi ne ailesi arayip sormamislar ama sen vicdan yap.
bebegimi görmek istiyorum yerine kalksin 10 paket bez alsin, bebegin nafakasini versin pis herif. gili gili yapmakla insan baba oluyorsa ozaman ben bile babayim

Kusura bakmayın, şiddet uygulayan, evliliğimi cehenneme çeviren; doğumdan sonrasına kadar beni arayıp sormayan adama, bebeğimin değil fotoğrafını atmak, tırnağını bile göstermezdim. Anası, babası danası hepsi de dahil... Çok görmek isteyen adam, doğan çocuğunun hatırına kendine biraz çeki düzen verir, eline bebeğine aldıklarını, ihtiyaçları, parasını artık ne gerekiyorsa sıkıştırır; önünü ilikler kapınızı çalar, özür diler ancak görürse öyle görür.

Pislikler ya, böyle top tüfek savaş çocuk mu sevilir?
Cevap vermeyin, tehdit mesajı vb. her şeyi biriktirin ve duruşmada aleyhine kullanın.
Babalığı bile hak etmeyen adamlara da acımayın.
Babalık hakkıymış, yok isim koyacakmış... Karın 9 ay karnında taşırken, her şeyi ayarlamaya çalışırken neredeydin a şrfsiz?

Sizi daha fazla yaralamasına izin vermeyin.

Ağzını yiyim.

Bu yüzden en az 3 yıl çocuk sahibi olunmaması taraftarıyım.
Bu konuyu okuyan bekar,nişanlı kadınlar var ise en kötü ihtimali düşünerek evlendikten sonra en az 3 yıl beklesinler.Mazallah ne olur ne olmaz.

Sizin içinde büyük geçmiş olsun.
Fakat eşinizin pişman olduğunu düşünmüyorum.Büyük ihtimal mahkemede ben çocuğumu görmek için şunu şunu yaptım diye anlatmak için o lafları söylemiştir.
Gönül rahatlığı ile boşanın, bu eşten çok büyük ihtimal size de bebeğe de hayır gelmez.
Bakın ne güzel aileniz, anneniz yanınızda.
Onlardan destek alın, sevdiklerinizden destek alın.
Bu adama (!) Yol verin.
Çocuğu da çok görmek istiyorsa evinize gelecek.9 günlük bebeği öyle alıp 2 gün gidemez.Hiçbir hakim buna izin vermez.
Bu adam için artık vicdan yapmayın.
O size şiddet uygularken vicdanı neredeydi?!

Umarım ileride hak ettiğiniz gibi biri karşınıza çıkar.

Mahkeme de delil olarak kullanacağını bildiğiniz halde attığı mesajlara vicdan yapmanız neden acaba
bebeği için hiçbir kuruşu geçmemiştir .Ayrılırkrn de eve gelmezsen ne seni ne de bebeği görürüm birdaha demişti ama şimdi bebek bebek diyor . O kadar kandırıldımki bebeği bile kullandığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…