Ben çok mu iyiyim çok mu salağım . Boşanma aşaması😢

Cok haklısınız işte bazen insan bu gercekleri tekrardan hatırlatacak birini arıyor bu yüzden buraya yazdım . Bana vururken ağlatırlen vicdanı neredeydi . Annem uğruna bizi bırakırken bebeği ile vicdanı neredeydi. İnsan bari hastane odasında bebeği ve beni görünce biraz merhamete gelir yook hala kötüşük peşinde.. iyi dilekleriniz için teşekkürler

Reactions: 000
Ağzınıza sağlık diyecek laf bulamadım:)

Lohusa bir insana bunu asla yazmazdim ama madem konu acip sordunuz ben iyi degil diger alternatif oldugunuzu dusunuyorum. Bunu siz yazmissiniz:

kavgalarda şiddete başvurması üstelik alkollü ise

Adam psikopat, cocugu kacirma meyili var, doguma kadar arayip sormamis. Simdi dava acma sebebi sizi yildirmak, size eziyet etmek derdi cocuk falan degil.

Haklısınız adam hala ego savaşında, kinini kusma derdi var kullandığı da yavrum . Yazık

Öyle bir yük ki hem de .. haklısınız

Cnm benim sana en güzel zamanlarını zindan eden bu adamdan fayda geleceğini sanmıyorum. Barışıp dönsen yarın daha beter şekilde baba evine döneceksin gibi hissettim. Hamileyken eşimde beni annemlere bırakmıştı. Sonra oğlumla da bıraktı birkaç kere :) ( bizde şiddet, alkol gibi durumlar yoktu bu arada. Kavga eder boşanmaya karar verirdik) yani kıssadan hisse nasıl başlarsa öyle gidiyor insanın evliliği. Boşan diyemem çünkü maddi manevi ne durumdasın bilemiyorum. Lohusalık dönemini atlatana kadar belki işleri ağırdan alıp, sağlam kafa ile sonuca varırsın. İnşallah bebişin ve sen sonsuz mutlu ol

Hayır açmadım
Niye irtibat halindesiniz ki şuan da o adamla, dava açmışsınız zaten mahkemenin verdiği bir karar olacaktır babanın görmesiyle ilgili o nasılsa o zaman görür çok kıymet verdiği çocuğunu! Ben olsam telefondan falan engellerdim bir müddet, şuan sizin çocuğunuzla huzur içinde olmanız lazım ne diye irtibata geçip zaten zor olan sürecinizi daha da zorlaştırıyorsunuz..

Vicdanı olsaydı bu dediğiniz hadiselerin birinde mutlaka, ben eşime ve çocuğumun annesine neler yapıyorum diye içsel bir sorgulama yapardı. Hatasını telafi etmeye çalışırdı.
Ben bu olaylardan sonra eşinizde mucizevi bir düzelme beklemiyorum. Tabi ki son karar sizin ama lütfen temkinli olun.
Artık eşinizin bu davranışlarınızdan sadece siz etkilenmeyeceksiniz, çocuğunuz da etkilenecek.

O yüzden bence eşinize karşı çok şüpheci olun.Duygu sömürüsünü de hiç ciddiye almayın.

Maddi manevi bir sıkıntım yok çok şükür ama bu adam böyle olduğu sürece en fazla 1 ay durup tekrar döneceğim bu belli . Ben elimden gerekeni yaptım acıkcası mahkeme nisan ceya mayıs ayına duruşma verirmiş dedi avukatım o zamana kadar ne olur bilmem ama ondan bana hayır gelmez ben anladım.. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Öyle stresliyim ki yine mesaj atacak cocugumu görmek istiyorum diyecek diye . Daha duruşma günü bile belli değil dedi görmek istiyorum babalık hakkımı elimden alamazsın o ilk benim kokumu alacaktı benim bebeğimi elimden aldınız dedi . Benim de ne kadar merhametli ve vicdanlı olduğumu biliyor oradan yürüdü.. tüm ailesini engelledim tek ona resim atıyordum istiyordu her akşam ama onu da engellemem gerek haklısınız.

salaklık oluyor bence bu ve siz de farkındasınız. çocuğu umrunda olsa o gece alkollü gelmezdi daha önceden yanınızda olmaya çabalardı. az farkında olun bunun geri adım atmayın

Benim hala ona karşı içimde duygumun olması , vicdanımın yüksek olması beni bazen saçma sapan düşüncelere itiyor. Ama onun her hareketi zaten şüpheci mahkemede ben oğlumun peşine düştüm imajı vermek olduğunu düşünüyorum açıkcası çünkü gerçekten bebeğini düşünen insan bu evliliği kurtarmak için her şeyi yapardı.

Yani hiç küfür etmem ama şuan eşinize böyle ağız dolusu küfür edesim geldi,yok çocuk ilk onun kokusunu alacakmış , babalık hakkıymış dalga mı geçiyor sizinle. Engelleyin, sizi rahatsız etmesine müsade etmeyin.

Doğumun etkisiyle tamamen hormonel bir duygusallık içerisindesiniz.Belki buna birazda çocuğum babasız mı büyüyecek? Ben babasız çocuk büyütebilecek miyim? Bir babaya ve eşe duyulan dayanma ihtiyacı. Belki ailenizin evinde şı anda bekarlık günleriniz kadar oraya ait ve rahatta hissetmiyor olabilirsiniz kendinizi. Ancak şunları düşünün. Sizi orada hakaret, dayak, psikolojik şiddet, istediğinde çocuğunuzla sizi sokağa atabilecek ya da sizi ayıp çocuğunuzu elinizden alabilecek bir adam var. Ayrıca sizin haber vermemeniz doğumu bir kabahat değil merak etmeyin. Asıl eşinizin sizden bi haber olması kabahat. Hiç vicdan yapmayın. Mahkeme süreci daha da yığratıcı olabilir ama evladınızı şiddetin, kadına hakaretin, şuursuz alkol tüketiminin ve büyük risklerin bulunduğu bir evde büyütmeyin. Hele ki aileniz destekliyor ve yanınızdaysa, maddi olarak muhtaç değilseniz boşverin. Hayatınıza sizi mutlu edecek, nazik insanları alın. Güzel evladınızla çok güzel ve musmutlu bir ömür dilerim.

Kesinlikle konusmalariniz yazışma olsun. Çocuk dışında birşey knsmayin. Cevap vermeyin . Görmek istiyorsa ilişiği düzenleme davası açsın . Sizden ayıramaz. İlla göstermek istiyorsanız dava sonucuna göre gösterin. Velayet düzenlemesi açın gerekirse. Ama hala göstermek istiyorsanız. Yanınızda biriyle polis karakoluna yakın bir yerde bir cafede görüşün . Ama kesin ve net bir şekilde çocuk dışında başka birseyden konuşulmaya ağını belirtin. Konuşursa kalkin gidin birşey yapmaya kalkarsa polis çağırın. Alkolik olduğunu kanıtlayacak sosyal medya da resimleri varsa. Sunun . Sakın barışmayin düzelmezzz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…